5 εικόνες που τρομάζουν έναν πεινασμένο όταν σηκώνεται και ανοίγει το ψυγείο
Βρείτε μας στο
EXTRAS

5 εικόνες που τρομάζουν έναν πεινασμένο όταν σηκώνεται και ανοίγει το ψυγείο

«Ξυπνάς και πεινάς, θέλεις κάτι να φας, ο μπαμπάς υπναράς, αλλά ήσυχα να πας. Μην ξυπνήσεις τον μπαμπά». Κάπως έτσι πήγαιναν οι στίχοι του παιχνιδιού Μην ξυπνήσεις τον μπαμπά που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα το μακρινό 1993. Από τότε μεγαλώσαμε και δε μας νοιάζει να κάνουμε ησυχία όταν ξυπνάμε και πεινάμε. Γιατί είμαστε άντρες πια. Τί γίνεται όμως όταν τα πράγματα μέσα στο ψυγείο δεν είναι όπως ακριβώς τα είχαμε υπολογίσει;.

Το ξύπνημα με λιγούρα, τί λιγούρα, πείνα κανονική να λες, είναι κάτι που σας έχει συμβεί αναγνώστες μου. Μην κάνετε ότι δεν το διαβάσατε ή ότι δε σας θυμίζει κάτι. Δεν είναι μόνο τα κουνούπια και η γεμάτη ουροδόχος κύστη που μπορεί να διακόψει το γλυκό ραντεβού σας με τον Μορφέα. Είναι και αυτή η μεγάλη σας penis πείνα το βράδυ που σας κάνει να νιώθετε σαν τον Καμπαμαρού μπροστά στο κουτί φαγητού του ή σε ένα πιάτο μακαρονάδα. Να κλαίτε στον ύπνο σας με ένα φαγητό που ονειρευτήκατε και να ξυπνάτε ιδρωμένοι τρέχοντας προς τον καλύτερό σας φίλο, τον μόνο που εκείνη τη στιγμή μπορεί να σας παρηγορήσει. Το ψυγείο. Η μόνη ηλεκτρική συσκευή του σπιτιού που έχει φως που ανάβει μόνο του, με το που ανοίγεις την πόρτα. Ο σκύλος των ηλεκτρικών συσκευών του σπιτιού που σου κουνάει το καλώδιο της πρίζας χαρούμενος όταν γυρίζεις σπίτι. Το μέρος που όταν άνοιξε η Σιγκούρνι Γουίβερ και την κατάπιαν οι δαίμονες στους Ghostbusters σκέφτηκες ότι καλά θα περάσει, ό,τι και να της κάνουν. Βρίσκεται μέσα στο ψυγείο της αφού.

Αυτός ο φίλος όμως πολλές φορές μπορεί να σας κρύβει εκπλήξεις και σταναχώριες, πιο σκληρές και από αυτές που έζησε ο αριστούχος που πέρασε πρώτος στη νομική Αθηνών αλλά δεν κατάφερε να πιάσει το απόλυτο άριστα 20 αλλά μόνο 19,85. Ίσως φίλε μου αν δε διάβαζες μόνο 2 ώρες την ημέρα και δεν έβγαινες διαρκώς με φίλους σε πάρτι να έπιανες τον στόχο σου. Ίσως και εσύ που άνοιξες το ψυγείο περιμένοντας μέσα αποθηκευμένες τροφές υπερατλαντικού ταξιδιού με καραβέλα για τις ακτές του Καράκας να τις έβρισκες αν δεν ήσουν τόσο απερίσκεπτος νωρίτερα. Και σίγουρα αισθάνθηκες μεγάλος καράκας όταν άνοιξες τις πύλες για τον Παράδεισο και βρέθηκες στην Κόλαση μιας απογοητευτικής εικόνας εσωτερικού ψυγείου.

