Mayans MC: Το spin off του Sons of Anarchy προμηνύεται σούπερ [teaser]
Βρείτε μας στο

Πώς προχωράς μετά από 7 σεζόν; Πώς  μπορείς να συνεχίσεις όταν δεν έχεις πια την πιο επιτυχημένη σειρά σου; Το FX σίγουρα βρήκε τους διαδόχους του Sons of Anarchy, αλλά για τους φανατικούς της σειράς δεν υπήρξε κάτι τέτοιο. Όλα αυτά που έζησαν μέσα από τα μάτια του Τζαξ Τέλερ ήταν τόσο έντονα, τόσο μνημειώδη, που δύσκολα τα αφήνεις πίσω σου και προχωράς παρακάτω. Αν βρίσκεις τον εαυτό σου μέσα σε αυτή την περιγραφή, είναι η στιγμή σου. Είναι καιρός να πας παρακάτω, χωρίς στην ουσία να πηγαίνεις παρακάτω. Κι αυτό γιατί το Mayans MC είναι εδώ και ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει.

Ο χρόνος προχωράει με τρόπους που δεν τους παίρνουμε καν χαμπάρι. Μοιάζει σαν χθες που σας λέγαμε ότι ο Κερτ Σάτερ ετοιμάζει spin off σειρά για το Sons of Anarchy. Και μπορεί να μην ήταν χθες, αλλά δεν είναι και πολύ μακριά. Προς το τέλος του 2017 ήταν που το μάθαμε κι εμείς. Μέσα σε πολύ λίγους μήνες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και χθες κυκλοφόρησε το πρώτο teaser. Κάτι που σημαίνει ότι το τέλος του 2018 είναι πιθανό να μας βρει σε μια οθόνη να βλέπουμε τη σειρά.

Το Mayans MC εστιάζει στον Εζεκιέλ Ρέγιες, ο οποίος μόλις έχει βγει από τη φυλακή και βλέπει ότι η απουσία του Τέλερ έχει αφήσει ένα κενό. Αυτό το κενό θέλει να καλύψει εκείνος με την συμμορία που θα στήσει. Επίκεντρο της δράσης του είναι η Καλιφόρνια και το Μεξικό, στα σύνορα τους δηλαδή, όπου θα διεκδικήσει ξανά μια χαμένη ταυτότητα. Αυτή του golden boy που θα κατακτούσε την Αμερική καθώς έφευγε από το Μεξικό.

Τα βασικά που χρειάζεται να ξέρεις για το Mayans MC είναι ότι θα κυκλοφορήσει λογικά το Νοέμβριο από το FX. Η πρώτη σεζόν αποτελείται από δέκα επεισόδια. Σκηνοθέτης είναι ο Νομπέρτο Μπάρμπα και πρωταγωνιστές οι Τζ. Ντ. Πάρντο, Έντουαρντ Όλμος, Ρίτσαρντ Καμπράλ και Κλέιτον Καρδένας.