5 τραγούδια που φτιάχτηκαν για να γίνουν «ξυπνητήρι»
Βρείτε μας στο
Χωρίς κατηγορία

5 τραγούδια που φτιάχτηκαν για να γίνουν «ξυπνητήρι»

Το πρωινό ξύπνημα είναι το πιο extreme πράγμα που σκέφτηκε να βάλει ο άνθρωπος στην καθημερινότητα του και το ξυπνητήρι είναι ο δικός μας Σάουρον.

Η μάχη με το πρωινό ξύπνημα, ιδίως στην χειμερινή σεζόν, είναι μια επώδυνη και συνήθως πικρή κατάσταση. Πικρή γιατί οι νίκες σου είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Είσαι αυτό το 9 στις ήττες που είχαν πέρσι οι Ουόριορς στην κανονική σεζόν και το ξύπνημα είναι το 73. Το ξυπνητήρι είναι ο Μπακατσιάς και ο Τζαλαλής σε ένα κόμπο όσο εσύ παίζεις με κάτι γατιά τύπου Κάρι και Ντουράντ. Το πρόβλημα είναι ότι επιλέγεις να σπαταλήσεις όσα αγαπάς για να αντέξεις. «Θα βάλω ήχο ξυπνητηριού το αγαπημένο μου τραγούδι» σκέφτεσαι. Μέσα σε μια βδομάδα έχεις μισήσει αυτό που αγαπούσες. Έτσι δεν πάνε όμως και οι ανθρώπινες σχέσεις; Όλα ακολουθούν την ειμαρμένη. Εκτός κι αν επιλέξεις κάποιο από τα 5 τραγούδια που ακολουθούν για να σταθείς με αξιοπρέπεια απέναντι στο ξυπνητήρι.

Χτύπα κι άλλο θα τ΄αντέξω : Μπορεί το άσμα του Θάνου Πετρέλη να χρησιμοποιήθηκε κατά κόρον ως πίκα Ολυμπιακών στον Παναθηναϊκό, αλλά είναι γραμμένο στην ούγια του ότι θα βρεθεί στο ρινγκ απέναντι σε ένα ξυπνητήρι. Είσαι ο Ας Κέταμπ και το τραγούδι είναι το εκπαιδευμένο σου Πόκεμον. «Χτύπα κι άλλο θα τ΄αντέξω, δεν σηκώνομαι έτσι απλά θα παλέψω» απαντάς στο ξυπνητήρι και πατάς 10 αναβολές. In your face!

Χτύπα πιο δυνατά χτύπα : Το νέο κομμάτι του Σταν – ο οποίος τα πάντα εν σοφία μελοποίησε και έχει δώσει τραγούδι για κάθε περίσταση – απευθύνεται σε εκείνους τους τύπους που είτε προκαλούν τον οχτρό είτε του ζητάνε να αποκτήσει μεγαλύτερη ένταση για να σηκωθούν όπως και δήποτε.

«Έχω μια σημαντική παρουσίαση αύριο στο γραφείο, οπότε χτύπα πιο δυνατά χτύπα».

Στο πρώτο χτύπημα σβήνω τα φώτα, δεύτερο χτύπημα είμαι στην πόρτα : Εδώ μιλάμε για τους κορυφαίους της διοργάνωσης. Αυτούς που κάθε χρόνο σηκώνουν κούπα με τα μεγάλα αυτιά. Είναι κυρίαρχοι του παιχνιδιού και έχουν σηκωθεί αρκετά πριν κουδουνίσει το ξυπνητήρι. Έχουν κάνει ντουζάκι, έχουν ντυθεί και περιμένουν στην πόρτα για να το κλείσουν και να βγουν νικητές στο δρόμο.

Hit Me Baby One More Time : Οι ρόλοι αντιστρέφονται και το μικρόφωνο πηγαίνει στα χέρια του ξυπνητηριού. Ο εφιάλτης στο δρόμο με τις λεύκες. Ο αντίπαλος δεν καταλαβαίνει από αναβολές και χτυπήματα. Μπορεί να υπερκεράσει τις αντιστάσεις σου. Παίζεις σε ένα παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα. Θα σε κατακτήσει. Γι΄αυτό και δεν έχει θέμα να σου βροντοφωνάξει με θράσος «hit me one more time». Ίσως ενέχει και κάποιο είδος προειδοποίησης. Αν το ξανακάνεις την έβαψες φίλε μου.

Beat It : Η εξέδρα σε βλέπει στα σχοινιά. Σε βλέπει να έχει σηκωθεί από το κρεβάτι, να κάθεσαι με το κεφάλι σκυμμένο. Τρίβεις τα μάτια σου μπας και ανοίξουν, όσο ο ήχος του ξυπνητηριού σου τρυπάει τ΄αυτιά. Κάπου εκεί αρχίζει το μπιζάρισμα για να σταθείς πάλι στα πόδια σου. No one wants to be defeated Showin’ how funky and strong is your fight It doesn’t matter who’s wrong or right Just beat it, beat it!

Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20' στο κενό (Pics)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Σφήνωσαν τα πόδια στο χειριστήριο: Το θαύμα της πτήσης BA5390 που ο πιλότος κρεμόταν 20′ στο κενό (Pics)