Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του Κέβιν Σπέισι στο House of Cards

frank
Oι παραγωγοί του Netflix στρέφονται στην ελληνική αγορά.

Το σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκου το 1986, στο οποίο ενεπλάκη ως πιθανός θύτης ο Κέβιν Σπέισι, έφερε αλυσιδωτές αντιδράσεις σε μία από τις δημοφιλέστες τηλεοπτικές σειρές. Η αντίδραση του Netflix ήταν σχεδόν ακαριαία τόσο με την απόλυση του Σπέισι όσο και με τη διακοπή της σειράς.

Για τους φανς του υπήρξε απογοήτευση, αποδοκιμασία, αποστροφή και καταδίκη όσων κατηγορείται ότι έπραξε. Και μέσα σε όλα η ξαφνική διακοπή της σειράς ήρθε σαν ένα λογικό, όσον αφορά την πολιτική ορθότητα στην Αμερική, αλλά και τελείως αναπάντεχο επακόλουθο.

Για την ακρίβεια το κανάλι αποφάσισε να παγώσει τη σειρά, όχι να την διακόψει για πάντα. Υπήρξαν προτάσεις από διάσημους ηθοποιούς η Ρόμπιν Ράιτ να συνεχίσει ως πρόεδρος ή ακόμα και να σκοτωθεί ο χαρακτήρας του Σπέισι.

Εμείς λέμε όχι. Να μην σκοτωθεί στη σειρά αλλά να γίνει recasting και αυτή τη φορά να κοιτάξουν λίγο πιο ανατολικά για τον ρόλο του Φρανκ. Να κοιτάξουν πος την Ελλάδα. Σ’ αυτή την πηγή ταλέντου που θα ξανάφερνε τη σειρά στα περασμένα μεγαλεία της. Και επειδή στο Neflix φαίνεται πως έχουν χάσει λίγο τον έλεγχο των αποφάσεών τους και δρουν σπασμωδικά είναι ευθύνη μας να τους υποδείξουμε τους καλύτερους για τον ρόλο που απογείωσε ο Σπέισι.

Αυτοί είναι οι Έλληνες πιθανοί αντικαταστάτες του Κέβιν Σπέισι στο House of Cards.

 

Πέτρος Φιλιππίδης (για να τον προλάβουμε πριν το ανεβάσει στο θέατρο)

 

Ζεύγος Πατούλη (γιατί το ζουν ήδη απλά με περισσότερο γκλίτερ και μαύρισμα)

 

Στράτος Τζώρτζογλου (γιατί είναι ο Στράτος Τζώρτζογλου)

 

Θανάσης Γιαννακόπουλος (μόνο για τις γραβάτες που θα βάλει στον Λευκό Οίκο)

 

Σπύρος Παπαδόπουλος (για να τραγουδήσει ο Μακεδόνας σε τσιμπούσι στον Λευκό Οίκο)

 

Απόστολος Πόντας (για να μπει λίγο φρέσκο ΠΑΣΟΚ στην Ουάσινγκτον και γιατί φαίνεται να το θέλει όσο κανείς)