things
Βρείτε μας στο

Κάνε μου μια χάρη. Σήκω από την καρέκλα σου. Εκτός αν είσαι όρθιος, οπότε κάτσε για να σηκωθείς. Πήγαινε σε όλα τα ρολόγια του σπιτιού και όρισε την ώρα στις 27 Οκτωβρίου. Ναι, το ξέρω ότι αυτό είναι ημερομηνία. Αλλά δεν θα έπρεπε τα ρολόγια να το κάνουν κι αυτό; Τέλος πάντων, ξέφυγα λιγάκι. Γιατί να βάλεις το ρολόι σε εκείνη την ημέρα θα αναρωτιέσαι. Γιατί φίλε ή φίλη, φίλη ή φίλε, σκυλί, στρουθοκάμηλε ή Γιέτι που με διαβάζεις, τότε κυκλοφορεί ο δεύτερος κύκλος του Stranger Things από το Netflix.

Και ξέρω πολύ καλά ότι είμαστε πολλοί που στη γνώση αυτού θα πετούσαμε στα σκουπιδάκια τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβρη. Κι ας μην έχουμε πάει διακοπές. Όλα αυτά βέβαια είναι γνωστά. Αυτό που με έχει οδηγήσει σε αυτή την ακατάληπτη μπαλαφαρία είναι ότι χθες βράδυ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer της δεύτερης σεζόν. Μέχρι στιγμής είχαμε δει δύο teasers, που έλεγαν και δεν έλεγαν πράγματα. Το Netflix έφερε, όπως αρμόζει στο Stranger Things, ένα μεγαλειώδες trailer. Τρία λεπτά χορταστικά.

Τρία λεπτά που τα έχουν όλα. Την τετράδα των αγοριών σε ουφάδικο να παίζουν arcade παιχνίδια, ολίγη από Μάικλ Τζάκσον και Triller με το voiceover του Βίνσεντ Πράις, τον Γουίλ να κατατρύχεται από τα φαντάσματα του και την Eleven να επιστρέφει στον κόσμο που την γέμισε με φόβο και μίσος. Φυσικά 80’s και Stranger Things χωρίς Ghostbusters δεν γίνεται.

Η τετράδα έχει βγει ντυμένη τη βραδιά του Halloween και το μυστήριο γύρω από τον παράλληλο κόσμο που βρέθηκε ο Γουίλ ορθώνεται πολύ πιο τρομακτικό αυτή τη φορά. Κι ενώ ο Γουίλ είναι ο επιζών, υπάρχει μια περίπτωση που δεν τα κατάφερε. Η Μπαρμπ είναι το μεγάλο ερωτηματικό της δεύτερης σεζόν. Η Σάνον Πέρσερ που την υποδύεται εισέβαλε στο πάνελ της σειράς στην Comic Con και έδωσε την ευκαιρία στους παραγωγούς να ξεκαθαρίσουν τι μέλλει γενέσθαι με την υπόθεση της. Το επιμύθιο; Justice for Barb!