Melrose
Βρείτε μας στο

Εμείς οι άντρες συνηθίζουμε να αποκαλούμε τις γυναίκες κουτσομπόλες και κατίνες. Μετά αυτές ανταπαντούν και λένε πως κι εμείς είμαστε λίγο. Εμείς το αρνούμαστε αυθωρεί. Μέσα μας βέβαια γνωρίζουμε πως αυτή η κατηγορία έχει μια δόση αλήθειας. Μας αρέσει να το κάνουμε το γκόσιπ μας. Όπως μας αρέσει να βλέπουμε την γυναικεία πλευρά ενίοτε. Γι΄αυτό υπήρξαν πολλοί εξ ημών που είδαμε κλασσικές γυναικείες σειρές όπως το Melrose Place.

Αυτό μαζί με άλλες 3 είναι από εκείνες τις σειρές που φτιάχτηκαν ξεκάθαρα έχοντας ως target group τις γυναίκες. Διαφορετικές ηλικίες η κάθε μία, αλλά γυναίκες σαφώς. Κάτι τέτοιο θα έμοιαζε ανασταλτικός παράγοντας για να την δούμε. Δεν ήταν ευτυχώς. Γιατί ο πραγματικός ανδρισμός φαίνεται στο πόσο κουλ είσαι με το να ανακαλύπτεις τη γυναικεία σου πλευρά. Ή έτσι μας συμφέρει να λέμε για να νιώσουμε καλύτερα με το μέσα μας.

Melrose Place

Ο βασικότερος λόγος που κολλήσαμε με το Melrose Place ήταν καθαρά αντρικός. Η Heather Locklear ήταν και είναι μια γυναικάρα. Από τα ωραιότερα βλέμματα που είχε η τηλεόραση τότε. Και σε μια εποχή που το να δεις πολλές ωραίες γυναίκες δεν ήταν εύκολη υπόθεση, η Heather ως Amanda Woodward έκανε την διαφορά. Και ως γυναίκα και ως λόγος να συνεχιστεί η σειρά. Γιατί με την αντικειμενικότητα της χρονικής απόστασης το Melrose Place δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Κατάφερε να κρατηθεί για 7 σεζόν. 7 σεζόν που βλέπαμε την επιτηδευμένη παράνοια της ζωής των κατοίκων ενός συγκροτήματος κατοικιών στην Melrose Place στο Λος Άντζελες.

Gilmore Girls

Το Gilmore Girls ήταν μια ιεροτελεστία για εμάς τους γεννημένους στα πέριξ του 1990. Έπαιζε τα Σαββατοκύριακα στο Star πριν βάλει τα Φιλαράκια. Οπότε καθόσουν να κάνεις μια προετοιμασία με αυτό. Στην αρχή σκεφτόσουν ότι η Lorely Gilmore τοποθετείται άνετα στον όρο «μιλφάρα». Μετά έβλεπες στην Rory το κοριτσάκι που θα τα έφτιαχνες για πρώτη φορά στο Λύκειο. Εν τέλει κατέληξες να το παρακολουθείς για όλα. Τα φλερτ της Rory, τις ομελέτες και τον καφέ που έτρωγε ο Luke, τους πλούσιους και γκροτέσκ γονείς Emily και Richard, τους έρωτες της Lorelai και φυσικά για την μαγείρισσα Sookie, την Melissa McCarthy που τότε δεν φαινόταν πως θα γίνει αστέρι της κωμωδίας.

Seventh Heaven

Τα όσα ακούστηκαν πριν ένα-δυο χρόνια για τον Stephen Collins και την παιδεραστεία έγιναν λόγος να θέλουμε να σβήσουμε τη σειρά από τις μνήμες μας. Ο Eric Camden, η Annie και τα 5 παιδιά τους συντελούσαν την εφτάδα του Έβδομου Ουρανού. Στο Seventh Heaven συστήθηκε στο κοινό η Jessica Biel. Καμία σχέση στη σειρά με την ματσό και δυναμική τύπισσα που είδαμε στους μετέπειτα ρόλους τους. Σε αυτό το σημείο να πω και ότι η Katherine Hicks, η μαμά Camden, θα μπορούσε να κάνει άνετα τον Pennywise.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Gossip Girl

Ίσως η πιο «γυναικεία υπόθεση» από τις 4. Αυτό δεν μας εμπόδισε καθόλου να αναρωτιόμαστε κάθε φορά τι παίζει με την Serena, να γουστάρουμε την Blair Waldorf, ή να φτάνουμε στο σήμερα σκεπτόμενοι τι συνέβη στο μετά των χαρακτήρων. Ή πάνω απ΄όλα να χάσουμε τα μυαλά μας με το ότι ο Dan ήταν εξ αρχής το Gossip Girl. Κι ας μην έστεκαν κάποια πράγματα που είχαμε δει στις προηγούμενες σεζόν. Τι να πεις… Άγνωσται αι βουλαί του Gossip Girl.