Βρες την ομάδα των 90’s απ’ τη φανέλα: Θα κάνεις το 10/10 στο κουίζ που χάνουν και εγκυκλοπαίδειες του μπάσκετ;
Βρείτε μας στο

Η δεκαετία του ’90 ήταν αυτή της μεγάλης εκτόξευσης του πρωταθλήματος της Α1 αντρών σε όλους τους τομείς του μπάσκετ. Οικονομικά, από άποψη θεάματος και δυναμικότητας των εκπροσώπων της Ελλάδας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Ένας από τους λόγους της δυναμικής που ανέπτυξαν οι ελληνικοί σύλλογοι ήταν και οι παίκτες από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού που γέμισαν τα ελληνικά παρκέ. Παίκτες από το «πάνω ράφι», Αμερικάνοι με πετυχημένη θυτεία στο NBA ή ισχυρούς ευρωπαϊκούς συλλόγους και απόφοιτοι ονομαστών κολεγίων.

Έναν από αυτούς τους Αμερικανούς ψάχνουμε στο σημερινό μας κουίζ – παζλ. Έναν καταπληκτικό σκόρερ που τίμησε τα ελληνικά παρκέ με παραπάνω από έναν ελληνικούς συλλόγους.

Ο αλτικός Αμερικανός με την έφεση στο σκοράρισμα είναι αυτός που πρέπει να βρεις συμπληρώνοντας τα κομμάτια του παζλ. Μαζί ζητάμε και τον σύλλογο που απεικονίζεται να παίζει.

Θα τα καταφέρεις να τον θυμηθείς πιο γρήγορα από τους άλλους και να γράψεις το ονοματεπώνυμό του και την ομάδα που αγωνίζεται στα σχόλια του θέματος;

Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική...
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τον θέλουν οπαδοί όλων των ομάδων: Ο καταλληλότερος για να αναλάβει την Εθνική…