Οι νέες φωτογραφίες από το Game of Thrones δεν δείχνουν τίποτα...νέο!
Βρείτε μας στο

Αν περιμένεις να δεις κάτι συνταρακτικά καινούργιο, τότε μάλλον δεν χρειάζεται να κάτσεις περισσότερο. Το ξέρω ότι κάνω κακό στα views του κειμένου, αλλά ειλικρινά αγγίζει τα όρια του εκνευριστικού αυτό που συμβαίνει εδώ και ενάμιση μήνα με το Game of Thrones. Άλλος παιδί δεν έκανε, μόνο η Μαριώ τον Γιάννη. Βγαίνει teaser, βλέπουμε παντού «το πρώτο teaser έσκασε». Λογικά και σωστά. Έρχεται το trailer το ίδιο. Μετά από το HBO κατεβάζουν το πρώτο trailer και αποφασίζουν να βγάλουν δεύτερο, αλλά σαν πρώτο. Μετά ήρθαν φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Μετά νέο trailer. Τώρα έχουμε πάλι φωτογραφίες από τον 7ο κύκλο. Οι οποίες βέβαια δεν έχουν σχεδόν τίποτα καινούργιο να προσθέσουν.

Γύρω στα 50 ενσταντανέ από σκηνές κυκλοφόρησε το HBO. Στις περισσότερες ίσως έχεις την αίσθηση ότι τις έχεις ξαναδεί. Μην μένεις στην αίσθηση. Σε βεβαιώνω εγώ. Τις έχεις όντως ξαναδεί. Όχι ως φωτογραφίες, αλλά ως κινούμενες εικόνες στα βίντεο των trailers. Βρισκόμαστε 20 μέρες πριν την πρεμιέρα του 7ου κύκλου και το HBO κάνει άλλη μια κίνηση τροφοδότησης. Λες και δεν το περιμένουν όλοι εναγωνίως. Λες και πρόκειται να προσθέσει κάτι περισσότερο στην αδημονία των θαυμαστών της σειράς.

Σερσέι, Άρια, Σνόου, Σάνσα, Πετίρ Μπέιλις, Τζέιμι, Βάρυς, Τίριον, Σάμγουελ, Γκίλι κάνουν την εμφάνιση τους στις περισσότερες φωτογραφίες. Εκεί που αξίζει να εστιάσεις όμως είναι στο βλέμμα μπαντασίλας της Λυάνα Μόρμοντ στη συνέλευση της Νυχτερινής Φρουράς και στο λάγνο μάτι του Τόρμουντ καθώς γλυκοκοιτάζει την Μπριέν.

Δεν ξέρω αν θα γίνεις σοφότερος βλέποντας τις φωτογραφίες, αλλά αν είσαι αρρωστάκι θα σου κόψουν για λίγο τη λιγούρα. Ελπίζοντας να σε κρατήσουν και να είναι το τελευταίο ορεκτικό που τρώμε. Πλέον, μας νοιάζει μόνο το κυρίως και τίποτα άλλο! Εκεί όπου όλη η ίντριγκα βρίσκεται γύρω από το Cleganebowl. Μια στιγμή για την οποία μιλάμε δύο σεζόν τώρα. Σάντορ εναντίον Γκρέγκορ. Mountain εναντίον Hound. Δύο «νεκροί» που αναστήθηκαν για να πεθάνει ο ένας από το χέρι του άλλου.

Έτερο δεδομένο επίσης είναι ότι θα επανεμφανιστούν τα Sand Snakes. Αυτό δεν ήταν και τόσο σίγουρο μέχρι να αρχίσουν τα γυρίσματα, μιας και η Τζέσικα Χένγουικ, η Nymeria Sand, είχε τα γυρίσματα για το Iron Fist και το Defenders. Οι παραγωγοί της είχαν πει ότι αν δεν καταφέρει να συμμετέχει, τότε τα Sand Snakes δεν θα εμφανίζονταν ξανά. Έτσι, αναγκάστηκε να πετάει με αεροπλάνο μπρος-πίσω για να διατηρήσει ζωντανές τις κόρες του Όμπεριν Μαρτέλ.

Φωτογραφίες: HBO