Με Καλάθη προπονητή ο Εξάστερος!
Βρείτε μας στο
Θείος Λάρι

Με Καλάθη προπονητή ο Εξάστερος!

Μπορεί να ακούγεται απίστευτο (και να είναι κιόλας), αλλά η μόνη λύση για τον πάγκο του Παναθηναϊκού προκειμένου να επανέλθουν οι επιτυχίες είναι ο Νικ Καλάθης!

Ετοιμάζεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να σκάσει ένα σωρό λεφτά και να φέρει στη Πανάθα τον Τσάβι Πασκουάλ, πράμα το οποίο δύο τινά μπορεί να σημαίνει. Αύξηση στη ντιμή του Τονοτίλ που βοηθάει τα παιδιά μας να διαβάζουνε στις εξετάσεις και ταυτοχρόνως λευκή πετσέτα στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Μπορεί εκειοί που λένε ότι κατέχουνε από τη σπυριάρα τη μπάλα να υποστηρίζουνε πως ο συμπαθ… άστο… ο αντιπαθέστατος Καταλανός ν’ αποτελεί ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω λεύτερο (μετά τη Μόνικα Μπελούτσι από τότε που χώρισε από τον άλλο τον κουτόφραγκο), αλλά ΠΑΝΤΑ ο θείος Λάρι γνωρίζει καλύτερα τέτοια θέματα, αλλά ΚΑΙ ΟΛΑ τα θέματα.

ale

Α θέλουμε να πούμε την αλήθεια, η λύση για τον πάγκο του εξάστερου είναι μία και ακούει στο όνομα Νικ Καλάθης. Έτσι κι αλλιώς ως μπασκετμπολίστας του μπάσκετ φαίνεται πως δεν τα πολυκαταφέρνει. Στο αναμεταξύ, έχει ένα συμβόλαιο κοντά στα 2 μύρια το χρόνο και δυστυχώς, όσο και να προσπαθήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ως διοικητικός ηγέτης, ποτέ δεν θα μπορέσει να τον πείσει να το σπάσει και να πάει πίσω στο Αμέρικα. Πειθώ για τέτοια ντιλ είχε μόνο ο σερ με την πουράκλα στο στόμα, που κατάφερε να ξαναφιξάρει στον Ραμπεσαντατρανά πως είχε φτάσει ώρα για πούλους όταν πήγε ο καψερός ο τροφαντός στόπερ να καταπολεμήσει τη βραδινή λιγούρα κι ανακάλυψε πως του ‘χε βάλει κλειδαριά στο ψυγείο…

Ωραία χρόνια… Τέλος πάντων… Αφού το λοιπό δεν μπορούμε να απαλλαχτούμε από το συμβόλαιο του Καλάθη, τι μένει να κάμουμε; Μία μικρή μετατροπή! Πώς οι γυναίκες (εκειές που έχουνε φιλότιμο) όταν βαρεθούνε ένα φόρεμα, τ’ αλλάζουνε και το κάνουνε φούστα; Ε, το ίδιο να κάμουμε και με τον αδερφό του Πατ. Να τονε βαφτίσουμε προπονητή.

Έτσι κι αλλιώς, οι υποστηρικτές του «μίστερ τρίποντο» λένε πως νταξ μπορεί να μην είναι ηγετίδης, αλλά είναι αυτό που ονομάζεται «παίχτης του προπονητή». Ε, άμα είναι παραλλήλως και παίχτης και προπονητής, θα βρίσκεται πιο κοντά στα θέλω του προπονητή του, δηλαδής στα δικά του. Φυσικά, επειδή είμαστε σε δύσκολες εποχές λόγω του οτί βρισκόμαστε σε μνημόνιο θα έχει και τις δύο θέσεις με ένα μισθό. Α δε θέλει, ας κρεμάσει τη φανέλα του (προφανώς στο σπίτι του κι όχι στο ΟΑΚΑ δίπλα σ’ εκειά του Διαμαντίδη), διότι έτσι και συνεχίσει να σουτέρνει με τα ποσοστά αστοχίας που ‘χει, δεν αποκλείεται οι παναθηναϊκάκηδες να τηνε κρεμάσουμε με τον ίδιο μέσα (Στο σημείο αυτό να πούμε πως η στήλη δεν υιοθετεί τη βία από όπουθες κι αν προέρχεται).

babis

Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι "χρυσός"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Από τα 18 της, Νο1 στα hit: Η Ελληνίδα τραγουδίστρια που έκανε το μπαμ στο TikTok και ο,τι τραγουδάει είναι «χρυσός»

Στη ντελική, το τριφύλλι δεν έχει να χάσει πολλά αν κόψει το σπορ ο Καλάθης και το γυρίσει στη προπονητική. Σε κάθε περίπτωση χάνει λιγότερα από τα σουτ που χάνει κάθε βράδυ ο ίδιος ο ομογενής ρολίστας. Άσε, δε, που αποκλείεται να αποδειχτεί ως χεντ κόουτς κατώτερος του Πασκουάλ. Αφού, για να καταλάβετε δηλαδής για τι μεγέθους προπονητική θεότητα είναι ο Καταλανός, τα καλύτερα παιχνίδια τση καριέρας του ο Καλάθης τα έχει κάμει το 2011 απέναντι στη Μπαρτσελόνα που μαντέψτε ποιονανε είχε τεχνικό; Ακριβώς! Την απάτη από την Καταλονία!

Όσο για το ποιος θα πάρει τη θέση του στο «1» της Πανάθας; Δεν χρειάζεται να πας μακριά. Αυτή την εποχή κυκλοφορούνε αβέρτα χειμερινοί κατάλογοι νέων προϊόντων γνωστών αλυσίδων καταστημάτων. Με πολύ λιγότερα λεφτά από όσα δίνεις στον Καλάθη, για την ακρίβεια με 15,99 € ψωνίζεις κάτι τέτοιο:

kalathi1

Και συνδυάζεις μια πραγματικά οικονομική λύση με την αθάνατη ποιότητα IKEA. Άσε που αμανείσαι ακόμη πιο σπαγκοραμμένος πας σε κάτι ακόμη πιο φτηνό τύπου «φτιάχτο μόνος σου» και με κομμάτι καλή διάθεση και μεράκι συναρμολογείς το πλέι μέικερ της αρεσκείας σου.

Αν αποτύχει και δαύτο, αναγκαστικά χτυπάς τη μπόρτα του Ευθύμη του Μπακατσιά, που μπορεί να πλησιάζει στα 50, αλλά πιθανότατα ακόμα και στα γεροντάματα το ρόλο του Καλάθη τονε παίζει στα δάχτυλα. Άσε που μετά τον «δέκα-μέρες-έλεγε» Γιάννη Μπουρούση, ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει την παράδοση του να τσιμπάει παλαιούς παίκτας του θρύλου.