Πώς θα λουφάρει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο σωστός Ελληναράς
Βρείτε μας στο
Χωρίς κατηγορία

Πώς θα λουφάρει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο σωστός Ελληναράς

Επιτέλους μετά από 432.617 συνεχόμενα τζακ-ποτ, έρχεται η πανηγυρική δικαίωση της Ελεύθερης Ώρας που έχει προβλέψει με ανατριχιαστική ακρίβεια τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο!

Είναι όλοι έτοιμοι και στις θέσεις τους. Βλάντιμιρ Πούτιν και Κιμ Γιουνγκ Ουν χαϊδεύουν με λαγνεία το κουμπί, ο Ντόναλντ Τραμπ ποστάρει στο twitter και ο Ερντογάν βλέπει μέσα στην κρίση την ευκαιρία να καβατζάρει καμιά τριανταριά ελληνικά νησιά του Αιγαίου ώστε να έχει επιλογές για τις καλοκαιρινές διακοπές του. Ναι, κύριοι, ήρθε το τέλος! Το θέμα τώρα για μας τους σωστούς και γνήσιους απογόνους των αρχαίων ημών προγόνων είναι πώς στο καλό θα την σκαπουλάρουμε.

Καταρχάς, σας προσκαλώ να ενώσουμε νοερά τα χέρια μας σε ένα ιντερνετικό μνημόσυνο για τους συμπατριώτες μας που το κακό θα τους βρει πάνω στο καθήκον. Για εκείνους που η τελευταία καταγεγραμμένη δραστηριότητα που θα αφήσουν παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές θα είναι η μισοτελειωμένη φράση «Κιμ, πάτα το γαμημέν…».

Πώς θα λουφάρει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο σωστός Ελληναράς

(Ήχος θλιμμένης σάλπιγγας από πίσω)

.

.

.

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της

Αιωνία τους η μνήμη…

Και περνάμε στο κυρίως θέμα. Σε τέτοιες περιπτώσεις λογικό είναι να πορευτείς με τα σιγουράκια που σου είχανε δώσει οι παλαίουρες στον στρατό. Εκείνοι οι τύποι που ήταν τόσο παλιοί που τα πόδια τους μυρίζανε ροκφόρ και η καύτρα του τσιγάρου τους λειτουργούσε ως φωτάκι νυχτός στο θάλαμο. «Τράβα στο γιατρό και πες πως σε πονάει η μέση σου», ήταν το sosάκι που σου έδιναν, αφού ως γιατροί από το πανεπιστήμιο της ζωής γνώριζαν πως οι «συνάδελφοί» τους από τις ιατρικές σχολές ΠΟΤΕ δεν έβρισκαν τι έχεις και σε έβγαζαν ελεύθερο υπηρεσίας, ελεύθερο ξυρίσματος, ελεύθερο αρβυλών ή ελεύθερο πολιορκημένο. Δυστυχώς, αυτή τη φορά το κόλπο δεν θα πιάσει.

Πώς θα λουφάρει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο σωστός Ελληναράς

Ίσως σε τέτοιες περιπτώσεις, αντί να προσπαθήσεις να τη σκαπουλάρεις, θα ήταν καλύτερο να σταθείς όρθιος σαν άντρας και να προετοιμαστείς όσο το δυνατόν καλύτερα για την καταστροφή μαθαίνοντας δίπλα στους κορυφαίους του είδους. Ανοίγεις το προσωπικό σου αρχείο με όλες τις εκδόσεις της Ελεύθερης Ώρας. Βρίσκεις το συγκεκριμένο φύλλο και ακολουθείς τις οδηγίες. Κάνεις μια τσάρκα στη γειτονιά και προμηθεύεσαι αλεύρι, λάδι, αγιασμό, βενζίνη, ένα όπλο (πάρε και τίποτα για τη λιγούρα) και κάνεις ό,τι ακριβώς σου επεξηγεί στις μέσα σελίδες. Κορόιδα! Ας δίνατε 70 λεπτά παλιοτσιγκούνηδες να αγοράζατε την εφημερίδα. Όταν την λοιδορούσατε ήταν καλά ε; Φάτε την τώρα!

