Οι καλύτερες και χειρότερες ερμηνείες του Πάμπλο Εσκομπάρ
Βρείτε μας στο

Το Loving Pablo είναι και δεν είναι μια ακόμα ταινία για τη ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ. Παρά το ότι έχουν γίνει τόσες ταινίες και σειρές για τον διαβόητο ηγέτη του καρτέλ του Μεδεγίν, πάντοτε υπάρχει χώρος για νέο υλικό. Αυτή τη φορά η ταινία που κυκλοφόρησε στις αίθουσες σήμερα από την Odeon μας δείχνει την ιστορία από την οπτική γωνία της ερωμένης του Πάμπλο, της Βιρχινία Βαγιέχο. Και μπορεί η Κρουζ να μην είναι τρομερή στο ρόλο της, αλλά ο Χαβιέ Μπαρδέμ δίνει και πάλι δείγματα του τρομερού του ταλέντου σε τόσο αδυσώπητους και σκοτεινούς χαρακτήρες.

Μαζί με τον Μπαρδέμ έχουν υπάρξει αρκετοί που ενσάρκωσαν τον Πάμπλο Εσκομπάρ. Ανάμεσα τους ρόλοι που ξέρουμε και θαυμάσαμε και ρόλοι που δεν ξέρουμε ή δεν θα θέλαμε να ξέρουμε. Αυτές είναι οι 6 ερμηνείες για τον Εσκομπάρ, από τη χειρότερη στην καλύτερη.

Κλιφ Κέρτις

Το Loving Pablo δεν είναι η πρώτη επαφή της Πενέλοπε Κρουζ με τον Εσκομπάρ. Προηγήθηκε το Blow με τον Τζόνι Ντεπ. Εκεί ίσως είδαμε την με διαφορά χειρότερη ερμηνεία στο ρόλο του El Patron. Ο Κλιφ Κέρτις δεν έκανε ούτως ή άλλως σπουδαία καριέρα και μάλλον το Blow ήταν το ταβάνι του και ως μέγεθος ρόλου και ως ικανότητα.

Χουάν Πάμπλο Φράνκο

Η ισπανική σειρά Los Tres Caínes δεν ήταν άσχημη απόπειρα. Τόσο για τα ισπανικά δεδομένα όσο και γενικά ήταν μια τίμια προσπάθεια. Και ίσως ο Χουάν Πάμπλο Φρανκο να είναι γενικά ένας καλός ηθοποιός. Όμως εδώ το μόνο που κατάφερε είναι να μοιάζει περισσότερο απ΄όλους στον Πάμπλο εξωτερικά. Εσωτερικά και σε επίπεδο αντιδράσεων δεν ήταν αυτός που απαιτεί ένας αληθινός ρόλος σε μυθοπλαστική διασταύρωση.

Μπενίσιο ντελ Τόρο

Στο Escobar: Lost Paradise ο Μπενίσιο ντελ Τόρο κλήθηκε να κάνει έναν ρόλο που όλοι πίστευαν ότι θα τον πάει σε άλλο level. Ότι θα είναι το μελλοντικό μέτρο σύγκρισης. Τελικά ο ντελ Τόρο ήταν απλώς ένας καλός Εσκομπάρ, χωρίς να είναι άξιος μνήμης. Σίγουρα σε αυτό παίζει ρόλο και το ότι η ταινία δεν αποσκοπούσε σε κάτι τέτοιο. Ήταν απλά μια αφήγηση και είχε διαφορετική εστίαση. Όχι αυτή του Πάμπλο, αλλά αυτή του πιτσιρικά που ερωτεύτηκε την κόρη του.

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

Αντρές Πάρα

Πριν το Narcos, υπήρξε το El Patron De Mal. Προβλήθηκε πρώτα στην Κολομβία και μετά από μια τριετία το αγόρασε το Netflix. Ο Άντρες Πάρα ήταν στο ύψος των περιστάσεων, χωρίς κάποια έξαρση, αλλά και χωρίς να πέσει κάτω από ένα πολύ καλό επίπεδο. Είναι αυτό που είχε πει κάποτε ο Μουρίνιο για τον Πάουλο Φερέιρα, το δεξί μπακ της Πορτογαλίας στο Euro και μετέπειτα της Τσέλσι. Είναι παίχτης του 6. Θα σου δίνει πάντοτε το 6 και σε κάποια ματς ίσως παίρνεις κι ένα 8.

Χαβιέ Μπαρδέμ

Στο Loving Pablo ο Μπαρδέμ αποδεικνύει πολλά. Αποδεικνύει ότι είναι πολύ καλύτερος ηθοποιός απ΄αυτή την καλή αντίληψη που έχουμε για εκείνον. Ναι, ακόμα περισσότερο. Αποδεικνύει ότι ξέρει να δίνει σε κάθε ρόλο ένα διαφορετικό βάθος, μια διαφορετική συνθήκη. Είτε το προσαρτά ο ίδιος στον χαρακτήρα είτε το απαιτεί ο ρόλος και ξέρει πως να προσαρμοστεί.

Βάγκνερ Μόουρα

Προφανώς και θα υπήρχε αυτός στο νούμερο 1. Δεν τέθηκε θέμα εξ αρχής. Ο Βάγκνερ Μόουρα έκανε το Narcos τόσο καλή σειρά και τ΄ανάποδο. Ήταν μια αμφίδρομη κατάσταση που βοήθησε και τους δύο. Έπαιξαν πολλά ρόλο για να είναι η πιο πιστή αποτύπωση του Εσκομπάρ. Το ίδιο το κόνσεπτ, ότι δηλαδή είναι μια σειρά που αποτυπώνει τα γεγονότα όπως έγιναν, η στιγμή στην καριέρα του, το ότι ήταν σχετικά άσημος, το πάντρεμα με τον Πασκάλ και τον Χόλμπρουκ.

* Το Loving Pablo κυκλοφορεί σήμερα από την Odeon.