Ξεχάστε όσα ξέρατε για το Lion King: Ο Μουφάσα και ο Σκαρ... δεν ήταν αδέρφια!
Βρείτε μας στο

Όλοι οι φαν της Disney ετοιμαστείτε για την έκπληξη της ημέρας καθώς υπάρχουν «σοκαριστικά» νέα.

Αν είστε από εκείνους που είδατε μικροί το «Lion King» και τόσα χρόνια μετά συνεχίζετε να δακρύζετε κάθε φορά που ο Μουφάσα ποδοπατιέται από το κοπάδι των γκνου.

Και αν η σκηνή του μικρού Σίμπα που βρίσκει νεκρό τον πατέρα του μας διέλυσε ψυχολογικά, τότε η προδοσία του αδερφού του Μουφάσα, του Σκαρ, θα μας νευριάζει πάντα.

Εκτός από το γεγονός ότι τελικά δεν ο Μουφάσα και ο Σκαρ… δεν ήταν αδέρφια.

Ναι. Καλά διαβάσατε. Σας δίνουμε λίγα δευτερόλεπτα να το ξαναδιαβάσετε για να σιγουρευτείτε.
Την αποκάλυψη έκαναν ο σκηνοθέτης Ρομπ Μίνκοφ και ο παραγωγός Ντον Χαν που εξήγησαν ότι τα δύο λιοντάρια στην πραγματικότητα δεν είχαν καμία συγγένεια.

Πιο συγκεκριμένα την σοκαριστική αποκάλυψη έκανε ο Χαν σχολιάζοντας:

«(Ο Σκαρ και ο Μουφάσα) δεν είχαν τους ίδιους γονείς. Ο τρόπος που λειτουργούν τα λιοντάρια στην άγρια φύση είναι όταν ένα αρσενικό λιοντάρι γερνάει, ένα άλλο πιο άγριο έρχεται και σκοτώνει την κεφαλή της αγέλης».

Παρόλα αυτά, το να υπάρχουν δύο αρσενικά λιοντάρια στην ίδια αγέλη δεν είναι κάτι τελείως εκτός της πραγματικότητας.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Ο Χαν εξήγησε ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει «αλήθειες των ζώων» για να στηρίξει την αντιπαλότητα του Μουφάσα και του Σκαρ.

«Ένα λιοντάρι πάντα θα είναι πίσω, κρυμμένο στις σκιές, έτσι σκεφτήκαμε ότι ο Σκαρ και ο Μουφάσα δε θα μπορούσαν να προέρχονται από τα ίδια γονίδια. Αν αυτή η πληροφορία είναι ολοκαίνουρια για εσάς όσο και για μας, τότε θα πρέπει να ξαναδείτε προσεκτικά την ταινία γιατί όλα τα στοιχεία που την αποδεικνύουν βρίσκονται εκεί εξαρχής».

«Στην πραγματικότητα αυτό το λέει ο ίδιος ο Σκαρ», προσθέτει ο Χαν. Υπάρχει μία ατάκα που λέει Είμαι από τα ρηχά νερά των γονιδιακών πηγών» όταν συζητούσε με τον Μουφάσα.

Ελπίζουμε ότι ο Τσιούετελ Έτζιοφορ, που φημολογείται ότι θα παίξει τον ρόλο του Σκαρ στην νέα ταινία με το remake του Lion King, θα είναι πιο ξεκάθαρος στα δεδομένα που θα μας δώσει για το οικογενειακό δέντρο του χαρακτήρα του…