Τιτανικού
Βρείτε μας στο

Υπάρχει άραγε κανείς που δεν έχει δει έστω μία φορά στη ζωή του την ταινία – υπερπαραγωγή που πραγματεύεται την ιστορία του θρυλικού «Τιτανικού»;

Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την τεράστια κινηματογραφική και εισπρακτική επιτυχία του Τζέιμς Κάμερον που έκανε γνωστούς σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης τον Λεονάρντο ΝτιΚάπριο και την Κέιτ Γουίνσλετ.

Το ελληνικό κοινό δε διστάζει να παραδεχτεί πως τόσα χρόνια μετά εξακολουθεί να βλέπει τον «Τιτανικό» κάθε φορά που προβάλλεται σε επανάληψη, με τους περισσότερους να έχουν μάθει απ’ έξω κι ανακατωτά και την παραμικρή λεπτομέρεια.

Οι φανατικοί της ιστορίας, όμως, γνωρίζουν κάτι που δεν περνά απ’ το μυαλό των απλών θεατών.

Κάτι που έχουν παρατηρήσει μόνο όσοι έχουν… ξεψαχνίσει το DVD της ταινίας, παρακολουθώντας τις παρασκηνιακές συνεντεύξεις των συντελεστών, τις κομμένες σκηνές και όλα τα extras.

Τι είναι αυτό; Η ύπαρξη του εναλλακτικού τέλους. Ενός τέλους που είναι σαφώς καλύτερο και πιο συγκινητικό από αυτό που επιλέχθηκε τελικά.

Όλοι θυμόμαστε πώς τελειώνει η ιστορία της Ρόουζ Ντεγουίτ Μπουκέτερ.

Στο φινάλε αποκαλύπτεται πως όλα αυτά τα χρόνια η ηλικιωμένη πλέον επιζήσασα του Τιτανικού έχει στην κατοχής της την «Καρδιά της Θάλασσας», το τεράστιας αξίας μπλε διαμάντι  που ψάχνουν ο κυνηγός θησαυρών Μπροκ Λόβετ και η ομάδα του.

Λίγο πριν το τέλος, βλέπουμε την Ρόουζ να πετά στα παγωμένα νερά το διαμάντι που της χάρισε ο αρραβωνιαστικός της κατά τη διάρκεια του μοιραίου ταξιδιού, αναπολώντας όσα έζησε με τον Τζακ πριν το ναυάγιο.

Το επίσημο εναλλακτικό τέλος του «Τιτανικού» που δεν προβλήθηκε ποτέ ήταν… καλύτερο από αυτό που είδαμε (Vid)

Το επίσημο εναλλακτικό τέλος του «Τιτανικού» που δεν προβλήθηκε ποτέ ήταν… καλύτερο από αυτό που είδαμε (Vid)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Τι συμβαίνει, όμως, στο εναλλακτικό τέλος που συμπεριλήφθηκε στο υλικό με τα «μυστικά» της ταινίας που προτάθηκε για 14 βραβεία Όσκαρ και κέρδισε τα 11 από αυτά;

Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί και που κάθε λάτρης του «Τιτανικού» οφείλει να παρακολουθήσει…