Δημοσκόπηση: Πώς θέλουν οι άντρες τις γυναίκες!

Σταματήστε ό,τι κάνετε (εκτός κι αν είστε σε τουαλέτα και δεν μπορείτε να το αφήσετε στη μέση) και διαβάστε τα αποτελέσματα της έρευνας που ετοιμάσαμε με τα χεράκια μας για εσάς.

Ξεχάστε τσι έρευνες και τσι δημοσκοπήσεις που κάνουν οι γκαλοπατζήδες που βγήκανε από πανεπιστήμια. Τόσα ξέρουνε, τόσα λένε κι έτσι ξεφτιλίζουνται οι γραβατωμένοι πανεπιστήμονες. Το σωστό το γκάλοπ γίνεται με ένα και μόνο τρόπο, τόμου (πάει να πει «άμα») θέλεις να έχεις σωστά και ακριβή αποτελέσματα. Σκας μύτη στο χωριό σου για διακοπές. Παίρνεις στρατηγική θέση στο καφενείο τση πλατείας στο τραπεζάκι κάτω από το πλατάνι. Αρχίζεις και κερνάς τσίπουρα την ομήγυρη φροντίζοντας να πάρεις απόδειξη μετά και να τα περάσεις ως «έξοδα επαγγελματικού δείπνου». Μεθάς τους συχωριανούς, τσου πλακώνεις στις ερωτήσεις και δίνεις ένα κατιτίς στον καλύτερο μαθητή-παπαδοπαίδι-σημαιοφόρο ώστε να κρατάει σημειώσεις και –βουαλά- τα αποτελέσματα της μεγαλύτερης έρευνας που έγινε ποτές.

Πώς θέλει ο άντρας τη γυναίκα

Το συγκεκριμένο ερώτημα αποδείχτηκε πολύ μεγάλο (σα το νόημα της ζωής ένα πράμα) και αναγκάστηκα να στο σπάσω σε μικρότερα (σα τα ναρκωτικά όταν τα σμπρώχνεις στη μπιάτσα) προκειμένου να λάβουμε όσο το δυνατό κατατοπιστικότερες απαντήσεις.

Ξανθιά ή μελαχρινή: Ένα ποσοστό κοντά στο 38% απάντησε ξερά «με μαλλιά». Ένα 22% αναρωτήθηκε «έχουν μαλλιά οι γυναίκες;», αποδεικνύοντας ότι κάτι ξέρουνε οι καψερές όταν παραπονιούνται πως οι άντρες τους ποτέ δεν παρατηρούνε ότι έχουνε επισκεφτεί στούντιο καλλωπισμού και κομμωτικής, ενώ ένας που μάλλον πρέπει να είχε πιει παραπάνου τσίπουρο ή όταν ήτανε μικρός γούσταρε Σινιντ Ο’ Κόνορ (ή Κώστα Μιαούλη), απάντησε πως τη γυναίκα τη θέλει παντού καραφλή.

Γεματούλα ή αδυνατούλα: Δυστυχώς η διατύπωση του συγκεκριμένου ερωτήματος ήτουνα μάλλον ατυχής, με αποτέλεσμα ο κόσμος να μπερδευτεί. Τουλάχιστο αυτή είναι η μόνο επιστημονική διαπίστωση στην οποία εμπόρεσα να καταλήξω όταν ανακάλυψα πως από τα 1.000 άτομα που επήρανε μέρος στην έρευνα, οι 1.214 απάντησαν «με βυζγιά». Προφανώς ορισμένοι άκουσαν για μεμέ κι έσκασαν μύτη κι από τα γύρω χωριά.

Ψηλή ή κοντή: Εδώ τα αποτελέσματα σοκάρουν κι έρχουνται να ανατρέψουνε την εντύπωση που έχει ο κόσμος με την ίδια ευκολία που το κάνει άμα λάχει και χρειαστεί ο Λεβαδειακός. Παρά την αντίληψη ότι ο κόσμος γουστάρει αλόγες, τελικά η περίφημη γυναίκα-μπρελόκ ή αλλιώς πεομεζές, φαίνεται πως αποτελεί την πλέον δημοφιλή επιλογή. Όταν μάλιστα τους ζητήθηκε να αιτιολογήσουνε την απάντησή τσους, είχαμε τα εξής: 27% είπε «γιατί, λόγος σου πέφτει για τα δικά μου τα γούστα ρε νούμερο;», 21% υποστήριξε πως οι κοντούλες φυλάσσονται εύκολα (κάτω από το κρεβάτι, μέσα στη ντουλάπα, πάνω στο σώμα του καλοριφέρ, στο αποθηκάκι τση κουζίνας, στο πατάρι) δίπλα σε άλλα όργανα γυμναστικής που κατά καιρούς έχουν σκάσει λεφτά για να αγοράσουν μέσω τελεσόπιγκ. Ωστόσο, περίπου ένας στους πέντε, δηλαδή 20% υποστήριξε ότι θέλει τη γυναίκα μπόλικη μπόλικη σε περίπτωση που χρειαστεί να τη μοιραστεί με ένα φίλο του (ή μια φίλη του) (ή μια φίλη της) (ή ένα πούλμαν φίλων) (ή ένα σύλλογο φίλων των φίλων).

