Ξεπέρασε κάθε όριο η κόντρα Μέσι-Κριστιάνο!
Βρείτε μας στο
Θείος Λάρι

Ξεπέρασε κάθε όριο η κόντρα Μέσι-Κριστιάνο!

Αυτή τη φορά η κόντρα Μέσι-Κριστιάνο έχει περάσει σε αδιανόητο επίπεδο...

Πάνε δύο χρόνια τώρα που ο Λιονέλ Μέσι ταλαιπωριέται από εμετούς. Όλα ξεκινήσανε στο Μούντιαλ (Θεοφιλόπουλος σπίκινγκ) του 2014, όταν ο Αργεντινός ένιωσε μια πρώτη φορά μια μικρή αδιαθεσία που δημιούργησε ανησυχία στους φιλάθλους και επυροδότησε κακεντρεχή σχόλια από τους αντιπάλους.

Μέσα σε ευτά τα δύο χρόνια το ίδιο σκηνικό επαναλήφτηκε κάμποσες φορές, σε βαθμό τέτοιονα που να δώσει τροφή στην απόλυτη και λατρεμένη θεωρία συνωμοσίας. Όχι μωρέ πως είναι ΟΥΦΟ, αλλουνού παππά βαγγέλιο είναι αυτό, αλλά πως είναι γκαστρωμένος.

Μπορεί να ακούγεται αλλόκοσμο και εξωφρενικό, όμως όπως μου εξήγησε ο φίλος μου ο Μανώλης που μπορεί να μην είναι γιατρός αλλά έχει κάμει πολιτευτής των ΑΝΕΛ και τώρα μαζεύει πρόβατα για τον Αρτέμη το Σώρρα και ξέρει από τέτοια, τα στοιχεία είναι αδιαμφισβήτητα.

Άμα ρωτήσετε και τσι γυναίκες που συνήθως κάτι τέτοια πράματα, όπως τις εγκυμοσύνες, τα κατέχουνε καλύτερα, θα σας πούνε πως η αίσθηση αδιαθεσίας, η ναυτία κι ο εμετός εμφανίζονται κυρίως κατά το πρώτο τρίμηνο της κύησης και σταματούν όταν μπουν στο δεύτερο. Τώρα γιατί στον Αργεντινό συνεχίζονται, είναι ένα θέμα που χρήζει διερευνήσεως. Είναι κάτι που δεν το αντιλαμβάνεται η επιστημονική κοινότης, αλλά μήπως καταλαβαίνει πώς ντριπλάρει ο τύπος με το αριστερό; Όχι βέβαια. Μπορεί, σου λέει ο υποψιασμένος Μανώλης, γι’ αυτούς τους υπερπαίκται τα πράματα να λειτουργούν διαφορετικά. Πώς λέμε «απίστευτο σουτ» ή «αδιανόητη προσπάθεια»; Προφανώς, αντίστοιχα απίστευτη ή αδιανόητη μπορεί να είναι και μια εγκυμοσύνη. Ίσως αν δεν κοβόταν η εκπομπή του Χαρδαβέλα να υπήρχαν ήδη απαντήσεις.

Κι εδώ που τα λέμε, οι πιο ψεκασμένοι κάτι είχανε πάρει χαμπάρι όταν εμφανίστηκε κοτζάμου μαντράχαλος με τοπάκι σαν εκειά που φορεί η Πετρουλάκη όταν έκανε γυμναστική στους πρωινούς καφέδες. Ένα από τα πρώτα συμτώματα του γκαστρώματος είναι η ευαισθησία και οι πόνοι που νιώθει μια γυναίκα (ή ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής) στο στήθος. Κάτι που δικαιολογεί και τέτοιου τύπου στυλιστικά ατοπήματα από τον τύπο που ξεκίνησε την καριέρα του ως Πλούταρχος (a.k.a καλό παιδί) και σταδιακά μετατράπηκε σε STAN (a.k.a μεγάλωσε στην αλητεία).

photo1

Φυσικά, ως θείος Λάρι, στέκουμαι με μεγάλη συμπάθεια στο πλευρό του Λιονέλ που θέλει να φέρει στο γκόσμο ακόμη ένα κουτσούβελο και δείχνει το μεγαλείο του αποφασίζοντας αυτή τη φορά να κυοφορήσει ο ίδιος, απαλλάσσοντας το ταίρι του από τις δυσκολίες μιας γέννας. Και σ’ αυτό το σημείο α βάλει κανείς στην άκρη τα οπαδικά, ψύχραιμα αντιλαμβάνεται πως φαίνεται και πόσο ανώτερος είναι ο Μέσι από το σιχαμένο τον Κριστιάνο και γιατί θα σας κερνάμε πόνο μια ζωή βασίλισσες, γλέντα τους πρόεδρε μέσα στη Μαδρίτη και τέτοια.

Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Βγήκε μπροστά στα δύσκολα: Ο Iron Man που πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ, κάνει σεζόν καριέρας

Ενώ η εγκυμοσύνη (δηλαδή τα ξερατά του Μέσι) έχουνε γένει μέγα ζήτημα από τα ΑΡΔάκια του εικοσάευρου (σαν τον Βαϊμάκη, επειδής εγώ μιλώ με ονόματα), για τον άλλονα ό,τι συμβαίνει το κάνουν κο-κο-κο οι κοτάρες.

Διότι στα ψιλά επέρασε το οτί πρι τη σέντρα του παιχνιδιού με την Μπέτις ο Κριστιάνο κατάπιε ένα χάπι. Υπήρχε και βίντεο το οποίο ολίγοι επρόλαβαν να δουν πριν το κατεβάσουν. Εμείς όμως κύριοι κάνουμε ρεπορτάζ κι εβρήκαμε πως ευτούνη τη ταχτική την ακολουθεί ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ τρία χρόνια.

Είναι φανερό πως σε αντίθεση με τον Μέσι, ο Κριστιάνο προσπαθεί να αποφύγει μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Δεν θέλω να τονε κατηγορήσω τον άθρωπο. Όντας ήδη ανύπαντρος πατέρας γνωρίζει πόσο δύσκολα τα φέρνει κανείς πέρα μόνος του με ένα παιδί. Οι μονογονεϊκές οικογένειες δεν είναι παίξε-γέλασε, ιδιαίτερα στη μπερίπτωση που είσαι μεροδούλι-μεροφάι. Όταν τρέχεις όλη μέρα σε προπονήσεις, αγώνες, αερόπλανα, διαφημίσεις για την πιτυρίθρα, δηλώσεις εγωπάθειας και ναρκισσισμού μπροστά στις κάμερες και τέτοια, αναγκαστικά χάνεις σημαντικές στιγμές που μόνο η πατρότητα και όχι το σκάλωμα να ξεπεράσεις τσι (χρυσές) μπάλες του Μέσι μπορούν να σου χαρίσουν.

Άσε που το πιο πιθανό είναι πως ο καρπός του θα του μοιάσει και θα χρειαστεί μία περιουσία για να το συνεφέρει και να το σιάξει τελικά σα τα μούτρα του…

photo2

Βέβαια, δεν αποκλείεται όλα αυτά τα κιάσα να μην είναι τίποτις παραπάνω από ένα διαφημιστικό κόλπο το οποίο σκαρφιστήκανε οι χορηγοί τους για να συντηρείται αυτή η κόντρα και να έχουνε κάτι να γράφουνε τα ζα στο διαδίχτυο που πάνε και σκοτώνουνται από κάτου από κάθε ανάρτηση. Δε βαριέσαι, καλή λευτεριά και η ώρα η καλή στις λεύτερες.