Όσοι τις ανακάλυψαν δεν το πίστευαν: 3 κρυφές παραλίες 60’ απ’ την Αθήνα που δεν συναντάς ούτε στην Λευκάδα
Βρείτε μας στο

Ο υδράργυρος ανεβαίνει και η επιθυμία για μια δροσερή βουτιά αυξάνεται. Γι’ αυτό κι εμείς σας έχουμε την καλύτερη πρόταση για μια μονοήμερη που δεν θα ξεχάσετε ποτέ. Γνωρίζατε ότι υπάρχουν 3 εκπληκτικές παραλίες που βρίσκονται στην Αττική, περίπου 1 ώρα απόσταση από το κέντρο της Αθήνας; Η Ομάδα Drone Haanity που συνεργάζεται με το menshouse.gr τις ανακάλυψε και σας τις παρουσιάζει.

Απολαύστε μια εναέρια βόλτα πάνω από τρεις κρυφές παραλίες της Αττικής. Κατά σειρά εμφάνισης στα πλάνα:

1) Η Παραλία Λιμανάκι, που θυμίζει το Ναυάγιο της Ζακύνθου σε μικρογραφία, καθώς περιβάλλεται από κάθετα, απότομα βράχια και τα νερά της είναι γαλαζοπράσινα. Η πρόσβαση γίνεται από παραλιακό μονοπάτι.

2) Η Παραλία Μεγάλο Σέσι με τα πεντακάθαρα νερά της και τα βότσαλα, τον παραλιακό δρόμο για περπάτημα και το γραφικό εκκλησάκι της Μεταμορφώσεως με το δασάκι από Αλμυρίκια.

3) Η Παραλία Μικρό Σέσι που μοιάζει με αυτές των Σποράδων και περιβάλλεται από δάσος και μικρό λιβάδι. Απολαύστε την πτήση πάνω από τις 3 ονειρικές παραλίες…

Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Την αγαπούσε πολύ ο Χατζιδάκις: Η αιωνόβια ταβέρνα που φημίζεται σε όλη την Αθήνα για τα κεφτεδάκια και την αυλή της