Απομυθοποίηση: Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκαλύπτει την μυρωδιά του Τζον Σνόου και οι γυναίκες τρέπονται σε φυγή

Ο Κιτ Χάρινγκτον αποκάλυψε σε συνέντευξή του πώς πραγματικά μυρίζει ο Τζον Σνόου, απογοητεύοντας πλήθος γυναικών…

Το όνομα και ο χαρακτήρας του τηλεοπτικού Τζον Σνόου δικαίως θεωρούνται από τα δημοφιλέστερα της δεκαετίας, αφού κατάφεραν να κάνουν τον Κιτ Χάρινγκτον γνωστό σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Για της ακρίβεια, πέτυχαν το ακατόρθωτο: Να κάνουν ακόμα και όσους δεν βλέπουν το Game of Thrones να τον ξεχωρίζουν ανάμεσα σε εκατοντάδες άλλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές φιγούρες.

Κάπως έτσι, η επιτυχία του ηθοποιού ήταν δεδομένη. Το ίδιο και η πέρασή του στη γυναίκες, οι οποίες μετά το φινάλε της 7ης σεζόν και την άκρως αισθησιακή σκηνή σεξ με την Ντενέρις, τον έβαλαν ψηλά στη λίστα με τους πιο σέξι ηθοποιούς της χρονιάς (και βάλε).

Έλα, όμως, που ο Κιτ Χάρινγκτον ήρθε να ανατρέψει τα πάντα απομυθοποιώντας πλήρως τον Τζον Σνόου; Με αφορμή το γεγονός πως τόσο ο ίδιος όσο και η Εμίλια Κλαρκ, έγιναν τα κεντρικά πρόσωπα διαφήμισης αρώματος της Dolce & Gabbana, σε συνέντευξή του στο «The Cut» φρόντισε να απογοητεύσει στο έπακρο τις θαυμάστριες του τηλεοπτικού του χαρακτήρα.

Όταν ρωτήθηκε ποια συστατικά θα χρησιμοποιούσε για να δημιουργήσει ένα άρωμα που θα θύμιζε Τζον Σνόου, εκείνος αποδείχτηκε αφοπλιστικά ειλικρινής:

«Μπορώ να σου πω ακριβώς πώς μυρίζει ο Τζον Σνόου: Κάπνα, βρεγμένο σκύλο και… σάπιο κρέας», ενώ δε δίστασε να «δώσει» και άλλους συναδέλφους του από το GoT, όταν τον ρώτησαν ποιοι άλλοι χαρακτήρες δε μυρίζουν ωραία στα γυρίσματα. Ένας από αυτούς ήταν η Σάνσα…

Ο ίδιος, πάντως, μοιάζει να αποδίδει το γεγονός της συγκεκριμένης μυρωδιάς στα κοστούμια που φορούν οι ηθοποιοί, τονίζοντας πως το γουναρικό με το οποίο όλοι τον έχουμε συνδέσει, απλά το απεχθάνεται!

Τελικά, κανείς δεν είναι τέλειος…