Πέντε μυθικές μορφές που αδίκησε ο Τσίπρας
Βρείτε μας στο
Θείος Λάρι

Πέντε μυθικές μορφές που αδίκησε ο Τσίπρας

Ο θείος Λάρι γράφει για τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης και τις μυθικές μορφές που άφησε εκτός ο Τσίπρας χάνοντας την ευκαιρία να φτιάξει ομάδα που θα πετάει!

Διονυσάκης ο Έφηβος Υφυπουργείο Νέας Γενιάς

Ας μιλήσουμε με αλήθεια αναμεταξύ μας. Από την εποχή που ο Γιωργάκης Παπανδρέου άφησε τη θέση στην οποία τον είχε χώσει ο αείμνηστος πατήρ του Αντρέας σε μια προσπάθεια να κυβερνήσει με το παράδειγμα (σας βάζουμε στο δημόσιο με ρουσφέτι και ξεκινάμε πρώτα τακτοποιώντας την οικογένεια) το πόστο χήρεψε. Δεν βρέθηκε ανήρ αντιστοίχου αναστήματος για να ζεστάνει τις παντόφλες που άφησε στο χωλ του υπουργείου ο ΓΑΠ.

Ο λατρεμένος Διονυσάκης, ως γνήσιος και αμετανόητος Έφηβος, είναι ο άθρωπος που θα δώσει καινούρια πνοή στο νευραλγικό αυτό υφυπουργείο και θα εμπνεύσει τη νέα γενιά στο να δουλεύει περισσότερο και να πληρώνεται καθόλου, σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΟΚ που τώρα τη λένε ΕΕ, την οποία στηλίτευσε ο συχωρεμένος μέχρι να αρχίσει να πέφτει το μπαγιόκο και να τη γκάνει γυριστή. Επιπροσθέτως οφείλουμε να ομολογήσουμε πως ο Διονυσάκης με ατάκες του στιλ «Καλοκαιράκι καύσωνας 40 υπό σκιάν» άγγιξε ευαίστητα θέματα, όπως αυτό της κλιματικής αλλαγής πολύ πρι ο Γιώργης μιλήσει για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα.
efivos

Σταματίνα Τσιμτσιλή Υπουργός Παιδείας

Λυπάμαι που θα σε απογοητέψω, αλλά ο Διονυσάκης θα έπρεπε κανονικά να αναλάβει ΚΑΙ το χαρτοφυλάκιο της Παιδείας. Στο κάτω-κάτω της γραφής κι αυτός περαστικός ήταν από το πανεπιστήμιο όπως και ο Φίλης, καθώς ο ίδιος είχε παραδεχτεί πως η δική του επαφή με την ανώτατη εκπαίδευση ήταν οι πεσιματικές στα σκαλάκια στη Φιλοσοφικής  με το ακαταμάχητο «ούδια ούδια και λαχταριστά κοριτσούδια», με το οποίο λογικά «κέρασε» περισσότερες φοιτήτριες από τον πρώην υπουργό. Επειδής όμως οι διπλοθεσίτες δεν χωρούνε σε μια κυβέρνηση τση Αριστεράς, αξιωματικά το αξίωμα έπρεπε να δοθεί στην Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μπορεί το δείγμα γραφής της να είναι μικρό, ωστόσο παραμένει ενδεικτικό της μοναδικής σχέσης που έχει με τα γράμματα, κάτι που την έχει κατηγοριοποιήσει στη συνείδηση των αναγνωστώνε ως την επόμενη Χρυσούλα (παρντόν, Χρύσα, Χρυσηίδα Βρισηίδα ή κάτι τέτοιο) Δημουλίδου. Μάλιστα, προς τιμήν της και για να λυθεί μια για πάντα το θέμα με το διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας αντί θρησκευτικών θα διδάσκεται το βιβλίο (Όλα για Λίγο Παράδεισο λέγεται! Τυχαίο; Δεν νομίζω!) της μέσα από το οποίο όλοι γενόμαστε κοινωνοί της παναθρώπινης θρησκείας στη αγάπης μέσα από εδάφια όπως το «…ώσπου ένα καλοκαίρι, η αθωότητά της θα χαθεί στην ακροθαλασσιά της Σπηλιάς και μαζί της η Λήδα θα προσπαθήσει να θάψει κάτω από την υγρή άμμο κι ένα μεγάλο μυστικό», που θα μπορούσε εύκολα να αντικαταστήσει το Πάτερ Ημών.

