Αν ξέρεις από κρέας, στην παραδοσιακή μας «Λαδόκολλα» θα φας!
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Αν ξέρεις από κρέας, στην παραδοσιακή μας «Λαδόκολλα» θα φας!

Η αλήθεια είναι μία: Θα φάμε ό,τι και όσο αντέξουμε. Οι επιλογές είναι πολλές, οι γεύσεις εξαιρετικές και το σέρβις ακόμα καλύτερο...

Τα κοψίδια είναι υπόθεση πολύ προσωπική και σίγουρα απαιτεί πολύ ψάξιμο για να καταλήξεις στο πού θα φας τα καλύτερα.

Το Menshouse, μετά από πολύ κόπο, αμέτρητα πιάτα και ώρες απόλαυσης, βρήκε την ταβέρνα που εκτιμά το καλό κρέας όσο ο κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό (και το στομάχι) του. Το όνομα αυτής; «Λαδόκολλα».

ladokolla-3-500

Σίγουρα ξέρετε για τι πράγμα μιλάμε. Όταν η παράδοση συναντά τη γεύση,  το καλό φαγητό και τις ακόμα καλύτερες τιμές, η ταμπέλα γράφει «Λαδόκολλα».

Πρόκειται για μια αλυσίδα καταστημάτων σε ολόκληρη την Αθήνα που διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχετε συναντήσει. Ένας παραδοσιακός χώρος, έντονα χρώματα στους τοίχους και τη διακόσμηση, μουσική και μυρωδιά Ελλάδας και μενού φτιαγμένο να ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, συνθέτουν το πορτραίτο της ταβέρνας των ονείρων μας!

ladokolla-4-500

Τι θα φάμε;

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Η αλήθεια είναι μία: Θα φάμε ό,τι και όσο αντέξουμε. Οι επιλογές είναι πολλές, οι γεύσεις εξαιρετικές και το σέρβις ακόμα καλύτερο. Τα σπιτικά φαγητά δε, είναι το απόλυτο «must» στο οποίο δε μπορούμε παρά να υποκύψουμε ξανά και ξανά.

ladokolla-2-500

Ξεκινώντας από τα θεσπέσια ορεκτικά, το μόνο που μπορούμε να σας εγγυηθούμε είναι πως αν δοκιμάσετε την κοτοπατατοσαλάτα και την τυρόπιτα με μέλι και σουσάμι, θα καταλάβετε το λόγο που το παραδοσιακό αυτό ψητοπωλείο έχει πράγματι το φαγητό «της μαμάς».

Και φτάνει η κρίσιμη ώρα. Το κυρίως πιάτο. Θα προτιμήσετε φιλετάκια χοιρινά, παϊδάκια αρνίσια, πανσέτα χοιρινή ή συκωτάκια της ώρας; Θα αντισταθείτε στο λουκάνικο μερίδας, τα γεμιστά μπιφτέκια και το κοτόπουλο φιλέτο ή θα καταλήξετε να… πάτε για Β΄ γύρο;

Σας βλέπουμε για Β’ γύρο…

ladokolla-5-500

Πέρα από τα κρεατικά της ώρας, όμως, στη «Λαδόκολλα» θα βρει κανείς πεντανόστιμα ζυμαρικά, θαλασσινά και δροσιστικές σαλάτες που συνοδεύουν άριστα όποιο πιάτο κι αν επιλέξετε. Μην παραλείψετε να πιείτε και λίγο κόκκινο κρασί για να ολοκληρώσετε την κραιπάλη!

Όσο για τις τιμές; Το ίδιο δελεαστικές με την ποιότητα και τη γεύση των πιάτων.

ladokolla-1-500

Tip: Επιβάλλεται –αν δεν είστε φαν του delivery- πριν επισκεφτείτε τη «Λαδόκολλα» της περιοχής σας να έχετε κάνει κράτηση ώστε να μην καταλήξετε πεινασμένοι στην ουρά, αφού το μαγαζί είναι μονίμως γεμάτο…