Πάμε να δούμε 5 περιπτώσεις που ανοίξαμε το ψυγείο και ξεστομίσαμε όλα τα γαλλικά που μάθαμε από τα κοντινά του σκηνοθέτη στον Καντονά όταν τον μάρκαρε ο Τόνι Άνταμς:

1 Όταν έχεις φάει όλα τα καλούδια του ψυγείου και έχουν μείνει μόνο σάπια φρούτα. Γ@μώ τον χόμο σάπιο. Αυτά πληρώνεις γιατί όταν ήταν γεμάτο το ψυγείο και αυτά φρέσκα τα σνόμπαρες. Θα έρθει η ώρα τους είπες και τα αγνόησες επιδεικτικά. Και τώρα περιμένουν να σε επιδείξουν και αυτά αν τολμήσεις και τα δαγκώσεις. Καλού κακού γράψε στο χέρι σου τον αριθμό 1401. Μπορεί να σου χρειαστεί.

empty fridge rotten fruits

 

2 Όταν νόμιζες ότι είχες αφήσει πίτσα για να την φας κρύα αλλά από τις πολλές μπύρες δεν τα υπολόγισες καλά και άφησες ένα άδειο κουτί. Δεν είναι ντροπή πάντως να γλείψεις έστω το παγωμένο κολλημένο τυράκι στο κέντρο του κουτιού. Το αξίζεις διάολε. 

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…

empty fridge pizza box

 

3  Όταν βρίσκεις φαγητό αλλά δεν είναι φαγητό. Μάλλον σουβέρ για ποτήρια είναι, φρίσμπι ή αυτά που έβαζαν οι μαραγκοί παλιά στα πόδια της καρέκλας για να μην ακούγεται το σύρσιμό της στο κάτω διαμέρισμα. Κάποιοι το χαρακτηρίζουν κακόγουστο παστέλι, κάποιοι άλλοι το χαρακτηρίζουν την Αρλέτα του ψυγείου. Μόνο για άρρωστους, βίγκαν χίπστερς.

empty fridge rise

 

4  Όταν ανοίγεις το ψυγείο και αντί για βρώσιμα υλικά υπάρχουν μόνο πόσιμα. Αντίστοιχη απογοήτευση με το να πηγαίνεις τουαλέτα για να κάνεις το νούμερο 2 και τελικά να κάνεις μόνο το νούμερο 1. Ακόμα και με τα μπουκάλια να φας τα ποτά που θα βρεις δε θα μείνεις ικανοποιημένος. Καλύτερα μιας ώρας ψωμάκι με φακή, παρά μονάχα σόδες, αμίτα και ρακή.

empty fridge sodas

5. Όταν ξέρεις ότι έχεις αφήσει κάτι αξιοφάγωτο, ένα κομμάτι κοκκινιστό της μάνας σου, αυτό που έβαλες όρο στην διαθήκη σου να θαφτεί δίπλα σου, σαν ελάχιστος φόρος τιμής. Και αυτό το κομμάτι φρέσκιας, αφράτης τούρτας που άφησες στο ψυγείο γιατί έπρεπε να φύγεις για δουλειά και θα κολλούσαν τα χέρια σου αν το έτρωγες. Ναι, θα το έτρωγες με τα χέρια όπως οι πρωτόγονοί σου πρόγονοι.  Και ανοίγεις το ψυγείο και βλέπεις να τα έχουν προλάβει άλλοι και να σου έχουν αφήσει μόνο τα πιάτα και λίγα ψίχουλα, μαζί με τα εμετικά τους ίχνη πάνω στους πρώην κολλητούς σου που κατάπιαν  χωρίς αιδώ. Κάπως έτσι ξεκληρίζονται οικογένειες. Κάπως έτσι ο Βαγγελάκης, που δεν είχε δώσει ποτέ το παραμικρό δικαίωμα στη γειτονιά, τώρα δαχτυλοδείχνεται ως ο μακελάρης του Γαλατσίου με το πιρούνι. Με το ίδιο πιρούνι που άφησαν περιπαιχτικά πάνω στα πιάτα που κείτονταν τα απομεινάρια δυο γευστικών οργασμών, που δεν του επέτρεψαν εσκεμμένα να απολαύσεις. Αυτά καλό είναι να μη γίνονται.

empty fridge plates