mckellen
Βρείτε μας στο

Οι αλλαγές σε κάθε τομέα της ζωής θεωρούνται αναγκαίες και πολλές φορές ζωτικές. Παρόλο που όλοι μας είμαστε δύσκολοι σε αυτές, όταν έρχονται και μετατρέπονται σε συνήθεια όλο και περισσότερο μας αρέσουν. Υπάρχουν όμως και οι περιπτώσεις όπου δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να φανταστούμε τα δεδομένα διαφορετικά. Θα μπορούσες να φανταστείς ότι θα κάνει κάποιος άλλος τον Gandalf εκτός του Ian McKellen;

Σε περίπτωση που δεν το είχες πάρει χαμπάρι ή δεν είχες ακούσει τις φωνές και τα ουρλιαχτά ευτυχίας που κάναμε, το Lord of The Rings και γενικά ο κόσμος του Tolkien θα ζήσει ξανά. Κι αυτή τη φορά δεν θα είναι one off. Ή τριλογία. Μιλάμε για σειρές. Μιλάμε για τουλάχιστον 4-5 σεζόν που θα περιπλανηθούμε στα εδάφη της Μέσης Γης και στο βασίλειο των Παιδιών του Ιλούβαταρ. Καλώς εχόντων των πραγμάτων πάντα. Και για να είναι καλώς έχοντα, οι υπεύθυνοι στο Amazon θα πρέπει να πάρουν σωστές αποφάσεις και να έχουν θωρακίσει την επιτυχία από το επίπεδο της προπαραγωγής κιόλας.

Μια πολύ σοφή απόφαση είναι να κάνουν σήμερα μια πρόταση στον Ian McKellen και να εξασφαλίσουν ότι θα τον δούμε ξανά ως Gandalf. Είτε είναι Grey είτε White. Ο Gandalf είναι από τους ήρωες του Tolkien που βρίσκονται σε κάθε σχεδόν ιστορία. Μιλάμε άλλωστε για έναν μάγο 7.000 ετών. Μαζί φυσικά με τους άλλους 4 μάγους. Ο Christopher Lee έχει πεθάνει, οπότε δεν θα έχουμε την ευτυχία να τον ξαναδούμε ως Saruman. Αλλά όσοι είναι παρόντες ας μην παραλειφθούν.

Ο McKellen μίλησε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Graham Norton και έθεσε εαυτόν απόλυτα διαθέσιμο για τον ρόλο. «Τι εννοείτε λέγοντας “ένας άλλος Gandalf;”. Δεν έχω ακόμα απαντήσει θετικά γιατί δεν έχω ερωτηθεί. Αλλά υπονοείτε ότι θα τον υποδυθεί κάποιος άλλος; Ο Gandalf είναι 7.000 ετών, οπότε δεν είμαι τόσο μεγάλος». Αυτά είπε ο φουλ αγαπητός Ian, ο οποίος, αν και 78 ετών, νιώθει απόλυτα ικανός και έτοιμος για να μπει στις απαιτήσεις του ρόλου ενός μάγου που βρίσκεται κυριολεκτικά παντού.

Αν μας ρωτάει η Amazon, θα τον είχαμε κλείσει ήδη και μαζί και όλους τους ρόλους που σκοπεύουν να επαναφέρουν στην τηλεοπτική μεταφορά του Lord of The Rings και του Hobbit.