40’ από την Αθήνα, 5€ βενζίνη: Η κρυφή παραλία με το νησάκι- όνειρο για την πιο ήσυχη και οικονομική μονοήμερη (Vid)
Βρείτε μας στο

Γνωρίζατε ότι στα 40 περίπου λεπτά από το κέντρο της Αθήνας υπάρχει ένα μέρος μοναδικό που σε ταξιδεύει; Μια βυθισμένη βάρκα, ένα μοναχικό νησάκι με ένα εκκλησάκι βγαλμένο από καρτ- ποστάλ και τιρκουάζ νερά που μοιάζουν σαν ζωγραφιστά, συνθέτουν αυτόν τον μικρό παράδεισο στις παρυφές του Λεκανοπεδίου.

Πετάμε πάνω από την Βραυρώνα Αττικής, νότια της Αρτέμιδας, έναν τόπο που στα αρχαία χρόνια αποτελούσε πόλο έλξης, γι αυτό και κατασκευάστηκε εκεί ο Ναός της Αρτέμιδας. Λίγα λόγια για την περιοχή: Η Βραυρώνα είναι σημαντικός αρχαιολογικός χώρος της Αττικής, γνωστή για τον ναό της Αρτέμιδος που έχει δώσει το όνομά του στον σύγχρονο δήμο της ανατολικής Αττικής, αλλά και στον παραθαλάσσιο γειτονικό οικισμό της Λούτσας (σημερινό όνομα Αρτέμιδα).

Πρόκειται για έναν προορισμό ιδανικό για την απόδραση του Αγίου Πνεύματος και γενικώς για μια μονοήμερη – εξπρές. Η Ομάδα Drone Haanity που συνεργάζεται με το menshouse.gr έκανε μια πτήση- όνειρο πάνω από τον υπέροχο αυτό προορισμό και τα πλάνα καθηλώνουν. Απολαύστε τα…