blade
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Blade Runner και Star Wars: Οι ταινίες που περιμένουμε ως το τέλος του 2017

Αν νόμιζες ότι σου έμεινε μόνο η ουρά, τότε πλανάσαι. Ή η ουρά είναι μεγαλύτερη από το σώμα.

Μένουν μόλις 4 μήνες για να φύγει και το 2017. Σαν χθες ήταν ο Ιανουάριος που σου κάναμε μια φουλ λίστα με τις ταινίες που θα βγουν το 2017. Φυσικά ήταν αρκετά πρώιμη. Τώρα, που είναι επίσημες όλες σχεδόν οι ημερομηνίες, μπορούμε να σου κάνουμε μια καλύτερη λίστα. Δεδομένου ότι το τελευταίο τρίτο κάθε έτους έχει τα πιο δυνατά χαρτιά. Από Blade Runner μέχρι Justice League.

Blade Runner 2049

Χάρισον Φορντ, Ράιαν Γκόσλινγκ, Ρόμπιν Ράιτ, Ντέιβ Μπαουτίστα και Ντένις Βιλνέβ στη σκηνοθεσία. Χρειάζεσαι κάτι άλλο; Μάλλον όχι. Οπότε στις 6 Οκτωβρίου το Blade Runner 2049 σε περιμένει το σινεμά.

Thor: Ragnarok

Το Civil War ήταν σα να βλέπουμε τους Avengers. Μόνο που ήταν καλύτερο. Και στην πραγματικότητα τα δύο πρώτα Avengers δεν μπορούν να αντέξουν σε καμία σύγκριση με το Civil War. Δεδομένης της ένωσης του Thor με τον Hulk στο Ragnarok, κάτι μας λέει ότι κι αυτό θα δείξει πολλά πράγματα για το πως πρέπει να συνεχίσουν στην Marvel από δω και πέρα. Όταν μάλιστα το 2018 θα έρθει το Infinity War. Το σίγουρο είναι ότι στις 2 Νοεμβρίου θα δούμε μια ακόμα μεγάλη μάχη με την Μπλάνσετ να διαπρέπει ως κακιά.

Justice League

Ενάμιση χρόνο μετά το Batman V Superman, όπου ο Ζακ Σνάιντερ προσπάθησε να χωρέσει τους πάντες και να μας γνωρίσει το σύμπαν της DC, έρχεται το αληθινό crush test. Πρώτα και κύρια για τον Batman και τον Άφλεκ. Έχουν ακουστεί πολλά, μέχρι και αποχώρησης του από τον ρόλο. Στην θεωρία μοιάζει να μην κολλάει με τους υπόλοιπους. Στην πράξη έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Σε συνθήκες καλύτερες της ταινίας του 2016. Στις 17 Νοεμβρίου θα γνωρίζουμε αν τα κατάφερε.

The It

Δε νομίζω ότι υπάρχουν πλέον πολλά πράγματα να προσθέσουμε στον μεγάλο μύθο που έχει χτιστεί γύρω από το come back του Pennywise. Να υπενθυμίσω μόνο ότι μιλάμε για την ταινία με το πιο προβεβλημένο trailer ever. 28 Σεπτεμβρίου τα λέμε στις αίθουσες.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Star Wars: Episode 8

Το The Last Jedi έρχεται να δώσει συνέχεια στην τριλογία που ξεκίνησε το 2015 με το Force Awakens, με τον Luke Skywalker να είναι στο επίκεντρο του saga. Η κυκλοφορία της ταινίας θα γίνει 13 Δεκεμβρίου στην Ολλανδία και δύο μέρες μετά σε όλο τον κόσμο.

Mother

Αρονόφσκι είναι αυτός, Τζένιφερ Λόρενς σε νέες πτήσεις είναι αυτή. Κάτι μας λέει ότι δικαίως αφιερώσαμε ξεχωριστό χώρο γι΄αυτό το θρίλερ.

