funky monkey
Βρείτε μας στο
Στέκια - Φαγητά

Στο Blend Room του Funky Monkey θα βρεις αυτό που ψάχνεις

Ακόμα κι αν έχεις χάσει τα κλειδιά σου, στο Funky Monkey θα τα βρεις.

Έχω την αίσθηση πως όσο μεγαλώνω γίνομαι όλο και πιο επιλεκτικός στα πράγματα που μου προτείνουν. Παλιότερα αν μου έλεγες να πιάσω με τη γλώσσα μου ένα χοτ ντογκ από το πεζοδρόμιο θα το έκανα. Τώρα το σκέφτομαι. Κι όπως είμαι εγώ, έτσι συμβαίνει και με όλους. Κι όταν γίνεσαι επιλεκτικός θες να ξέρεις από πριν ότι η επιλογή σου θα σε ικανοποιήσει. Το Funky Monkey είναι μια τέτοια επιλογή.

Στο εγγυώμαι με απολυτότητα ότι εδώ θα βρεις πολλά πράγματα να σου αρέσουν. Πρώτα και κύρια τον χώρο. Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε έναν δρόμο στη Νέα Σμύρνη που είναι φουλ με μαγαζιά και κόσμο, από τη στιγμή που θα μπεις μέσα είσαι σε άλλο τόπο. Σαν το σπίτι που είχε το Τάγμα του Φοίνικα στο Χάρι Πότερ είναι η φάση. Περπατάς έναν μικρό διάδρομο και βρίσκεσαι στο Funky Monkey. Η Τζαμάικα «αχνίζει» από παντού στη διακόσμηση και η χαλάρωση που νιώθεις από την αίσθηση χώρου και μουσικής είναι σιγουράκι. Όποιος κι αν είσαι.

Όλα αυτά βέβαια για το στέκι της Ομήρου δεν είναι καινούργια. Δύο χρόνια τώρα ισχύει αυτό. Ακόμα και για τον προηγούμενο χώρο που βρισκόταν. Το new entry στο Funky Monkey είναι ο νέος χώρος που άνοιξε μέσα στο μαγαζί, το Blend Room του, όπου καθημερινά έχει dj sets με θέμα. Κάθε Πέμπτη για παράδειγμα έχει 80’s-90’s disco.

Στο Blend Room του Funky Monkey θα βρεις αυτό που ψάχνεις

Γενικά μιλάμε για ένα μαγαζί που οι άνθρωποι του αγαπούν τη μουσική και γνωρίζουν καλά πολλά είδη. Αν σε αυτό προσθέσεις τις τιμές του που είναι από τις πιο χαμηλές που θα βρεις στην περιοχή, αλλά και γενικά στην Αθήνα, τότε έχεις άλλον ένα λόγο να πιεις το ποτό σου εκεί. Όχι μόνο για μια μέρα της εβδομάδας. Και μην φανταστείς ότι μιλάμε μόνο για κλασσικό κατάλογο ποτών. Έχει και δικές του δημιουργίες στα cocktails, με τα πιο απλά να στα προσφέρει στα 6 ευρώ. Πίνεις δηλαδή με 12 ευρώ δύο cocktails. Beat that.

Στο Blend Room του Funky Monkey θα βρεις αυτό που ψάχνεις