deadpool 2
Βρείτε μας στο

Η κυκλοφορία του Deadpool 2 αυτή την εβδομάδα έρχεται 3 εβδομάδες μετά το Infinity War για να δώσει στη Marvel μια απανωτή εισπρακτική επιτυχία. Μια επιτυχία που βασίζεται απόλυτα στο άριστο δέσιμο του Ρέινολντς με την μυθολογία του Deadpool. Κι αυτό το δέσιμο έχει τέτοιο βάθος, ώστε να μπορεί να προσφέρει συνεχώς καινούργια και όμορφα πράγματα. Έτσι, η δεύτερη ταινία τοποθετείται δίκαια πάνω από την πρώτη σε κάθε επίπεδο. Κάτι που δεν είναι μομφή για την πρώτη. Το ακριβώς αντίθετο. Είναι ένας τρομερός έπαινος για την δεύτερη. Το Deadpool 2 είναι αυθεντικό, αβίαστο γέλιο με επικάλυψη δράσης και ενός κακού, του Cable, που ίσως ξεπερνάει τον Thanos ως αποτύπωση.

Πριν δεις το Deadpool 2 όμως, θα πρέπει να έχεις εντρυφήσει στο στυλ ταινιών που βγάζει πλέον η Marvel. Γι΄αυτό πρώτα δες αυτές τις πέντε που είναι απολαυστικά χιουμοριστικές και μετά πήγαινε στο Deadpool 2.

Thor: Ragnarok

Ένας από τους λόγους που το Ragnarok ξεπέρασε κατά πολύ και τις 2 προηγούμενες ταινίες, είναι ότι πήρε παράδειγμα από το Deadpool. Ότι δόθηκε ο χώρος στον Χέμσγουορθ να αναπτύξει το φλεγματικό του χιούμορ. Να ξετυλίξει την αυστραλιανή του καταγωγή. Ακόμα και στις σκηνές μάχης το Ragnarok στήθηκε με σκοπό το χιούμορ. Ειδικά οι εξωγήινοι χαρακτήρες Korg και Miek συμπλήρωσαν ιδανικά τον Thor.

Guardians of the Galaxy 2

Η πεντάδα Quill-Gamorah-Drax-Groot-Rocket έδεσε καταπληκτικά στο πρώτο Guardians. Ήταν όμως το δεύτερο αυτό που ρόλαραν και τους βγήκαν όλα πιο φυσικά. Και σε πολλούς συνδυασμούς. Ο Rocket με τον Groot, ο Rocket με τον Quill, ο Drax με τον Quill, ακόμα και ο Quill με τη Gamorah που είναι εκ φύσεως ένας πιο σοβαρός χαρακτήρας και λιγομίλητος.

Spider-Man Homecoming

Ο Τομ Χόλαντ αποδεικνύει κάθε λεπτό γιατί ήταν η καταλληλότερη επιλογή για τον Spider-Man σε αυτή την εποχή. Μπορεί  σε μια δεκαετία να μην ήταν. Αυτή τη στιγμή όμως έχει όλα τα στοιχεία που κάνουν τον ήρωα ακόμα πιο γοητευτικό στο κοινό. Ιδίως το κοινό που αποτελεί τώρα την επόμενη γενιά του σινεμά. Τόσο στο Civil War και στο Infinity War, όσο κυρίως στο Homecoming, ο Χόλαντ άφησε το σημάδι του πάνω στον χαρακτήρα.

Iron Man 2

Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ είναι ούτως ή άλλως ένας πολύ δηκτικός και καυστικός τύπος ως προς το χιούμορ. Στην πρώτη ταινία Iron Man ήταν σαφώς μαγκωμένος, αφού τότε ξεκινούσε η επάνοδος του. Μόλις αντιλήφθηκε και ο ίδιος ότι αυτός ο ρόλος θα στιγματίσει και θα αλλάξει άρδην τη ζωή του, έδωσε ό,τι είχε και δεν είχε. Κι αυτό που είχε ήταν τρομερό από κάθε άποψη. Είναι ο Ντάουνι Τζούνιορ που κρατούσε τη μπαγκέτα της πλάκας στις δύο πρώτες ταινίες Avengers. Είναι αυτός που ξεκλείδωσε τον Χόλαντ ως Spider-Man και που έδωσε πάτημα και στον Dr. Strange να ενσωματώσει αυτό το στοιχείο στον χαρακτήρα του.

Ant Man

Εξ ορισμού το Ant-Man δε θα μπορούσε να μην ποντάρει στα χαρακτηριστικά του Πολ Ραντ. Είναι δηλαδή από τις περιπτώσεις που ο ηθοποιός ορίζει και κατευθύνει τον χαρακτήρα, παρά το ανάποδο. Αναμένοντας τη δεύτερη ταινία, όπου είθισται να γίνονται ακόμα καλύτερα πράγματα, το Ant-Man είναι το ιδανικότερο sidekick origin της Marvel.

Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Άφησε άναυδη ως και την ίδια τη Mercedes: Το ταξί-«σκυλί» του Σαλονικιού οδηγού που «κατάπιε» 4,6 εκατ. χιλιόμετρα