venom
Βρείτε μας στο

Αν δεν έχεις ήδη ενθουσιαστεί από τον τίτλο, τότε θα πρέπει να πας σε κάποιον ειδικό να αναζητήσετε τη ρίζα του προβλήματος. Γιατί δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει άνθρωπος χωρίς ψυχολογικά τραύματα που δεν γουστάρει τον Τομ Χάρντι. Βασικά κι εγώ που έχω ψυχολογικά πάλι δεν μπορώ να κρατηθώ. Το trailer του Venom προδιαθέτει για τόσο καλό αποτέλεσμα, ώστε να ξέχασα προς στιγμήν ότι αυτή την Πέμπτη κυκλοφορεί το Infinity War. Και για μένα αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Αρκεί να σκεφτείς ότι όταν κυκλοφόρησε το trailer του Infinity στο τέλος του 2017 ευχόμουν να περάσει ο χρόνος στο κλείσιμο ενός βλεφάρου. Και να φανταστείς ότι πριν ένα μήνα θα ταξίδευα Νάπολι για διακοπές. Με νιώθεις;

Αφού λοιπόν το Venom κατάφερε να εκθρονίσει έστω και για λίγα δευτερόλεπτα, έστω και κατά λάθος το νέο Avengers, δε μπορεί παρά να μπει στα πολυαναμενόμενα. Σίγουρα, τα trailer τη σημερινή εποχή έχουν γίνει τεράστια επιστήμη και μπορούν να σου παρουσιάσουν ως ταινιάρα και μια μετριότητα. Το Black Panther ας πούμε δεν πέρασε με τίποτα τον πήχη των trailer του. Όχι ότι ήταν κακό. Αλλά δεν συγκρίνεται με την προδιάθεση. Όπως είχε συμβεί και με το Age of Ultron.

Εδώ όμως υπάρχει μια ειδοποιός διαφορά. Πρωταγωνιστεί ο Τομ Χάρντι. Και δεν θυμάμαι να έχω δει κάτι που να έχει παίξει ο Χάρντι και να μην είναι καλό. Ακόμα κι αν εμφανίζεται ελάχιστα. Ακόμα κι αν είναι μια φωτογραφία στο σκρίνιο πάνω από την οικογενειακή φώτο με τη θεία Ρίτσα, τη μαμά Δέσποινα, τη γιαγιά Κατίνα, την άλλη θεία, την Ευδοξία, όλες με περμανάντ. Γιατί ο Venom να είναι εξαίρεση;

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτό. Ο Χάρντι είναι η κεντρομόλος δύναμη, για να πετάξω κι ό,τι θυμάμαι από φυσική λυκείου. Κατ΄αρχάς μιλάμε για μια ιστορία που γεννήθηκε από το σύμπαν του Spider-Man και αυτονομείται. Θυμόμαστε όλοι την τρίτη ταινία της τριλογίας με τον Τόμπι Μαγκουάιρ, όπου η εξωγήινη μορφή symbiote απορρόφησε τις σκοτεινές ενορμήσεις του και εξαφανίστηκε.

Η Fox αφήνει εντελώς εκτός κάδρου τον Spidy και δίνει στον Venom πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Τομ Χάρντι γίνεται ο ρεπόρτερ Έντι Μπροκ που ανακαλύπτει παράνομα και απάνθρωπα πειράματα από έναν κολοσσό ονόματι Life Foundation και αποφασίζει να τους ξεμπροστιάσει on camera. Από εκείνο το σημείο αρχίζει το κυνηγητό του.

Τη στιγμή που οι άνθρωποι του Κάρλτον Ντρέικ, του επικίνδυνου CEO, τον βρουν, ο Έντι θα έχει ενωθεί με το symbiote. Ο Έντι όμως δεν είναι ο μοναδικός με αυτή την εξωγήινη μορφή στο σώμα του.

 

Αν είναι κάτι δεδομένο στο Venom, αυτό αφορά τις σκηνές μάχης. Όπου υπάρχει ο Χάρντι βλέπουμε τις πιο αληθοφανείς σκηνές. Επίσης, η παρουσία του Ριζ Αχμέντ στο ρόλο του κακού είναι ένα μεγάλο συν. Πρώτον γιατί στο Night Of μας ξετύλιξε μια μεγάλη ικανότητα στις σκοτεινές πλευρές του εαυτού και δεύτερον γιατί είναι σημαντικό που πλέον τον βρίσκουμε σε τόσο μεγάλα πρότζεκτ. Η Μισέλ Γουίλιαμς και ο τρομερός Γούντι Χάρελσον είναι ένα ακόμα εχέγγυο.

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Μέχρι τις 5 Οκτωβρίου που θα κυκλοφορήσει, μπορώ να επικεντρωθώ και πάλι στους Avengers.