Πόσο διαρκεί ιδανικά η σεξουαλική πράξη

Η πλειοψηφία (ήτοι 32%) απάντησε «όσο γουστάρω, δεν σου πέφτει λόγος», ενώ ένα σημαντικό ποσοστό (δηλαδής 16%), τόνισε ότι συμβιβάζεται στο ημίχρονο ποδοσφαιρικών αγώνων, άρα περίπου 15 λεπτά, συμπεριλαμβανομένου όμως αισθησιακού στριπτίζ («για να φτιαχτούμε δικέ μου», προκαταρτικών αλλά και ντουζακίου μετά. Μιλάμε για καθαρό χρόνο περίπου 2 λεπτά και 27 δευτερόλεπτα σύμφωνα με τσου δικούς μου υπολογισμούς. Πάντως, ένα μεγάλο ποσοστό αντρώνε (27%) θεώρησε αυτή τη διάρκεια υπερβολική και υποστήριξε ότι ακόμη και ένα τηλεοπτικό τάιμ άουτ 30’’ θα μπορούσε να αποδειχτεί αρκετό, αφού μετά η φάση αρχίζει και κουράζει ενώ είναι πιθανό να αναπτυχθούν και άχρηστα συναισθήματα για τον σεξουαλικό παρτενέρ.

Τι σκέφτονται οι άντρες μετά το σεξ

Δημοφιλέστερη απάντηση σε ποσοστό περίπου 69% αποδείχτηκε πως είναι το «τι ώρα έχω πει στη γυναίκα μου πως θα γυρίσω σπίτι». Μάλιστα, χαραχτηριστικό είναι το γεγονός ότι αναλόγως απάντησαν και ακόμη κι όσοι δεν ήταν καν παντρεμένοι… Ορισμένοι μάλιστα ομολόγησαν ότι το ίδιο πράγμα σκέφτονται κι όσοι από ανάγκα κάνουν σεξ με την ίδια τη γυναίκα τους.

Ένα ποσοστό της τάξεως του 17% σκέφτεται «ποια είναι πάλι αυτή», ενώ  το υπόλοιπο (κάτσε λίγο…  69 και 17 μας κάνει 76, άκυρο μας κάνει 86 και μέχρι το 100 θέλω άλλα 14), άρα 14% έχει ήδη αποκοιμηθεί πριν προλάβει να σκεφτεί οτιδήποτε.

Τι κάνουν οι άντρες μετά το σεξ

Από ότι φαίνεται και κρίνοντας από τις απαντήσεις που έλαβα εμπιστευτικώς, μετά το σεξ έρχεται η ώρα της αντρικής εκδίκησης. Τα περισσότερα αρσενικά δήλωσαν πως προσποιούνται πως ακούν αυτά που τους λέει η σύντροφός τους ως αντίποινα για τους δικούς τους θεατρινισμούς για οργασμούς. Στην πραγματικότητα κοιμούνται και μάλιστα έχουν γίνει τόσο τσακάλια που καταφέρνουν να κάνουν το ροχαλητό τους να ακούγεται ως απάντηση σε επικίνδυνα ερωτήματα που διατυπώνονται εκείνη την ώρα του τύπου «μ’ αγαπάς όπως παλιά;»Επιπλέον οι μισοί από δαύτους (50% για όσους γνωρίζουν ανώτερα μαθηματικά), αυθορμήτως έσπευσαν να συμπληρώσουν στο ερωτηματολόγιο ότι θα προτιμούσαν η γυναίκα να μένει σιωπηλή κατά τη διάρκεια της συνουσίας, ενώ ένα 27,135689% έγραψε κάτω-κάτω με μολύβι «σάμπως με νοιάζει αν τελείωσε».

Τι ζητούν οι άντρες από τις γυναίκες μετά το σεξ (οι απαντήσεις συνοπτικά γιατί πιάστηκε το χέρι μου και θα μου χρειαστεί αργότερα για να κάμω κάτι που έχω στο μυαλό μου μετά από τόσα που έγραψα)

Λίγο χώρο (όσο το κρεβάτι) και χρόνο (3-4 μέρες) για να σκεφτούν πού πάει η σχέση 65%

Να σταματήσει να βογκάει και να κάμει κομμάτι ησυχία 22%

Άλλο ένα στο καπάκι 13%

Κοπελιά (φιλαράκι, καρντάσι, μεγάλε, ψηλέ, κοπελιά) έχεις ένα τσιγάρο;