Το σεναριακό λάθος.... αιμομιξίας στο «Καφέ της Χαράς» που κανείς δεν αντιλήφθηκε (Vid)
Βρείτε μας στο

Το «Καφέ της Χαράς» είναι μία σειρά με τόσες επαναλήψεις που θα πίστευε κανείς ότι ξέρουμε κάθε μικρή λεπτομέρεια του κάθε χαρακτήρα στον οποίο έδωσε ζωή η πένα του Χάρη Ρώμα.

Ακόμα όμως και αυτός, ειδικά όταν έχει να κάνει με ανάπτυξη τόσων πολλών χαρακτήρων ενός ολόκληρου χωριού, μπορεί να κάνει λάθος.

Ένα τέτοιο λάθος κατάφεραν να εντοπίσουν οι fans της σειράς. Ένα λάθος που μας φέρνει στο νου καταστάσεις από την παγκόσμια επιτυχία Game of Thrones, αφού πρόκειται για ένα λάθος παραλίγο… αιμομιξίας.

Το σεναριακό λάθος αφορά στη σχέση Μπίλι και τη Ματούλας.

Τα δύο νεαρά παιδιά σε σκηνές του πρώτου κύκλου της σειράς φαίνεται να συζητούν, να φλερτάρουν αλλά και να… παραδέχονται ότι έχουν σκεφτεί ερωτικά ο ένας τον άλλον. Αλλά από την πλευρά του Μπίλι, τουλάχιστον, δεν υπήρχε η διάθεση να χαλάσουν τη φιλία τους.

Είναι ξεκάθαρο ότι στην πρώτη σεζόν οι δύο έφηβοι είναι φίλοι που παρότι έφτασαν κοντά στο να ολοκληρώσουν ερωτικά τη σχέση τους δεν το έκαναν για λόγους φιλίας και Γωγούς.

Ως εδώ όλα καλά. Το σεναριακό λάθος που θα οδηγούσε σε καταστάσεις αιμομιξίας τα δυο παιδιά, βρίσκεται σε σκηνή του δεύτερου κύκλου όπου οι πρωταγωνιστές συζητούν και αποκαλύπτουν ότι ο Μπίλι και η Ματούλα είναι στην πραγματικότητα ξαδέρφια!

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)

Φαντάζεστε πόσο δραματικά θα είχε αλλάξει το σενάριο αν στο χωριό της «τάξης και της ηθικής» του Περίανδρου Πώποτα υπήρχε μία τέτοια σχέση; Έστω και αν αυτή προέκυψε από ένα λάθος του ίδιου του Χάρη Ρώμα;

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις σκηνές που αποκαλύτπουν το λάθος αλά… Game of Thrones.