age of heroes
Βρείτε μας στο

Είναι ήδη Ιούνιος του 2018. Αυτό σημαίνει ότι σε 12 μήνες από τώρα το Game of Thrones θα έχει περάσει στην τηλεοπτική ιστορία. Θα είναι στο ξεκίνημα της πορείας του για να γίνει ένας μύθος που θα λέμε στις επόμενες γενιές. Το Game of Thrones όμως είναι αυτό που τραγουδάει η Λάνα Ντελ Ρέι για το καλοκαίρι. Η καλοκαιρινή στενοχώρια. Η στενοχώρια που σκάει στις 25 Αυγούστου. Πώς κάνεις το βήμα παραπέρα μετά από το Game of Thrones; Πώς ξεπερνάς τη σειρά που έκανε κανόνα τα live των επεισοδίων σε διάφορες ιστοσελίδες; Η απάντηση λέγεται Age of Heroes.

Αν δεν σου λέει κάτι, τότε σκέψου ότι και το Game of Thrones ίσως να μην σου έλεγε τίποτα πριν γίνει σειρά. Ο παραλληλισμός αυτός δεν γίνεται άδικα. Μιλάμε για σειρά που θα κυκλοφορήσει από το HBO και αποτελεί prequel των γεγονότων της σειράς. Αυτό που αλλάζει ουσιαστικά είναι οι σεναριογράφοι, αφού οι Μπενιόφ και Βάις έχουν να ασχοληθούν με άλλα spin off της σειράς που θα κυκλοφορήσουν αργότερα.

Το Age of Heroes έχε αναλάβει η Τζέιν Γκόλντμαν μαζί φυσικά με τον Τζορτζ Μάρτιν και μας μεταφέρουν μια χιλιετία πίσω. Τότε που ξεκίνησαν να διαμορφώνονται πράγματα που έγιναν δεδομένα του Game of Thrones. Τότε που η Εποχή των Ηρώων άρχισε να ξεθωριάζει και ο κόσμος να σκοτεινιάζει. Μέχρι και το origin των White Walkers θα μάθουμε.

Η ανακοίνωση του HBO τους αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ μιλάει και για τα σκοτεινά μυστικά του Γουέστερος. Ενώ μας προϊδεάζει για μια διαφορετική οπτική γύρω από τον Οίκο Σταρκ. Όχι τόσο θετική όσο αυτή στο Game of Thrones.

Το Game of Thrones τελειώνει, το νέο Game of Thrones έρχεται

Όπως περιγράφεται η συγκεκριμένη περίοδος στο βιβλίο, εκτείνεται σε ένα διάστημα 9.000 ετών. Ξεκινά 10.000 χρόνια πριν τα γεγονότα του Game of Thrones, τότε που οι Πρώτοι Άνθρωποι ανέπτυξαν μια συμμαχία με τα Παιδιά του Δάσους. Η συμμαχία τους κράτησε 4 χιλιετίες, μέχρι που έγινε η Εισβολή των Andal. Κάπου εκεί είναι που ατονεί η Εποχή των Ηρώων. Άρα πιθανότατα απ΄αυτό το σημείο θα ξεκινήσει η σειρά.

Στο Age of Heroes στο βιβλίο, βλέπουμε την πρώτη εμφάνιση των White Walkers, σε μια εποχή που η ανθρωπότητα βρισκόταν στο χείλος της εξαφάνισης, βλέπουμε την ανάδυση των δύο Οίκων που κοντράρονται στις επόμενες χιλιετίες, τους Σταρκ και τους Λάνιστερ.

Από τη μία ο Μπραν ο Δημιουργός  (απ΄αυτόν ονομάστηκε ο Μπραν Σταρκ) κι από την άλλη ο Λαν ο Ευφυής. Ήρωες είναι επίσης ο Γκαρθ Γκρίνχαντ, προπάτορας του Γουέστερος, ο Grey King και ο Ντούραν Γκοντσγκρίφ, ιδρυτής του Storm’s End. Θα δούμε επίσης περισσότερα μυθικά όντα όπως γίγαντες, δράκους και διάφορα άλλα.

Η σειρά αυτή είναι η μια από τις συνολικά τέσσερις που ετοιμάζει το HBO. Σύμφωνα με τον διευθυντή προγράμματος, τον Κέισι Μπλόις, και οι τέσσερις έχουν κάνει σημαντικό πρώτο βήμα σεναριακά και θα μπουν σε διαδικασία παραγωγής ευθύς μόλις τελειώσει το Game of Thrones. 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…