Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί
Βρείτε μας στο
Επικαιρότητα

Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί

Έγινε ο κακός χαμός για μία επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, λες και ο αριστερός δεν έχει το δικαίωμα να ρωτήσει ένα δικό του άνθρωπο για ένα προσωπικό πρόβλημα.

Εγίνηκε ο κακός χαμός με αφορμή το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Γαλλία τις προάλλες. Για να είμαστε ειλικρινείς, στην αρχή επάγωσε το αίμα μας στην ιδέα ότι επισκέφτηκε τα Παρίσια για καμία σκληρή διαπραγμάτευση, γεγονός που θα είχε ορισμένες συνέπειες σε ό,τι αφορά την τιμή τση βενζίνης. Μη νομίζετε, άλλη μία διαπραγμάτευση υπόθεση είναι και σε λίγο τα πρατήρια αντί για ταμειακές μηχανές, θα είναι υποχρεωμένα να είναι εφοδιασμένα με χειρουργεία ώστε για ένα γιόμισμα να μπορείς να αφήνεις το νεφρό σου.

Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί

Εντέλει, διέρρευσε πως ο πρωθυπουργός πετάχτηκε 7-8 χώρες πιο κάτω για να μιλήσει με γνωστή εταιρεία που ειδικεύεται στις βαφές μαλλιών (τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της ιστοσελίδας αλλά δεν τα βγάζουμε στη φόρα επειδής είμαστε σε συζητήσεις για να πέσει χορηγία).

Οι άντρες πάνου από τα 40 ξέρουν καλά πως το πρώτο πράμα που αλλάζει πάνω τους είναι το χρώμα των μαλλιών τους. Υπάρχουν βεβαίως ορισμένες εξαιρέσεις, σπάνιες βέβαια, με κάποιους ανθρώπους να διατηρούν το «κορακί λουκ» χωρίς παρεμβάσεις. Αλλά φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει με τους Συριζαίους, αλλά μόνο με τους Οικολόγους, όπως αποδεικνύει και ο αειθαλής Κωνσταντίνος Παπανικόλας (στις εκλογές ψηφίζουμε ΕΛΛΑΔΑ κι έτσ’).

Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί

Δυστυχώς όμως για να μάθεις τα μυστικά της μαύρης ύλης που από τα πέρατα του διαστήματος ταξίδεψε έτη φωτός μέχρι να προσγειωθεί στο κεφάλι του ηγέτη, οφείλεις πρώτα να ενστερνιστείς τις αξίες και τα ιδεώδη του κόμματος. Και ως γνωστόν, ο Τσίπρας δύο πράματα δεν αλλάζει, τον Καρανίκα και πολιτικές πεποιθήσεις. Αριστερός γεννήθηκε, αριστερός θα (μας) πεθάνει. Οπότε ξέμεινε από επιλογές όταν είδε την πρώτη άσπρη τούφα στο κεφάλι του, πιστεύοντας αρχικά πως είχε πάθει Παναγιωταρέα.

Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Κάποια συντρόφια -από μια ακραία είναι η αλήθεια συνιστώσα, του πρότειναν μία πολύ καλή κομμώτρια στα Μεσόγεια που θα μπορούσε να αναλάβει τη μπερίπτωσή του. Όμως ο κρατικός μηχανισμός σύντομα ανακάλυψε πως από τα χεράκια της είχε περάσει παλιότερα ο Χριστόδουλος Ξηρός. Με τα γνωστά αποτελέσματα. Και τον έκαμε κουρούπα και τονε μπουζουριάσανε.

Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί

Θα μπορούσε να πάρει πληροφορίες από τον Αντώνη Γλύκα για το πώς κάποιος μπορεί να διατηρήσει το (φυσικό, δεν το συζητάμε) φωτεινό ξανθό κομοδινί σουηδικό μαόνι. Αλλά, ως Παναθηναϊκός, ο Αλέξης δεν θα ήταν δυνατό να ζητήσει ποτέ βοήθεια από τον αιώνιο αντίπαλο.

Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί

Οπότε, μόνη λύση έμεινε εκείνο το ταξίδι στην καρδιά των εξελίξεων. Ώστε να μιλήσει με τους ανθρώπους της εταιρείας, να του πουν τι ταιριάζει στον τύπο μαλλιών του, να βρουν μια βαφή τση προκοπής για να μη μας πάρουν χαμπάρι και τέτοια. Άλλωστε, οι ίδιοι λογικά πρέπει να έχουν αναλάβει και το σύντροφο Ολάντ που -ναι με αυτό το μαλλί- έκανε αυτό που έλεγε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στους οπαδούς της Ξάνθης, με κάτι ωραία γκομενάκια.

Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί

Έτσι είναι φίλε μου, όταν είσαι πρωθυπουργός έχεις επιλογές. Και ο Αλέξης είχε μπροστά του δύο. Ή ταξίδι στο εξωτερικό με λεφτά που περίσσεψαν από το πλεόνασμα ή τηλεφωνάκι του Καρανίκα σε εκπομπή της Μενεγάκη για οδηγίες, με αστική χρέωση. Εσύ στη θέση του ποιον θα εμπιστευόσουν;

Ναι, ο Τσίπρας μας κυβερνάει με αυτό το μαλλί