Το απόλυτο έπος σε τρία μικρά βήματα!
Βρείτε μας στο
Θείος Λάρι

Το απόλυτο έπος σε τρία μικρά βήματα!

Κάποια ζώα δεν πιστεύουνε, αλλά ο θείος Λάρι τα εξηγεί απλά κι ωραία για να τα καταλάβουνε ακόμα και τα ζώα που σνομπάρουνε την Ελεύθερη Ώρα.

Με μεγάλη χαρά και μια κάποια συγκίνηση άγγιξα το σημερινό φύλλο τση Ελεύτερης Ώρας. Επιτέλους, έβγαλε στη δημοσιότητα όλα τα μελλούμενα κι εμείς από τούτο δω το μετερίζι σας παρουσιάζουμε μπρι το κατεβάσουν για να μάθετε με ντοκουμέντα κι ονόματα πώς με τρία απλά καθημερινά τρικ θα χάσετε τα κιλά των εορτών… not, θα λύσουμε τα προβλήματά μας..

Βήμα πρώτο: Παίρνουμε την Πόλη

Παρακαλώ δώστε βάση στην πενιά ένεκα του οτί ο θείος Λάρι θα σολάρει. Σαν σήμερις ανακαλύφτηκε το μπασκετμπόλ από τον Τζέιμς Νέισμιθ, ο οποίος άφησε και τσου πρώτους κανόνες του αθλήματος. Εντελώς τυχαία μετά από 130 χρόνια σε ανασκαφές βρίσκουμε ότι υπάρχει ένας αραχνιασμένος κανονισμός που λέει πως άμα μία ομάδα κερδίσει 27 φορές σε μία πόλη κι έχει πάρει και ευρωπαϊκό, τότε παίρνει την πόλη. Είναι κάτι σαν τα απόκρυφα ευαγγέλια τση σπυριάρας μπάλας, τα οποία εντελώς τυχαία φέρνει στο φως ο γέροντας Βαγγέλης Ιωάννου, που μοιράζεται την πληροφορία μόνο με τον Δημήτρη Χατζηγεωργίου, ο οποίος αντιδρά με τη γνωστή ψυχραιμία του (SO, ΕΚΠΛΗΧΤΙΚΟ, ΚΑΤΑΠΛΗΧΤΙΚΟ, ΓΚΡΑΝΓΚΙΝΙΟΛΙΚΟ).

Την επόμενη φορά που θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός για να παίξει με τη Φενέρ μπαίνει σε εφαρμογή το σκέδιο. Ο Βαγγέλης Ιωάννου ξεκινάει την επικολυρική ανταπόκριση από το μπόλεμο κι γιομίζει τ’ αυτιά μας με όλο το επιτελείο του. Κιλ Μπιλ, Βελούδινα Σφυριά, Ξύλινα Σπαθιά, φρομ ντάουν ταουν, γιουρ ον φάιαρ μάι μαν, ο Αι Γιώργης ο Μπρίντεζης, είναι όλοι εκεί! Λίγο μπρι το τέλος τσουπ, σκάει κι ο Σλούκι Λουκ και με αυτοκαλάθι δίνει στο θρύλο τη νίκη. Χαμός! Την ώρα που πάει ο Σφαιρόπουλος να τσιμπήσει το ροζ φύλλο αγώνα, εντελώς τυχαία τάχα μου τάχα μου, αφήνει τον παλιό, ξεχασμένο κανονισμό. Οι Τούρκοι τα έχουν χαμένα. Μπορεί να γράφουν στους όρχεις τους τα ψηφίσματα των ΟΗΕδων για τσι Κύπρους και τέτοια, αλλά για το μπαγιόκο της Γιουρολίνγκας (τση οποίας είναι μεγάλοι χορηγοί), αναγκάζουνται να κάμουνε τη γκαρδιά τους πέτρα. Ο δήμαρχος της Πόλης δίνει το χρυσό κλειδί της πόλης στους Αγγελόπουλους που βγάζουν φωτογραφίες με τον Πατριάρχη. Ο Ιωάννου κλαίει, ο Χατζηγεωργίου οδύρεται και εμείς έχουμε πάρει την Κωνσταντινούπολη. 1-0.

