Το Netflix θα κάνει τον Ζίγκμουντ Φρόιντ κυνηγό ενός serial killer
Βρείτε μας στο

Όλοι μας ξέρουμε τον Ζίγκμουντ Φρόιντ ως τον πατέρα της ψυχανάλυσης και τον θεμελιωτή εννοιών όπως το υπερεγώ, η λίμπιντο, το Εγώ Εαυτός και το πως συνδέονται όλα αυτά μεταξύ τους. Αυτό που δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε είναι τον διάσημο Αυστριακό να γίνεται κυνηγός εγκληματιών. Ενός serial killer για την ακρίβεια. Αλλά η μυθοπλασία μπορεί να κάνει αυτό που δεν μας προσφέρει η ζωή. Γι΄αυτό το Netflix ετοιμάζει τη σειρά Freud. Εκεί όπου θα δούμε το συγκεκριμένο κόνσεπτ. Τον ψυχολόγο να αναζητά έναν κατά συρροή δολοφόνο.

Πρόκειται για την πρώτη σειρά που θα δούμε από την Αυστρία σε διεθνή προβολή. Το Netflix θα την βάλει στις μεγάλες αγορές. Αμερική, Αγγλία,  Γερμανία και μερικές ακόμα. Είναι ένα ακόμα μεγάλο στοίχημα για το δίκτυο που διείδε στην δυτικοκεντρική Ευρώπη μια αγορά που μπορεί να του προσφέρει αυτό που θέλει. Το talk of the town. Το Dark τρύπησε το ταβάνι της επιτυχίας από το πουθενά, αλλά έδωσε και μπόλικο υλικό προς ανάλυση στο Netflix. Η επιλογή μιας αυστριακής σειράς δεν είναι τυχαία και δεν έχει να κάνει μόνο με το ούτως ή άλλως ιντριγκαδόρικο περιεχόμενο.

Στο Freud, ο Ζίγκμουντ Φρόιντ συνεργάζεται με την Φλερ Σαλώμη, που είναι μέντιουμ, και με τον Κις, που είναι βετεράνος πολέμου και εργάζεται ως ιδιωτικός ερευνητής. Οι τρεις τους χρησιμοποιούν τις δεξιότητες τους για να βρουν έναν serial killer. Η θεωρία της επιστήμης, το υπερφυσικό και η δράση ενώνονται για να βάλουν τέλος στις δολοφονίες.

Προς το παρόν αυτά που είναι γνωστά για το Freud αφορούν τη διάρκεια της σειράς που θα είναι στα 8 επεισόδια και τον σκηνοθέτη, τον Μάρβιν Κρεν. Το καστ δεν έχει βρεθεί ακόμα, ενώ δεν ξέρουμε σε ποιο χρονικό σημείο της ζωής του Φρόιντ θα τοποθετείται η σειρά. Περισσότερες πληροφορίες θα γίνουν γνωστές μετά το καλοκαίρι. Η σειρά έχει προγραμματιστεί να βγει σε ενάμιση χρόνο, προς το τέλος του 2019.