GoT: Η θεωρία για τον Jon Snow ετοιμάζεται να επιβεβαιωθεί
Βρείτε μας στο

Το προχθεσινό επεισόδιο του Game of Thrones ήταν από εκείνα που κάνουν την ηθική πλευρά του κοινού να παίρνει μπόι. Όλοι θέλαμε μια πρώτη τιμωρία της Cersei και του Jamie και αυτή ήρθε με την Khaleesi να παίρνει αγκαζέ τον παίδαρο (δράκο) και να πηγαίνει στο Μέγαρο (Highgarden) για να ξεπαστρέψει τον στρατό Lannister και Tarly.

Μέσα σε αυτή τη σκηνή υπήρξε και μια στιγμή που αφορούσε άμεσα τον Jon Snow.

Όχι με αμεσότητα, αλλά έμμεσα. Με την έννοια ότι αν το βέλος του Clyburn που έριξε ο Bronn πήγαινε στο πρόσωπο του Drogon, τώρα η Khaleesi θα μετρούσε έναν δράκο λιγότερο και θα έβλεπε ότι δεν είναι τόσο άτρωτη όσο νόμιζε.

Ευτυχώς, το βέλος πήγε στην ωμοπλάτη και ο δράκος θα ζήσει. Θα ζήσει για να έρθει τετ α τετ με τον Snow στο επερχόμενο επεισόδιο, όπως καταλαβαίνουμε από το teaser.

Αυτή η συνάντηση μπορεί να είναι απόλυτα αποκαλυπτική για εμάς και κυρίως για τον ίδιο τον Jon Snow.

Θυμίζουμε ότι από το φινάλε της 5ης σεζόν αιωρούνταν το περίφημο R+ L = J, ήτοι Rhaegar Targaryen και Lyanna Stark ίσον Jon Snow, δηλαδή ότι ο Jon δεν είναι απόγονος του Οίκου Stark. Τουλάχιστον όχι μόνο αυτού. Μέσα του έχει και αίμα των Targaryen. Η παρουσία και η κραυγή του Drogon μπροστά του είναι πιθανό να του ξυπνήσει αναμνήσεις ή να αναζωπυρώσει τους βρασμούς του συγγενικού αίματος. Άλλωστε, ο Aegon είναι ένας πολύ νέος δράκος και πιθανότατα να υπήρξε και παλιότερη επαφή με έναν πολύ νεότερο Jon.

Μάλιστα, αν πάρουμε σοβαρά υπ΄όψιν αυτό που αναφέρει το βιβλίο, ότι δηλαδή οι δράκοι ξέρουν πάντοτε να αναγνωρίζουν τους Targaryen, τότε ο Drogon θα είναι αυτός που μπορεί να αλλάξει τις τύχες του Βορρά. Λίγο πριν ο Jon αναχωρήσει για το Τείχος, είναι πιθανό να συμβεί το εξής.

GoT: Η θεωρία για τον Jon Snow ετοιμάζεται να επιβεβαιωθεί
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Ο Jon να νιώσει οικεία, να  ιππεύσει τον Drogon και να επιβεβαιωθεί η επέκταση της θεωρίας της καταγωγής του. Να γίνει ο τρίτος από την Τριάδα των Targaryen που θα καταλάβουν το King’s Landing, αναβάτες σε δράκο. Η πρώτη είναι η Khaleesi και ο δεύτερος θα είναι λογικά ο Tyrion.

Τι γίνεται με τον Bran;

GoT: Η θεωρία για τον Jon Snow ετοιμάζεται να επιβεβαιωθεί

Πάμε να εστιάσουμε τώρα και στον έτερο σημαντικό χαρακτήρα, όπως αναδείχθηκε – έστω και στα μουλωχτά – στο 4ο επεισόδιο. Ο Bran δεν είναι πια ο Bran. Οι αδιάφορες αγκαλιές με τις αδερφές του που είχε να τις δει σχεδόν 4 σεζόν και το απλό ευχαριστώ στην Meera κατέδειξαν με τον πιο εναργή τρόπο ότι όσα συνέβησαν με τον Hodor και τους Walkers τον εξαφάνισαν διά παντός. Είναι αποκλειστικά το τρίματο γεράκι.

Και ως τέτοιο ξέρει να γυρίζει στο χρόνο. Ξέρει τα σχέδια των γύρω του. Ξέρει συζητήσεις που έχουν γίνει κι εκείνος δεν ήταν καν σε κοντινή απόσταση. Όπως η ατάκα που πέταξε στον Littlefinger για το χάος.

Όσο προχωράνε τα επεισόδια παίρνει πιο βάσιμες διαστάσεις η πιθανότητα ο Bran να έχει επιστρέψει στο παρελθόν για να σκοτώσει τον ίδιο του τον εαυτό. Να τον σκοτώσει και να αποτρέψει μια σειρά από καταστροφικά γεγονότα. Όσα συνέβησαν μετά την πτώση του, αφού έπιασε τον Jamie και την Cersei να κάνουν έρωτα. Όπως όλα δείχνουν, το πιο κατατοπιστικό επεισόδιο για την θέση του Bran στο σύμπαν του Game of Thrones, θα είναι το 6ο αυτού του κύκλου!