cortes
Βρείτε μας στο

Κάποια πράγματα κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα. Δεν χρειάζεται να τα αναλύσεις διεξοδικά για να καταλάβεις τι πρόκειται να σου δώσουν. Δηλαδή όταν ακούς ότι ο Steven Spielberg θα είναι σκηνοθέτης και παραγωγός, ο Steven Zaillian των American Gangster, Moneyball, Schindler’s List και της σειράς Night of στο σενάριο και ο Javier Bardem πρωταγωνιστής, τι περιμένεις; Και στην κορυφή αυτού του μαγευτικού παγόβουνου έρχεται το θέμα της σειράς. Hernan Cortes. Ένα θρυλικό όνομα από την εποχή του αποικισμού προς την Αμερική, τότε που ο Κολόμβος τις θεώρησε Ινδίες. Για πρώτη φορά μια σειρά καταπιάνεται με ένα κεφάλαιο της Ιστορίας που ελάχιστα έχουμε δει.

Το Amazon έχει βάλει σκοπό να γίνει κυρίαρχο στον τομέα της τηλεόρασης. Καλωδιακής, κανονικής, κάθε είδους. Θέλει να στέκεται ισάξια δίπλα στο HBO, το Netflix και όποιο άλλο. Έτσι, μετά τις σειρές γύρω από το σύμπαν του Tolkien, που περιμένουμε το 2019, έχουμε ένα ακόμα ακατέργαστο μαργαριτάρι. Το Cortes είναι από τις σειρές που όλα τους τα χαρακτηριστικά μας αρκούν. Είναι όπως όταν ακούς ότι πρωταγωνιστής είναι ο Tom Hardy. Δεν θες κάποιο άλλο επιχείρημα. Ε, εδώ σκέψου ότι έχεις 3 επιχειρήματα τέτοιας βαρύτητας.

Στο Cortes ο Steven Spielberg θα επιχειρήσει να επιβεβαιώσει την επάνοδο του. Μετά από χρόνια που έμοιαζε να έχει χάσει το μαγικό άγγιγμα, έρχεται πρώτα το Ready Player One και μετά αυτό για να τον δούμε ξανά στις γονιμότερες των ημερών του.

Cortes: Η μίνι σειρά που ενώνει Σπίλμπεργκ-Μπαρδέμ προμηνύεται επική!

Ο Javier Bardem περνάει με τη σειρά του στον κόσμο της τηλεόρασης και θέλει να δώσει συνέχεια στους προσεκτικά επιλεγμένους ρόλους. Τα τελευταία χρόνια τον έχουμε δει ως κακό στο Skyfall, ως κακό πειρατή στους Πειρατές της Καραϊβικής και σε ρόλο παλαβά αυτάρεσκου συγγραφέα στο Mother. Σε αυτή την μίνι σειρά 4 ωρών προβλέπεται να βάλει άλλο ένα γαλόνι στους ώμους του.

Και έχουμε και τον Steven Zaillian που έχει βάλει την υπογραφή του σε τόσα σενάρια. Ένας σεναριογράφος επιπέδου Aaron Sorkin, που μετά το Night Of έχει ανακαλύψει ένα νέο παραγωγικό μονοπάτι.

Τι πρόκειται να δούμε στο Cortes; Το μεγάλο ταξίδι του Ισπανού θαλασσοπόρου για να βρει το Μεξικό και να το φέρει στην ασπίδα της ισπανικής βασιλείας. Την άφιξη του στις ακτές της Κεντρικής Αμερικής και την διάβαση του μέχρι την καρδιά της αυτοκρατορίας των Αζτέκων, στο Τενοτσιτλάν.

Ο Cortes έγινε ο σφαγέας των ιθαγενών και αφάνισε μια φυλή που ο μύθος της υπάρχει ακέραιος μέχρι σήμερα, αλλά την ίδια στιγμή έμεινε στην ισπανική ιστορία. Κονκισταδόρος ή νικητής; Εξαρτάται πως θα το δει κανείς.

Σε κάθε περίπτωση η σειρά είναι μια συνταγή με τα καλύτερα υλικά της αγοράς. Ακόμα και λάθος να βγει η συνταγή, το φαγητό θα τρώγεται!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…