«Άγκυρα» - Πειραιάς 1-0! Το ελληνάδικο που πρέπει να επισκεφτείς
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

«Άγκυρα» – Πειραιάς 1-0! Το ελληνάδικο που πρέπει να επισκεφτείς

Ποιος είπε πως η νυχτερινή διασκέδαση περιορίζεται στο κέντρο της πόλης;

Ποιος είπε πως η νυχτερινή διασκέδαση περιορίζεται στο κέντρο της πόλης; Οι λάτρεις της ελληνικής μουσικής φαίνεται πως… βγήκαν εκτός, με το νέο hotspot να κάνει την εμφάνισή του στο κέντρο του Πειραιά.

Αν τα ελληνάδικα είναι το φόρτε σας, σίγουρα όλο και κάτι θα έχετε ακούσει για το «Άγκυρα Bar – Club» που -δικαίως-  άλλαξε την έννοια της νυχτερινής διασκέδασης της Τρούμπας. Εκεί, καμία βραδιά δεν είναι ίδια με την προηγούμενη. Ποιος, άλλωστε, δεν επιθυμεί αυτό το κάτι διαφορετικό;

agyra-bar-club-1-500

Ξενύχτι μέχρι πρωίας, άφθονο ποτό και εκλεκτές παρουσίες είναι μόλις μερικά από όσα θα απολαύσει κανείς στην «Άγκυρα». Όσο για τη μουσική; Τα ελληνικά έχουν την τιμητική τους και όπως αποδεικνύεται… σαρώνουν, αφού το νέο μπαράκι του Πειραιά ανοίγει τις πόρτες του Πέμπτη με Δευτέρα και τιμάται δεόντως από τους Αθηναίους που δε διστάζουν να οδηγήσουν πολλά χιλιόμετρα για να δώσουν το «παρών».

Με μοντέρνα διακόσμηση, έμπειρους DJs και πολλά ξεχωριστά events,  το ελληνάδικο αυτό ήρθε για να μείνει και όπως όλα δείχνουν τα καταφέρνει μια χαρά. Tα mainstream κομμάτια δε λείπουν, με το χορό να μη σταματά στιγμή.

agyra-bar-club-3-500

Ακόμα και τους φθινοπωρινούς μήνες, ο εξωτερικός χώρος του μαγαζιού παραμένει διαθέσιμος για όλους εκείνους που δεν επιθυμούν να κλειστούν μέσα. Σε περίπτωση πάντως που επιθυμείτε να εξασφαλίσετε το τραπέζι και την άνεσή σας, καλό θα ήταν να κάνετε μία κράτηση…

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

Τι λέτε; Μήπως να ετοιμαζόμαστε;

Info

Φίλωνος  68, Πειραιάς

210.428 3013