Πώς θα λουφάρει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο σωστός Ελληναράς

Ένα μικρό σπόιλερ. Όπως συμβαίνει με όλους τους πολέμους στους οποίους συμμετείχαμε ως έθνος, θα είμαστε και πάλι με τους νικητές. Για την ακρίβεια, θα είμαστε οι μόνοι νικητές που κάτι θα χάσουν στην πορεία. Όπως για παράδειγμα όταν στα μεθεόρτια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου εμείς καταφέραμε να χάσουμε τη Μικρά Ασία ή στον Β’ που μπορεί να είχαμε τις μεγαλύτερες απώλειες ως ποσοστό του πληθυσμού μας, αλλά αυτό δεν μας φάνηκε αρκετό και αποφασίσαμε να το συμπληρώσουμε με ένα μικρό εμφύλιο. Όχι, που θα πας πούνε εμάς οι ξένοι πότε να παρατήσουμε τα όπλα. Όξω οι ξένοι!

Και μιας και το έφερε η κουβέντα, οι ξένοι θα ήταν μια καλή λύση προκειμένου να αποφύγουμε τον πόλεμο. Και όχι ξένοι ό,τι κι ό,τι, αλλά οι ξένοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Με αρχιλοχία τον Ζέκα (βρήκε κι αυτός περίοδο να προχωρήσει την ελληνοποίησή του το κορόιδο) και στρατηγό τον Φερνάντο Σάντος που όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει πως μας έχει στην καρδιά του (ο Ότο Ρεχάγκελ την γλίτωσε λόγω ηλικίας) θα στείλουμε τα παιδιά στο μέτωπο. Αφού παίρνουν τις κόκκινες σαν τα στραγάλια και όλοι πια βρίσκονται υπό κρίση, γιατί να μην διοχετεύσουν τεχνικές που έμαθαν στα γήπεδα στον στίβο μάχης; Αρκεί να δείξουν το μαχητικό πνεύμα που ονειρεύεται ο κάθε αγνός φίλαθλος. Και επειδή όταν διακυβεύονται εθνικά συμφέροντα, δεν χωρούν οπαδικά, το εκστρατευτικό σώμα επιβάλλεται να ενισχυθεί με την προσθήκη του Λούκα Μιλιβόγεβιτς που την έχει τη λαβή «τάκλιν καρωτίδα». Αφού δεν τον… πιάνουν οι κάρτες, μπορεί το ίδιο να ισχύει και με τις σφαίρες!

Πώς θα λουφάρει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο σωστός Ελληναράς

Σε τέτοιες δύσκολες ώρες ο άνθρωπος (και ο Έλληνας) επιθυμεί να επανασυνδεθεί με τις ρίζες του. Με τους δικούς του ανθρώπους (ή τους δικούς του Έλληνες). Ακολουθεί ένα μικρό μάθημα ιστορίας με αυτά που οι ξένοι προσπαθούν να μας κρύψουνε. Ότι δηλαδή εμείς προερχόμαστε όχι από τον πίθηκο, όπως λένε οι Δαρβίνοι, αλλά από τον λαγό.

Όχι αυτόν

Πώς θα λουφάρει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο σωστός Ελληναράς

Ούτε αυτόν

Πώς θα λουφάρει στον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ο σωστός Ελληναράς

Αλλά από τον αστερισμό του Λαγού. Ο Ανώτατος Άρχων όλων των πλανητών του Σειρίου που έλεγχε τον Λαγό, έστειλε στη Γη πολλούς από τους κατοίκους του, να κατοικίσουν τον πλανήτη. Ο επικεφαλής γνώριζε εκ των προτέρων πως χιλιάδες χρόνια πριν την εποχή του, ο Άρχοντας του Σειρίου έστειλε στη Γη τρία μεγάλα διαστημόπλοια για να κάνουν πειράματα γενετικής. Το ένα διαστημόπλοιο έφυγε από την Γη πριν, και τα άλλα δύο έφυγαν μετά την καταστροφή της Ατλαντίδας. Σε κάθε περίπτωση, αυτοί είναι οι μπαμπάδες μας. Ήρθε η ώρα να βρούμε έναν τρόπο να έρθουμε σε επαφή με το υπερπέραν. Άλλωστε, πάντα για τον Έλληνα η τελευταία ελπίδα είναι μήπως τον καβατζώσει κάνας μακρινός ξεχασμένος συγγενής, ακόμη κι αν μένει στη ζώνη του Ωρίωνα. Δεν βρίσκεις εύκολα πάρκινγκ εκεί, αλλά αν είναι να γλιτώσεις από πόλεμο….