Κουίζ γνώσης και παρατηρητικότητας: Ποια είναι η ταινία που έβλεπε ο μικρός Κέβιν στο «Home Alone»;
Βρείτε μας στο

Αν έχεις δει έστω και μία φορά το «Home Alone» δε μπορεί να μην έχεις συγκρατήσει την ατάκα «Keep the change ya filthy animal», που ακούμε δια στόματος του αγαπημένου γκάνγκστερ του μικρού Κέβιν ΜακΚάλιστερ ονόματι Τζόνι.

Και στις δύο ταινίες με πρωταγωνιστή τον Μακόλεϊ Κάλκιν ακούμε συγκεκριμένους διαλόγους της ασπρόμαυρης εκείνης ταινίας, με τον ξανθό μπόμπιρα να χρησιμοποιεί κομμάτια των διαλόγων αυτών κομμένα και ραμμένα στα μέτρα του για να γλιτώσει τους μπελάδες.

Ποια ήταν, όμως, αυτή η ταινία και γιατί οι ατάκες της έγιναν γνωστές μόνο από τις ταινίες «Μόνος στο Σπίτι»; Οι φανατικοί πιθανότητα γνωρίζουν την απάντηση. Οι υπόλοιποι δεν έχετε παρά να προετοιμαστείτε για τη σκληρή πραγματικότητα που έρχεται κατά πάνω σας: Η ταινία αυτή… δεν υπάρχει.

Για την ακρίβεια, δεν υπήρξε ποτέ! Ο τίτλος «Οι άγγελοι με τις βρώμικες ψυχές» επινοήθηκε από τον σεναριογράφο του «Home Alone» προκειμένου να βοηθήσει τον Κέβιν να ξεπαστρέφει τους εχθρούς του.

Κουίζ γνώσης και παρατηρητικότητας: Ποια είναι η ταινία που έβλεπε ο μικρός Κέβιν στο «Home Alone»;

Και επειδή καμία γνωστή ταινία δεν είχε μέσα της κομμάτια που να εξυπηρετούν αυτόν τον σκοπό, αποφασίστηκε να… επινοήσουν μία! Έμπνευση για τον τίτλο της αποτέλεσε το film noir «Angels with Dirty Faces» του 1938.

Νομίζατε πως οι τόσο ταιριαστοί διάλογοι ήταν τυχαία ή προϊόν εξονυχιστικής έρευνας; Αμ δε…

Παραδόξως, 28 χρόνια μετά το «Home Alone» υπάρχουν θαυμαστές του δαιμόνιου Kevin που δεν γνώριζαν αυτή τη λεπτομέρεια. Τα επόμενα Χριστούγεννα που θα ξαναέρθεις τετ α τετ με τον μικρό πρωταγωνιστή κοίτα να θυμάσαι αυτή τη λεπτομέρεια…

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;