προδότης
Βρείτε μας στο

Μετά από τόσα σενάρια και αλλαγές στα ονόματα όλοι περίμεναν την επίσημη φωτογράφιση της σειράς για να πειστούν ότι τα 4 ζευγάρια είναι αυτά που γράφτηκαν. Και πράγματι η φωτογράφιση έγινε και τα νέα ζευγάρια αποκαλύφθηκαν.

Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τους συντελεστές της σειράς καθώς τα γυρίσματα θα έπρεπε να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Όμως οι συνεχείς αλλαγές στην απόφαση για το τέταρτο και νεαρότερο ζευγάρι έφεραν πίσω τον προγραμματισμό, με αποτέλεσμα τώρα να τρέχουν για… να φτάσουν. Τα γυρίσματα όπως εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ξεκινούν άμεσα με εντατικούς ρυθμούς, προκειμένου η σειρά να βγει στην ώρα της.

Άλλωστε νέες σκηνές των τριών ζευγαριών υπάρχουν ήδη, τα γυρίσματα του τέταρτου και τελευταίου ζευγαριού είναι το μείζον θέμα.

Όσο για τα νέα πρόσωπα, το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών επιβεβαιώθηκαν. Τους 2 ρόλους του νεαρότερου ζευγαριού θα ενσαρκώσουν η Μαρία Χάνου και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης. Ο σύντροφος της Μαίρης Συνατσάκη, μιλώντας στην εκπομπή Happy Day μεταξύ άλλων είπε: «Χρόνια περίμενα να συμβεί κάτι καλό. Και ήρθε η Μουρμούρα…»

Συνολικά τα 8 φετινά πρόσωπα της Μουρμούρας θα είναι τα εξής:

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, Αντώνης Αντωνίου, Ελένη Κοκκίδου, Σπύρος Τσεκούρας, Άννα Κουτσαφτίκη, Μαρία Χάνου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε και τα 4 ζευγάρια μαζί στην πρώτη φωτογράφισή τους και λάβετε θέσεις! Η Μουρμούρα αρχίζει…

Τα 4 ζευγάρια της «Μουρμούρας» πρώτη φορά μαζί: Δείτε την επίσημη φωτογράφιση πριν τα γυρίσματα (Pics)

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;