Jameson
Βρείτε μας στο
Taste

March with Jameson: Το St. Patrick’s Day θέλει το δικό του ουίσκι

Η νέα συλλεκτική φιάλη σε βάζει από νωρίς στο κλίμα του Αγίου Πατρικίου.

Από όλες τις γιορτές που ανήκουν σε άλλες χώρες και έχουμε εισάγει στην ελληνική κουλτούρα, το St. Patrick’s Day είναι με διαφορά η καλύτερη. Όχι μόνο γιατί αποτελεί μέρος της παράδοσης του καλύτερου λαού παγκοσμίως. Αλλά και γιατί μας δίνει την ευκαιρία να εντρυφήσουμε σε αποστάγματα που γεμίζουν με εμπειρίες οσφρητικές, γευστικές και συναισθηματικές. Όπως το ουίσκι. Ένα ποτό που έχει πάντοτε να σου προσφέρει κάτι διαφορετικό. Ιδίως αν μιλάμε για ένα brand στο οποίο υποκλίνονται όλοι οι λάτρεις. Το Jameson είναι συνώνυμο του ουίσκι στην Ιρλανδία και για άλλη μια χρονιά θα βρίσκεται εδώ με συλλεκτική φιάλη.

Η συλλεκτική φιάλη Jameson St. Patrick’s 2018, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας καλλιτεχνών του design σε επίπεδο φιάλης. Οι Claudine O’Sullivan, Leonn Ward και Alex Mellon μετουσίωσαν του motto του Jameson, «Sine Metu», που σημαίνει «Χωρίς Φόβο». Αντλώντας έμπνευση από την επική ιστορία των Ιρλανδών πολεμιστών Fianna και δίνοντας ένα modern twist στο μύθο, η συλλεκτική φιάλη απεικονίζει 3 ήρωες – φίλους, που ενώνουν τις δυνάμεις τους και στέκονται ατρόμητοι απέναντι σε όλες τις επικές ιστορίες που τους επιφυλάσσει η νύχτα.

March with Jameson: Το St. Patrick's Day θέλει το δικό του ουίσκι

Ο εναγκαλισμός των φίλων στην ετικέτα της φιάλης αποτελεί μια σύγχρονη προσέγγιση των πολεμιστών Fianna και εξυμνεί την έννοια της παρέας, αλλά και όλων των εμπειριών που ξετυλίγει μπροστά τους η βραδιά. Πάντοτε με επίκεντρο το Jameson στο χέρι τους.

Το Jameson μας βάζει στο κλίμα της γιορτής από νωρίς. Ήδη από τις 8 του μήνα ξεκίνησαν parties και διάφορα happenings. Σε κάθε ένα μοιράζονται συλλεκτικά δώρα Jameson. Το ωραίο είναι πως δεν πρόκειται για έναν αθηνοκεντρικό εορτασμό. Σε 6 πόλεις της Ελλάδας θα ηχήσει την κόρνα των εορτασμών για το St. Patrick’s Day. Όλα αυτά μέχρι και τις 17 Μαρτίου που είναι η κορύφωση των εκδηλώσεων.

Τσέκαρε τα σημεία και τις λεπτομέρειες των Jameson parties εδώ.