Βήμα δεύτερο: Διώχνουμε την τρόικα

Εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Από την επιχείρηση αποκλείουνται μυρουδιάδες όπως ο Βαρουφάκης ή ο Φρέιτας που δεν είναι ικανοί να διώξουνε ούτε τον Μελίσση δανεικό στη Δόξα Κατοκωπιάς. Ωστόσο, η λύση θα βρεθεί μέσα από τη μεγάλη παναθηναϊκή οικογένεια. Οι αθρώποι καταφέρανε να πάρουν πόδι ολάκεροι Βαρδινογιαννέοι (τα σέβη μου στην κυρά Αγάπη μπάι δε γουέι, αιώνιος θαυμαστής της), στη τρόικα θα κολλήσουνε; Με συντονισμένες ενέργειες των οργανωμένωνε οπαδώνε γιομίζει η Αθήνα και τα περίχωρα με συνθήματα στους τοίχους «ΤΡΟΪΚΑ ΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ», «ΤΟ ΤΑΪΠΕΔ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΡΟΜΟ» και τέτοια. Η πίεσις στην Ντέλια Βελκουλέσκου γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη (εκεί μπορώ να προσφέρω σεξουαλικής φύσεως υπηρεσίες στο έθνος κι εγώ προσωπικώς). Μπορεί κάτι Τσακαλώτους και κάτι Τσίπρες να τσου έχει για πλάκα, αλλά κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με τα εκατομμύρια πράσινες καρδιές και τους δέκα Αμπράμοβιτς (Αντρέα ζεις εσύ μας οδηγείς). Η τρόικα αναγκάζεται να πάρει τελικά τον μπούλο και στη θέση τσης βάζει μια Επιτροπή Εξομάλυνσης με πρόεδρο το μωράκι του Κωτσάκη Κουτσοκούμνη. 2-0.

Το απόλυτο έπος σε τρία μικρά βήματα!

Το απόλυτο έπος σε τρία μικρά βήματα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Το «φυλάει» ο ψαράς με το βιβλίο: Το παραδεισένιο νησάκι του Ιονίου που πωλείται αντί 45 εκατ. ευρώ

Βήμα τρίτο: Φέρνουμε βασιλιά

Γουέλ, δις ιζ κάιντ οφ τρίκι. Όταν οι δύο πρώτες προφητείες επαληθευτούν, λογικά ο Γλύξμπουργκ θα σκάσει μύτη για να διεκδικήσει Τατόι, παλάτι και τα αναδρομικά για τα τελευταία 40 χρόνια που αναγκάζεται να απιθώνει τον πισινό του σε κανονική καρέκλα κι όχι στο θρόνο του. Το θέμα είναι σ’ ευτό το νέο ξεκίνημα να μην κουβαλήσουμε τα βαρίδια (ή κάτι άλλο με την ίδια κατάληξη) του παρελθόντος. Πώς το ΄λεγε ο ΣΥΡΙΖΑΣ; Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, ξεμπερδεύουμε με τον Κοκό. Εφόσον είστε φανατικοί αναγνώσται στη Ελεύτερης Ώρας, τση οποίας εγώ προσωπικώς είμαι συνδρομητής, δεν χρειάζεται να ψάξτε μακριά. ΠΡΟΦΑΝΩΣ, μεταξύ άλλων δράκων, πιστεύετε κι εσείς ότι ο Έλβις ζει και δεν είναι σουβλατζίδικο στον Κεραμεικό. Ο ένας και μοναδικός «Βασιλιάς» είναι ζωντανός κι έτοιμος να έρθει να μας σώσει, σαν το ΠΑΣΟΚ. Βέβαια, στα 81 χρόνια του πια θα είναι κομματάκι σιτεμένος και κούσαλο, αλλά δεν βαριέσαι, όσο αντέξει. Το θέμα είναι να βγει η προφητεία. 3-0. Φιλάκια.

Το απόλυτο έπος σε τρία μικρά βήματα!