Athens Street Food Festival: Η χαρά του λιχουδιάρη έφτασε!
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Athens Street Food Festival: Η χαρά του λιχουδιάρη έφτασε!

Σύντροφοι οπαδοί του Street Food ας σαβουριάσουμε όσο μπορούμε...

Πέρυσι έγινε η αρχή, φέτος θα συνεχιστεί. Οι μέρες που είναι βγαλμένες από τα πιο τρελά όνειρα όσων γουστάρουν το λεγόμενο Street Food πλησιάζουν. Οι οπαδοί των μπέργκερ, των σουβλακιών, των πολυεθνικών κουζίνων και… γενικά όσοι έχουν μια ιδιαίτερη λατρεία στο φαγητό πρέπει ήδη να μετράνε αντίστροφα. Έρχεται το Athens Street Food Festival.

Ένα χρόνο μετά την πρώτη διοργάνωση, στο παλιό αμαξοστάσιο του ΟΣΥ θα γίνει για δεύτερη φορά το φεστιβάλ που αποτελεί την… χαρά του λιχουδιάρη.

Αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα πως ένα χρόνο πριν πέρασαν από αυτό περίπου 40.000 άνθρωποι, εύκολα καταλαβαίνει πως ένα κίνημα υπέρ του Street Food δημιουργείται.

Εντάξει, μπορεί η λέξη «κίνημα» να φαντάζει βαρύγδουπη αλλά οκ, καταλαβαίνετε τι εννοούμε.

Όλοι εμείς που δεν τρώμε φακές, όσπρια και άλλα τέτοια ξενέρωτα και «υγιεινά» μπορούμε να σαβουριάσουμε ότι βρούμε σε κάτι τέτοια φεστιβάλ και να νιώθουμε πως επιτέλους είναι η μέρα μας, πως έστω και στα πλαίσια ενός φεστιβάλ θα μπορούμε να φάμε απενοχοποιημένα ό,τι γουστάρουμε χωρίς κανέναν να μας κουνάει το δάχτυλο.

Athens Street Food Festival: Η χαρά του λιχουδιάρη έφτασε!

Βέβαια με τρία τριήμερα (όσο δηλαδή θα διαρκέσει το Athens Street Food Festival) και σε συνάρτηση και το Burger Fest που γίνεται στα κοντά δεν γίνεται να είμαστε και τόσο παραπονεμένοι: Mια νέα τάση φεστιβάλ ξεπηδάει στην Αθήνα, η οποία αρχίζει με τα χρόνια να γίνεται εντελώς φεστιβαλική πόλη τα καλοκαίρια, κάτι που έχει το ενδιαφέρον του.

Με δεδομένο πως η επιτυχία της πρώτης φοράς κάνει επιτακτική την αναβάθμιση της δεύτερης (νόμος για τα φεστιβάλ όλων των ειδών…), το φετινό Athens Street Food Festival αναμένεται να είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο σε σχέση με την περσινή εκδοχή του τόσο ως προς την διάρκεια και την χωρητικότητά του όσο και ως προς τις συμμετοχές και το εύρος των φαγητών που θα υπάρχουν.

Athens Street Food Festival: Η χαρά του λιχουδιάρη έφτασε!

Athens Street Food Festival: Η χαρά του λιχουδιάρη έφτασε!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Το 2ο Street Food Festival θα πραγματοποιηθεί φέτος για τρία τριήμερα (5-6-7, 12-13-14, 19-20-21 Μαίου) στον ανακαινισμένο χώρο του Παλιού Αμαξοστασίου Ο.Σ.Υ. στο Γκάζι.

Τρία τριήμερα δηλαδή μέσα στον Μάιο. Σύντροφοι οπαδοί του Street Food ας σαβουριάσουμε όσο μπορούμε…