οσκαρικό
Βρείτε μας στο

Ξέρεις τι μέρα ξημέρωσε; Καθαρά Δευτέρα. Και η φετινή έχει κάτι περίεργο. Δεν είναι μέρα που έχει ακολουθήσει απονομή των Oscar. Κάτι που συνέβαινε παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια. Άρα υπάρχει ένα κενό. Συν ότι οι 2 βδομάδες που απέχουμε από την 90η απονομή μοιάζουν αιώνας. Μέχρι να έρθει η στιγμή που θα στηθείς σε καναπέδες με τους φίλους και θα βάλετε τα κανάλια της Cosmote TV που θα μεταδώσουν αποκλειστικά και τη φετινή απονομή, σου έχουμε τρόπο να περάσεις το χρόνο σου. Θα συμπληρώσεις αυτό το οσκαρικό κουίζ.

Σε προειδοποιούμε. Δεν είναι για λιπόψυχους και όσους γνωρίζουν μόνο τα βασικά. Εδώ τεστάρουμε τους βαρβάτους, εκείνους που περηφανεύονται κάθε φορά στους φίλους τους. Εκείνους που το παίζουν Κουτσογιαννόπουλοι και μοιράζουν αφειδώς βαθμολογίες σε ταινίες, πηγαίνοντας κόντρα στο ρεύμα. Ταινιάρα το La La Land λένε όλοι; Υπερτιμημένο θα πεις εσύ. Οκ, πάμε πάσο. Αλλά για να σε πάρουμε στα σοβαρά, δείξε τι ξέρεις.

Κι αν σου φαίνεται υπερβολή ή ευφημισμός το «απόλυτο και πιο δύσκολο οσκαρικό κουίζ», θα καταλάβεις ότι δεν είναι. Το να πιάσεις τη βάση είναι παράσημο. Το να πας παραπάνω, έστω και απαντώντας στην τύχη, σε ανεβάζει ένα πήχη ψηλότερα. Μη νομίζεις ότι εμείς θα τα βρίσκαμε όλα. Στην καλύτερη να πιάναμε τα 7 από τα 12.

Αρκετά όμως με τα λόγια. Ήρθε η στιγμή για να περάσεις στην πράξη!

* Η φετινή απονομή των Oscar θα μεταδοθεί στις 4 Μαρτίου από τα κανάλια της COSMOTE TV. Μέχρι τότε μπορείς να παρακολουθείς το αποκλειστικό κανάλι COSMOTE CINEMA OSCARS HD, όπου θα βρεις 85 οσκαρικές ταινίες που ξεχώρισαν και έλαβαν υποψηφιότητα ή κέρδισαν το χρυσό αγαλματίδιο.