Annabelle
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Τα νέα βίντεο του πρίκουελ της Annabelle θα σας στοιχειώσουν τα όνειρα (Pics & Vids)

Μια κούκλα σκέτος δαίμονας θα σε κάνει να αναπολήσεις την Barbie...

To Annabelle: Creation εξιστορεί την ιστορία ενός κατασκευαστή κουκλών και της γυναίκας του που, αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης τους, καλωσορίζουν σπίτι τους μία μοναχή και αρκετά κορίτσια από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο.

Πολύ σύντομα, τα κορίτσια γίνονται ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοκατασκευαστή, της Άναμπελ.

Η εταιρεία παραγωγής και το στούντιο της Annabelle κυκλοφόρησαν δύο βίντεο από την ταινία που έκανε χτες πρεμιέρα στις αίθουσες τα οποία δείχνουν μέρος μόνο της τρομακτικής και ανατριχιαστικής ατμόσφαιρας που προσφέρει το φίλμ.

Στο σενάριο επιστρέφει ο Γκάρι Ντόμπερμαν της πρώτης ταινίας Annabelle.

Το σύμπαν των ταινιών του Conjuring περιλαμβάνει τα δύο ομώνυμα φιλ του Τζέιμς Γουάν, την πρώτη Άναμπελ, το πρίκουέλ της Annabelle Creation και το επερχόμενο The Nun. Πρόσφατα ανακοινώθηκε ότι υπάρχουν σχέδια για μία νέα ταινία βασισμένη σε χαρακτήρα του Conjuring 2, τον Crooked Man, ενώ την ίδια ώρα το τρίτο Conjuring ετοιμάζεται. Oι ταινίες του Γουάν δημιούργησαν ένα φανατικό κοινό που έχει πλέον απαιτήσεις και δεν επαφύεται μόνο στις αποδεδειγμένες ικανότητες των δημιουργών να κατασκευάζουν ατμόσφαιρα τρόμου με jump scares και αναντριχιαστικούς στην όψη δαίμονες