Ο Κάρι Φουκουνάγκα θα στείλει τον Τζέικ Τζίλενχαλ στο Όσκαρ;
Βρείτε μας στο

Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που αναρωτιόμασταν για τον Τζέικ Τζίλενχαλ αν θα έχει σύντομα μια ευκαιρία για το Όσκαρ. Δηλαδή μόνος μου αναρωτήθηκα, αλλά θέλω να ελπίζω ότι βρήκα ομονοούντες. Πάνε πλέον 13 χρόνια από την προηγούμενη και μοναδική υποψηφιότητα του Τζέικ για το Brokeback Mountain κι από τότε έχει δώσει κάμποσες ευκαιρίες στην Ακαδημία να τον προσέξει. Χωρίς ανταπόκριση μέχρι σήμερα. Αν κάπου πρέπει να ποντάρουμε τα λεφτά μας για την επάνοδο του θα είναι γι΄αυτό που ετοιμάζει με τον Κάρι Φουκουνάγκα.

Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους, ο Φουκουνάγκα ετοιμάζει και ο Τζίλενχαλ είναι αυτός που θα ενσαρκώσει τις ετοιμασίες του. Αν υποθέσουμε ότι εμφανίζονταν μπροστά μας εταιρείες παραγωγής και μας ζητούσαν να τους πούμε μια σύζευξη ηθοποιού με σκηνοθέτη που να είναι σχεδόν οργασμική εν τη γενέσει της, τότε το Φουκουνάγκα-Τζίλενχαλ θα είχε ένα μεγάλο ποσοστό.

Σε περίπτωση που το όνομα Κάρι Φουκουνάγκα δε σου λέει κάτι, προφανώς δεν μας διαβάζεις συχνά. Οπότε να έρθεις τη Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου. Αφού πρώτα ολοκληρώσεις την εδώ ανάγνωση.

Κι άντε, να δεχτώ ότι εμένα τον έρμο που ξοδεύω λέξεις, με αγνοείς. Το True Detective το αγνόησες; Γιατί αν αναπολείς ακόμα την πρώτη σεζόν, τότε σίγουρα ξέρεις ποιος είναι ο κύριος Φουκουνάγκα. Εγώ απλώς θα συμπληρώσω στις μνήμες σου ότι το 2015 ήταν η τελευταία του κινηματογραφική απόπειρα. Το Beasts of No Nation χάρισε ένα σπουδαίο φιλμ που περιέγραφε μια σκληρή πραγματικότητα του σύγχρονου κόσμου.

Φουκουνάγκα

Σε αυτή την τριετία ο μίστερ Κάρι έκανε τη σειρά Alienist και το Maniac, την αμερικανική μεταφορά μιας νορβηγικής σειράς για την οποία έχουμε μιλήσει επισταμένως. Τώρα είναι η στιγμή για να επανέλθει στο σινεμά.

Ο Λέοναρντ Μπερνστάιν, παγκοσμίου φήμης συνθέτης, μουσικός, μαέστρος στη Φιλαρμονική της Νέας Υόρκης, δημιουργός του West Side Story, με 11 Emmy στην κατοχή του, όρισε την ίδια τη μουσική. Ο Τζέικ Τζίλενχαλ, που στο παρελθόν έχει πει ότι τα παιδικά του χρόνια ήταν γεμάτα από μουσική τέτοιου είδους, ήθελε πάρα πολύ να τον ενσαρκώσει και βρήκε τον καταλληλότερο άνθρωπο να τον καθοδηγήσει.

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

«Ο Μπερνστάιν ήταν μια εντυπωσιακή φιγούρα και στην προσωπική του ζωή, πέρα από τη μουσική. Γεμάτος ευφυΐα και αντιθέσεις. Θα είναι τρομερή τιμή για εμένα να πω την ιστορία του μαζί με τον ταλαντούχο φίλο Κάρι» δήλωσε ο Τζέικ.

«Το καλλιτεχνικό πάθος του Μπερνστάιν άλλαξε τον τρόπο που οι γενιές αντιλαμβάνονται και εκτιμούν τη μουσική. Ο Τζέικ είναι ο ιδανικότερος συνεργάτης για να δώσουμε ζωή σε αυτή την ιστορία» προσεπίρρωσε ο Φουκουνάγκα.

Ο Τζίλενχαλ, εκτός από πρωταγωνιστής, θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού. Δεδομένου ότι οι βιογραφίες πάνε σφαίρα τα τελευταία χρόνια στο Χόλιγουντ και τα Όσκαρ, θα περιμένουμε με ζέση να δούμε αν ο αγαπημένος μας Τζέικ θα επιβεβαιώσει τις προσδοκίες. Η ταινία πάντως βρίσκεται ακόμα στα σπάργανα, οπότε θα κάνουμε λίγη υπομονή. Το χρονοδιάγραμμα λέει ότι θα κυκλοφορήσει το νωρίτερο το φθινόπωρο του 2019.