punisher
Βρείτε μας στο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το μεγάλο φιάσκο του Netflix με τους Defenders. Είναι προφανές ότι σε μια χρονιά που του πήγαν πολύ καλά σειρές που δεν περίμενε (βλ. Riverdale, 13 Reasons Why, Atypical, Ozark), οι Defenders είναι μια ενοχλητική κηλίδα. Γι΄αυτό με το Punisher έχουν βάλει σκοπό να διαγράψουν κάθε άσχημη ανάμνηση. Και η αλήθεια είναι πως ο Jon Bernthal συμβάλλει απόλυτα σε αυτό.

Στο νέο trailer που κυκλοφόρησε (πρώτο στην ουσία, μιας και το προηγούμενο ήταν ένα πιο εκτεταμένο teaser) βλέπουμε όλα εκείνα που έφεραν το spin off. Την αδυσώπητη οργή του. Τον ανεξέλεγκτο θυμό του για εκείνους που του στέρησαν την οικογένεια. Ταύρος εν υαλοπωλείω. Punisher. Με κάθε γράμμα της φράσης μαρκαρισμένο και έντονο. Ακόμα και σε αυτό το σημείο βέβαια, η Marvel και το Netflix επιλέγουν να μην προδίδουν τίποτα για τη σειρά. Ούτε ημερομηνία που θα κυκλοφορήσει, ούτε κάποιο στοιχείο για το storyline ή κάποιον από τους κακούς. Μόνο ξέχειλη βία από τον Punisher.

– Το 2017 έχει την αναμονή για τον Punisher, το 2018 θα έχει – μεταξύ άλλων – την αναμονή για τον Wes Anderson. Ένας από τους πιο εκκεντρικά ιδιοφυείς και πιο ιδιοφυώς εκκεντρικούς σκηνοθέτες, επιστρέφει μετά από 4 χρόνια και το Grand Budapest Hotel. Από εκείνο το αριστούργημα, πάμε στο νέο. Το Isle of Dogs. Και λέμε αριστούργημα, γιατί αν δεις το trailer θα βρεις πολλά πράγματα να σου έρχονται στο μυαλό. Πολλά πράγματα να σου θυμίζουν κάτι. Έχει κάτι από ιαπωνική κουλτούρα γύρω από το animation, αλλά και ρώσικη. Μοιάζει αρκετά με εκείνα τα βαριά σκιτσαρισμένα, σχεδόν καταθλιπτικά, ρώσικα κινούμενα που βλέπαμε στο 0-6 πιο μικροί.

Βρισκόμαστε στο 2038. Μια ομάδα σκύλων εξορίζεται σε ένα νησί όπου παρατάνε τα σκουπίδια τους. Ένας πιτσιρικάς, ο Atari (τι μου θυμίζει;) θα σώσει όλα τα σκυλιά, ξεκινώντας από τον δικό του, τον Spots. Ο Wes Anderson συνεπικουρείται από μια πλειάδα έξοχων ηθοποιών. Edward Norton, Tilda Swinton, Jeff Goldblum and Bill Murray, Bryan Cranston, Ken Watanabe και…Yoko Ono! Αν βρεις ένα όνομα που να μην είναι στη λίστα αγαπημένων σου, να μου τρυπήσεις τη μύτη. Αλλά γενικά μην το κάνεις. Δεν μ΄αρέσει να μου τρυπάνε τη μύτη.

– Ένα άλλο trailer που μας τράβηξε την προσοχή είναι αυτό για το November Criminals. Με το hot prospect του Hollywood, τον Ansel Elgort, να συνεχίζει με φόρα από το Baby Driver, και την τρομερή Chloe Grace Moretz να τον σιγοντάρει, έχουμε ένα αρκετά σκοτεινό εγκληματικό θρίλερ σε σκηνοθεσία του Sasha Gervasi. Δύο φοιτητές μπαίνουν στα μονοπάτια της νύχτας, του εγκλήματος, των αθέμιτων μέσων για θεμιτούς σκοπούς και των αθέμιτων σκοπών, ώστε να εξιχνιάσουν τον ανεξήγητο θάνατο ενός συμφοιτητή τους. Όταν όμως παίρνεις τη δουλειά των αστυνομικών και παρεμποδίζεις το ανεπαρκές έργο τους, τότε οι εχθροί γύρω σου πολλαπλασιάζονται.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

– Για το τέλος, δες το δεύτερο trailer του reboot «Murder on the Orient Express» και για το Jumanjι.