Άρνολντ
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει με τρεις από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

Οι οπαδοί των τεράστιων επιτυχιών του Άρνι θα έχουν τριπλό δώρο τον επόμενο χρόνο.

Όπως φαίνεται το πρόσωπο του φραντσάιζ και βασικός πρωταγωνιστής, ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ θα επιστρέψει για τον έκτο Εξολοθρευτή, με το ξεκίνημα των γυρισμάτων να έχει προγραμματιστεί για το 2018.

Ακολουθώντας την μέτρια εμπορική και καλλιτεχνική υποδοχή που είχε το Terminator Genisys 2015, o δημιουργός των δύο πρώτων ταινιών Τζέιμς Κάμερον βγήκε μπροστά για να βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας νέας τριλογίας η οποία θα επανασχεδιάσει τη σειρά ταινιών.

O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει με τρεις από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

Μέχρι αυτή τη στιγμή όλα δείχνουν ότι ο σκηνοθέτης του Terminator 6 θα είναι ο πολύ ανεβασμένος Τιμ Μίλερ, λόγω της τεράστιας επιτυχίας του Deadpool. Ο Σβαρτζενέγκερ έχει εκφράσει την προαποφασιμένη του επιθυμία να επιστρέψει και να βοηθήσει στο ξαναχτίσιμο από τα θεμέλια του φραντσάιζ μαζί με τον Κάμερον.

Έχουν περάσει 33 χρόνια από την πρώτη προβολή του πρώτου Terminator στα σινεμά το 1984 και από τότε η σειρά ταινιών έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Ευτυχώς για όλους τους φανς τα πράγματα φαίνεται να έχουν πάρει μια θετική κατεύθυνση στη νέα τριλογία και ο πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια θα αποτελέσει μεγάλο κομμάτι αυτής της νέας προσπάθειας.

Μιλώντας για το ξεκίνημα της παραγωγής του Terminator 6, ο Σβαρτζενέγκερ ήταν πολύ πρόθυμος να δώσει στους πιο πιστούς οπαδούς των ταινιών μία αναφορά της κατάστασης οπότε δήλωσε «Τον επόμενο Μάρτιο, ξεκινάω γυρίσματα για το Terminator 6. Ο Τζέιμς Κάμερον θα είναι μαζί μας».

Ο Σβαρτζενέγκερ τόνισε επίσης την ανάμειξή του στην παραγωγή της ταινίας Triplets, του πολυαναμενόμενου σίκουελ της μεγάλης κωμικής επιτυχίας του Twins, από το μακρινό 1988, στο πλευρό του τότε «δίδυμού» του Ντάνι Ντε Βίτο.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

O Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιστρέφει με τρεις από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του

Και εκεί που νόμιζες ότι το πρόγραμμά του είναι ήδη γεμάτο για τον επόμενο χρόνο, ο Αυστριακός σταρ ανέφερε και το ξεκίνημα της παραγωγής ενός νέου πρότζεκτ για μια νέα ταινία Conan the Barbarian, χωρίς να υπάρχει ακόμα τίτλος.

Τρεις από τις μεγαλύτερες προσωπικές τους επιτυχίες της δεκαετίας του 80, αλλά και αγαπημένων ταινιών του κοινού, ξεκινούν με τη συμμετοχή του Άρνι και οι οπαδοί του δεν πρέπει να αισθάνθηκαν περισσότερη χαρά μετά την επιστροφή του στο Χόλιγουντ.