tsimtsili

Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Δηλαδή τώρα αυτό το χάρηκαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης;

 

Βλέπω Κύκλους (αγνώστων λοιπών στοιχείων) Σύμβουλος Στρατηγικού Σκεδιασμού

Λογικά ίδια ηλικία και πάλι λογικά (με βάση την ουάν χιτ γουόντερ τηλεοπτική παρουσία του) πάνω-κάτω ανάλογα βιώματα με τον απερχόμενο Νίκο Καρανίκα, ο Βλέπω Κύκλους (που πολύ αμφιβάλλω αν είναι αυτό το κανονικό όνομά του), όφειλε να είναι ο αντικαταστάτης του ως Σύμβουλος Στρατηγικού Σχεδιασμού. Γιατί έννοιες όπως ο «στρατηγικός» ή ο «σκεδιασμός» είναι τόσο κοντινές με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και το LSD με τις τηλεοράσεις LED. Στο πλάι του θα μπορούσε εύκολα να φτουρήσει ως Σύμβουλος Συμβούλου Στρατηγικού Σχεδιασμού ο Αργύρης Ντινόπουλος, σε ακόμη μία επίδειξη μεγαλοψυχίας από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ που σε νευραλγικές θέσεις πάντα προτείνει για κάποιο λόγο δεξιούς.

Βλάσης Τσάκας Υπουργός Εξωτερικών

Έφτασε η ώρα τση δικαίωσης για τον Βλάση, ο οποίος σαν άλλος προφήτης λοιδορήθηκε και αμφισβητήθηκε όπως άλλωστε οι περισσότεροι ήρωες σ’ αυτά τα γιομάτα αχαριστία και σκουπίδια ελληνικά χώματα. Ωστόσο ο Τσάκαρος δεν είναι άθρωπος που κρατά κακίες (ή λεφτά πάνω του) και δείχνει διατεθειμένος να μην αφήσει τη μπικρία του από την αντιμετώπιση που είχε από τους βάζελους να θέσει σε κίντυνο τον εθνικό σκοπό και άμεσα θα πεταγότανε με ταξάκι στο Μαξίμου για να προσφέρει αφιλοκερδώς της υπηρεσίες τους. Εκεί που όλοι πήρανε τα απαυτά μου όταν έψαχναν τυπογραφείο στην αλλοδαπή για να μας τυπώσει χρήμα, εκειός για πλάκα θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει τσι διασυνδέσεις του με πρίγκιπες της αραβικής χερσονήσου ή καπιταλιστοκουμμούνες της Κίνας προκειμένου να μην πεινάσουμε ποτέ, κάτι που ουδέποτε συνέβη στον ίδιονα όπως μαρτυρά το γοητευτικό φιζίκ του.

?JS e ???S??????

Θωμάς Μάτσιος Υφυπουργός Αθλητισμού

Άντε κουφαλίτσες, παραδεχτείτε το. Αυτό το όνομα το περιμένατε πώς και πώς και λέγατε πως έδινε 1,10 στο στοίχημα πως θα ήταν μέσα στη λίστα. Γι’ αυτό το έβαλα, για να μην σας κακοκαρδίσω και αρχίσετε να σκίζεται δελτία όπως μετά από κάθε τζακ ποτ του Τζόκερ. Δεν χρειάζουνται συστάσεις ούτε πολλές φιοριτούρες. Λύση έμπειρη, δοκιμασμένη, αξιόπιστη, με γνώση του νευραλγικού χώρου του ποδοσφαίρου και των ιδιαιτεροτήτων του. Απλά ένα ξεσκόνισμα χρειάζεται στα πράγματα που έχουν αλλάξει από τότε που έκανε κουμάντο ως αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Τον ορμηνεύεις πως η Καλαμαριά δεν είναι πια στην Α’ Εθνική, ότι η ΕΠΑΕ έχει αντικατασταθεί από τη Σουπερ Λιγκ, αλλά ο Ολυμπιακός συνεχίζει να παίρνει όλα τα πρωταθλήματα πάνω-κάτω όπως και τότε και τον αφήνεις στην ησυχία του να κάνει (κατά προτίμηση σιωπηλός) τη δουλειά του.