Ελάχιστοι παρατήρησαν το τρικ του Καπουτζίδη: Θυμάσαι τι δεν κράτησαν ποτέ στα χέρια τους οι 5 φίλοι του «Παρά Πέντε»;
Βρείτε μας στο
Σειρές - Ταινίες

Πώς το «Παρά 5» κόντεψε να μη γραφτεί ποτέ – Το μεγάλο φάουλ του Mega και ο ρόλος που έπαιξε η «Αγγέλα»

Η απόρριψη του Καπουτζίδη λίγο έλειψε να τον οδηγήσει πίσω στην καφετέρια που εργαζόταν…

Η ιστορία του Γιώργου Καπουτζίδη αποτελεί την τρανή απόδειξη πως πολλές φορές το ταλέντο χρειάζεται και λίγη τύχη για να σε οδηγήσει στην απόλυτη επιτυχία.

Ο ταλαντούχος δημιουργός που σάρωσε τα πάντα με το «Παρά 5» του, έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του πως λίγο έλειψε να τα παρατήσει όλα και να γυρίσει πίσω στην καφετέρια που εργαζόταν, μετά την άρνηση του Mega να τον αφήσει να παίξει τον ρόλο του Χοσέ στο σήριαλ «Σαββατογεννημένες».

Μια σειρά, που έφερε τη δική του υπογραφή και που από την αρχή ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει στο κανάλι πως περιλαμβάνει έναν ρόλο ο οποίος προοριζόταν για τον ίδιο. Το κανάλι, όμως, είχε άλλα σχέδια.

Τι συνέβη με το Mega και γιατί ο Γιώργος Καπουτζίδης χρωστάει την επιτυχία του στο… όχι ενός άλλου ηθοποιού;

Τις απαντήσεις έχει δώσει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού.

«Στον ρόλο του Χοσέ, τα έκανα όλα τόσο δύσκολα προκειμένου να μη μπορέσουν να βρουν άλλον άνθρωπο. Δηλαδή τώρα… τα ισπανικά. Πού να τον βρουν τον ηθοποιό που να ξέρει ισπανικά και να έκανε και τη δουλειά αυτή που έκανα εγώ δύο καλοκαίρια πριν γράψω τις Σαββατογεννημένες; Έχω δουλέψει σε τουριστικό μαγαζί.

Είναι πολύ αστείο αυτό που έγινε, γιατί ενώ στην αρχή εγώ είχα πει ότι έχω γράψει αυτόν τον ρόλο για μένα και μου ‘παν όλοι ‘’ναι ναι πολύ ωραία’’, δεν ήθελε κανένας να παίξω γιατί όλοι έλεγαν ‘’τώρα αυτόν δεν τον ξέρουμε’’.

Πώς το «Παρά 5» κόντεψε να μη γραφτεί ποτέ –  Το μεγάλο φάουλ του Mega και ο ρόλος που έπαιξε η «Αγγέλα»

Δεν είχαν εμπιστοσύνη, από την άποψη ότι ‘’στο τρίτο επεισόδιο μπορεί να του τη βαρέσει και να θέλει να κάνει τον εαυτό του πρωταγωνιστή, από εκεί που έχει δύο σκηνές το επεισόδιο, να γράφει δεκαπέντε’’.

Παράλληλα κι ενώ εγώ πίστευα πως έχω τον ρόλο, εκείνοι ψάχνανε ανθρώπους. Και από το κανάλι και από το στούντιο. Και βρήκαν κιόλας!  Και τυχαία το μαθαίνω. Το θέμα μου ήταν ότι τότε δεν με ήξερε κανένας. Αν τους έλεγα ότι δε θέλω τη συνεργασία, θα μου λέγανε ‘’γύρνα πίσω στην καφετέρια με τον δίσκο σου’’. Και κατά πάσα πιθανότητα, αυτό θα ‘κανα!

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Μαθαίνω τι γίνεται, με πιάνει μια τρελή στεναχώρια… Όλοι με συμβούλευαν να μη στεναχωριέμαι  Εγώ εντωμεταξύ το μόνο που ζητούσα ήταν να κάνω ένα δοκιμαστικό γιατί ήξερα ότι είμαι πολύ καλός και θα με πάρουνε. Δε φτάσαμε καν εκεί, δε μπορούσα να κάνω δοκιμαστικό για το σήριαλ που έγραφα! Παρανοϊκό είναι, τώρα που το σκέφτομαι.

Δεν είχα όρεξη πια να συνεχίσω να γράφω. Η γλυκιά η φίλη μου η Αγγελική Λάμπρη μου είπε ‘’θα πας εκεί και θα τους πεις ότι αν δεν κάνεις δοκιμαστικό θα τα σπάσεις όλα!’’. Αγγέλα!

Τελικά, το έκανα το δοκιμαστικό και όντως τα πήγα πάρα πολύ καλά. Και μάλιστα την ημέρα που έμαθα ότι ο ηθοποιός που είχαν βρει είπε τελικά όχι…», εξομολογήθηκε συγκινημένος.

Κάπως έτσι, συνειδητοποιούμε ότι το «Παρά 5» το χρωστάμε τελικά στον ηθοποιό που αρνήθηκε τον ρόλο του Χοσέ, ο οποίος – όπως σχολίασε ο Καπουτζίδης- είναι πολύ γνωστός και πολύ καλός στη δουλειά του.

Αυτό θα πει τύχη…