six underground
Βρείτε μας στο

Ομάδα που κερδίζει αλλάζει και άνθρωπο που πουλάει σαν τρελός δεν τον αφήνεις να χαθεί από τα χέρια σου. Ο Ράιαν Ρέινολντς είναι από το 2016 και μετά αυτός ο τύπος. Που βρίσκεται παντού και «δίνει λεφτά» στον κόσμο. Η παρουσία του σημαίνει κατακόρυφη άνοδο στην τηλεθέαση. Σημαίνει πανζουρλισμός στο κοινό. Στο πλατό, στον καναπέ του σπιτιού, στο Youtube αργότερα που θα ανέβει το βίντεο. Για να βάλεις κι εσύ το χέρι στο βάζο με το μέλι, πρέπει να πληρώσεις αδρά. Ο Ράιαν Ρέινολντς προσφέρει, το Netflix αγοράζει και έτσι έχουμε το Six Underground.

Πάμε ξανά να κάνουμε ένα φρεσκάρισμα στη μνήμη μας. Ο Ράιαν Ρέινολντς ήταν αδιάφορος μέχρι το 2016. Μετά το 2016 είναι το άκρως αντίθετο της αδιαφορίας. Είναι αυτός που σκεφτόμασταν ότι αν υπήρχε στο Infinity War θα έκανε την ταινία ό,τι καλύτερο εμφανίστηκε. Για να το πετύχει αυτό πάλεψε πολύ. Πίστεψε σε κάτι, πήρε το ρίσκο να το στηρίξει και τώρα απολαμβάνει τους καρπούς των κόπων του. Πέντε χρόνια πάλευε να βγει το Deadpool. Ένα χρόνο χρειάστηκε για να αποσβέσει.

Ξέρει ότι αν μείνει εκεί, γρήγορα θα έρθει η πτώση. Τώρα είναι η στιγμή του και θα την εκμεταλλευτεί όσο πάει. Με το Six Underground φιλοδοξεί να βρει την διάδοχη κατάσταση. Το πιο πιθανό είναι ότι θα υπάρξει Deadpool 3. Αλλά ίσως περάσουν πάνω από 2 χρόνια για να το δούμε. Μέχρι τότε ο Ρέινολντς γίνεται ομάδα με τους σεναριογράφους και τον Μάικλ Μπέι για κάτι φιλόδοξο.

Φιλόδοξο γιατί δεν μιλάμε για κάποιον κόμικ ήρωα που θα βρει κινηματογραφική μεταφορά. Μιλάμε για κάτι εντελώς καινούργιο. Πρόκειται για μια ιστορία που δουλεύουν οι Πολ Γουέρνικ και Ρετ Ρις από πέρσι και μαζί με τον Ρέινολντς την πούλησαν όσο πιο ακριβά γινόταν στο Netflix.

Six Underground: Ο Ράιαν Ρέινολντς ετοιμάζει το νέο «Deadpool»

150 εκατομμύρια δολάρια έδωσε το δίκτυο και αυτό αποτελεί ποσό-ρεκόρ για δική του επένδυση σε ταινία. Το προηγούμενο όριο του ήταν τα 90 εκατομμύρια για το Bright του Ντέιβιντ Έιερ με τον Γουίλ Σμιθ. 2/3 πάνω το νέο ποσό. Δείγμα του πόσο θέλει το δίκτυο να αντιστρέψει την δικαιολογημένη εντύπωση ότι σε επίπεδο ταινιών δεν υπερβαίνει το μέτριο.

Με τον Μάικλ Μπέι να αναλαμβάνει τη σκηνοθεσία, ο Ράιαν Ρέινολντς θα είναι ο ένας από τους έξι πρωταγωνιστές. Έξι δισεκατομμυριούχοι που δεν θέλουν πια να ζουν αυτή τη ζωή. Θέλουν να ξεφύγουν από τον κύκλο του χρήματος και να γίνουν οι νέοι Batman. Γι΄αυτό σκηνοθετούν την εξαφάνιση τους. Τη στιγμή που η πόλη τους θεωρεί πως πέθαναν, εκείνοι κυκλοφορούν στη νύχτα και υπερασπίζονται το δίκαιο.

Τα βασικά κομμάτια έχουν μπει στη θέση τους. Αυτό που μένει είναι οι υπόλοιποι πέντε που θα πλαισιώσουν τον Ρέινολντς. Η περιγραφή οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα δούμε μια στελέχωση τύπου Ocean 8, με άλλα δύο πρωτοκλασάτα ονόματα και τρεις που ξέρουν καλά να λειτουργούν υποστηρικτικά. Οι υποθέσεις για την ακριβότερη παραγωγή του Netflix θα κρατήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου, όταν και θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα και θα έχουμε μια καλή πρώτη εικόνα.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…