Kingsman: Golden Circle

Το καστ της συνέχειας του Secret Service είναι ένας πολύ καλός λόγος να το δούμε. Πάνω απ΄όλα βέβαια είναι η παρακαταθήκη της πρώτης ταινίας. Μας ξάφνιασε ευχάριστα. Και συνολικά και σε επίπεδο Τάρον Έτζερτον. Τα περαιτέρω τσέκαρε τα εδώ. Η ταινία θα προβληθεί πρώτη φορά στις 21 Σεπτεμβρίου.

Killing of A Sacred Deer

Έχουν ακουστεί τόσα για τη νέα ταινία των Λάνθιμου-Φιλίππου που και να μην θες θα πας να την δεις. Απ΄όσα γνωρίζουμε ως τώρα, τα συναισθήματα του Αστακού θα ωχριούν μπροστά σε αυτό που θα προσφέρει Η Θυσία του Ιερού Ελαφιού. Η 3η Νοεμβρίου είναι η πρεμιέρα στις ΗΠΑ και λίγες μέρες αργότερα θα είναι και η παγκόσμια πρεμιέρα.

Battle of the Sexes

Η πιο ακριβοπληρωμένη ηθοποιός στο Χόλιγουντ, η Έμμα Στόουν, και ο Στιβ Καρέλ αναβιώνουν μια μεγάλη μάχη του τένις ανάμεσα στην Μπίλι Τζιν Κινγκ και τον Μπόμπι Ριγκς. Στις 22 Σεπτεμβρίου το Battle of The Sexes έρχεται να ταρακουνήσει ξανά τις αντιλήψεις του Χόλιγουντ για τα δύο φύλα.

Jigsaw

Προς ευχάριστη μας έκπληξη, το κείμενο που αφορούσε την επιστροφή του Jigsaw το αποθεώσατε σε επίπεδο αναγνωσιμότητας. Ξεπέρασε και τον χαμό που έγινε με το trailer του Blade Runner. Κι αυτό δείχνει πόσο μεγάλη είναι η δυναμική του franchise. Η πιο απτή ευκαιρία σου να το αποδείξεις είναι στις 27 Οκτωβρίου.

Murder on the Orient Express

Ο Τζόνι Ντεπ γίνεται ο νέος Ηρακλής Πουαρό στη θέση του Άλμπερτ Φίνι και το διάσημο μυθιστόρημα της Άγκαθα Κρίστι επαναλαμβάνεται 43 χρόνια μετά. Η σκηνοθεσία της ταινίας γίνεται από τον Κένεθ Μπράνα. Εκτός του Ντεπ θα δούμε τους Τζούντι Ντεντς, Μισέλ Πφάιφερ, Πενέλοπε Κρουζ, Γουίλιεμ Νταφόε, Τζος Γκαντ, Νταίζη Ρίντλι. Στις 10 Νοεμβρίου η επίσημη κυκλοφορία.

Molly’s Game

Για το πρώτο σκηνοθετικό πόνημα του Άαρον Σόρκιν τα συζητήσαμε διεξοδικά εδώ. Από 22 Νοεμβρίου στις αίθουσες.

The Disaster Artist

Είναι ένα από τα μεγαλύτερα hype των ημερών μας. Αυτή που αποκαλούν όλοι «χειρότερη ταινία» στην Ιστορία του σινεμά, ο Τζέιμς Φράνκο την επαναλαμβάνει. Ως φάρσα κυρίως, για να παραφράσουμε την γνωστή ατάκα. Ο Τόμι Γουίσο τώρα δικαιώνεται αδέρφια. Δηλαδή όχι τώρα, την 1η Δεκεμβρίου θα επέλθει ο πέλεκυς της δικαιοσύνης.

* Οι ημερομηνίες που αναγράφονται είναι αυτές της επίσημης πρεμιέρες. Στην Ελλάδα μπορεί να ταυτίζονται, μπορεί να είναι λίγες μέρες μετά ή μπορεί και 2-3 βδομάδες. Γι΄αυτό δεν θα δεις ταινίες που κυκλοφορούν έξω μετά τις 15 του Δεκέμβρη. Γι΄αυτό απουσιάζει το Jumanji 2.

** Η λίστα δεν περιλαμβάνει ταινίες που θα προκύψουν στην πορεία, ανάλογα με όσα συμβούν στο Φεστιβάλ της Βενετίας και σε αυτό του Τορόντο.