Logan
Βρείτε μας στο

Η περασμένη βδομάδα είχε μια συντεταγμένη κυκλοφορία πρώτων trailer για ταινίες και σειρές. Το Logan Lucky με το international trailer release είναι στα αξιοσημείωτα, μιας και έχει ένα καστ κι ένα μοίρασμα ρόλων που ιντριγκάρει. Το Jumanji και το Atomic Blonde είναι δύο trailer για ταινίες που σίγουρα τις αναμένει πολύς κόσμος. Το Breathe και το The Greatest Showman είναι οι βιογραφίες που φέρνει το Χόλιγουντ με οσκαρικά υλικά. Η λίστα ολοκληρώνεται με αργεντίνικο θρίλερ και ένα teaser από το Stranger Things.

– Το Jumanji τρέχει με ταχύτητα φωτός. Δεν προλάβαμε να γράψουμε για το sequel με τον Ντουέιν Τζόνσον και λίγα 24ωρα μετά ήρθε το πρώτο trailer.

– Η Inhumans Royal Family μας συστήθηκε στον δεύτερο κύκλο του Agents of S.H.I.E.L.D.. Η Marvel βλέποντας ότι πλέον η DC έχει να αντιπαραβάλει πράγματα, φέρνει μια σειρά για τους Inhumans, λίγο μετά τους Defenders. Ο Black Bolt, ένας από τους Inhumans και επίκεντρο της σειράς, με την οικογένεια του αναγκάζονται να φύγουν για τη Χαβάη όταν ξεσπά ένα πραξικόπημα. Στα χέρια τους βρίσκεται η τύχη της ανθρωπότητας.

– Ο Άντι Σέρκις, ο άνθρωπος που γνωρίζουμε όλοι ως τη φωνή του Γκόλουμ, κάνει το σκηνοθετικό του ντεμπούτο με το Breathe. Εκεί στήνει την ιστορία του δικηγόρου Ρόμπιν Καβέντις. Ο Ρόμπιν διαγνώνεται με πολιομυελίτιδα σε ηλικία 28 χρονών. Κι ενώ ξέρει ότι έχει λίγους μήνες ζωής, αφιερώνει το χρόνο του στην εξεύρεση της θεραπείας. Η αληθινή ιστορία του Ρόμπιν Καβέντις, ενός από τα πρώτα θύματα της πολιομυελίτιδας, που κατάφερε να ζήσει 26 χρόνια με μια αρρώστια που στην εποχή του ήταν θανατηφόρα. Ο Άντριου Γκάρφιλντ μετά το Hacksaw Ridge πρωταγωνιστεί σε άλλη μια oscar-made βιογραφία με την Κλερ Φόι στο πλάι του.

– Ο Χιου Τζάκμαν στην μετά-Wolverin εποχή. Ο Ζακ Έφρον στην πιστοποίηση της επιστροφής του στην κανονικότητα. Η Μισέλ Γουίλιαμς λίγους μήνες μετά το Moonlight. Το Greatest Showman αφηγείται την ιστορία του διάσημου διασκεδαστή P. T. Barnum. Ο άνθρωπος που έδωσε άλλη διάσταση στη διασκέδαση με το τσίρκο Ringling Bros. and Barnum & Bailey Circus παίρνει κινηματογραφική σάρκα από τον Τζάκμαν. Ένας οραματιστής που έγινε from zero to hero σε ένα μιούζικαλ που μπορεί να γίνει οσκαρικό.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

– Για κάποιο λόγο το Logan Lucky μας έχει ψήσει άγρια. Ψέμματα. Για προφανείς λόγους μας έχει ψήσει άγρια. Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ, ο Κάιλο Ρεν, η Ράιλι Κίο και ο Ντάνιελ Κρεγκ στην μετά-Bond εποχή με βαμμένο ξανθό μαλλί σε ρόλο κακού, είναι μια πλειάδα πραγμάτων για να το αναμένεις με υψηλή ένταση.  Το πρώτο trailer είχε κυκλοφορήσει πριν από ένα μήνα περίπου και το κάτωθι είναι το international version.

– Η Σαρλίζ Θερόν είναι αναμφίβολα στις 4-5 πιο αγαπητές ηθοποιούς στο Χόλιγουντ αυτή τη στιγμή. Από το Mad Max κι έπειτα η μετοχή της έχει ανέβει και πάλι στο ανώτατο σημείο. Στο Atomic Blonde υποδύεται την πράκτορα Λορέιν Μπρόουτον που αποτελεί την πιο αξιόπιστη επιλογή των ΗΠΑ για τις δύσκολες αποστολές. Σε μία από αυτές θα συνεργαστεί με τον σύνδεσμο στο Βερολίνο, τον Ντέιβιντ Πέρσιβαλ (Τζέιμς ΜακΑβόι) για να υποκλέψει έναν πολύτιμο φάκελο. Η επιβίωση της και κατ΄επέκταση επιτυχία της αποστολής θα απαιτήσει κάθε κομμάτι της ικανότητας της.

– Οι Αργεντινοί αδερφοί Ονέτι, σεσημασμένοι στο είδος του chiller, παρουσίασαν το What The Waters Left Behind στις Κάννες και το πρώτο επίσημο trailer κυκλοφόρησε την Πέμπτη. Το θρίλερ περιγράφει την πορεία μιας ομάδας νεαρών στην έρημη και κατά πολλούς στοιχειωμένη πόλη Επέκουεν στην επαρχία του Μπουένος Άιρες, με σκοπό να βιντεοσκοπήσουν ένα ντοκιμαντέρ. Παρά τις υποδείξεις των κατοίκων στις γύρω περιοχές, θα βρεθούν στα χαλάσματα και θα διαπιστώσουν ότι δεν είναι μόνοι.

Bonus: Το Stranger Things θα επιστρέψει με τον 2ο κύκλο την 31η Οκτωβρίου και ένα νέο teaser έρχεται να ρίξει λίγο οινόπνευμα στην μεγάλη φωτιά που μας καίει. Θυμίζω ότι ο Ντέιβιντ Χάρμπουρ (σερίφης Χόπερ) έχει προαναγγείλει δικαίωση για την Μπαρμπ.