6€ αλέ ρετούρ: Στο «ελληνικό Μπαλί» των ελαφιών αν πας μια φορά θα επιστρέφεις κάθε ‘βδομάδα (Vid)
Βρείτε μας στο

Είσαι στο λιμάνι της Πέρδικας και παίρνεις το καραβάκι. Δίνεις 6 ευρώ πήγαινε- έλα και σε 10 περίπου λεπτά αρχίζεις να βλέπεις ένα θέαμα που σε αφήνει άφωνο. Ένα νησάκι που μπορεί να μην είχες ξαναδεί, που ίσως αγνοούσες και την ύπαρξη του ακόμα, τόσο πράσινο, τόσο ονειρικό που νομίζεις ότι με κάποιο μαγικό τρόπο έχεις μεταφερθεί στο Μπαλί. Κι όμως στην Ελλάδα είσαι ακόμα και πιο συγκεκριμένα στη Μονή Αίγινας.

Πρόκειται για ένα νησάκι- διαμάντι με πεντακάθαρα νερά κι ένα τοπίο που σε κερδίζει με την πρώτη ματιά (εδώ θα βρεις τις συντεταγμένες του). Όταν μάλιστα το μάτι σου πέσει στα ελάφια και τα παγώνια που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την ξαπλώστρα σου, σίγουρα θα αναρωτηθείς αν είσαι στον παράδεισο και δεν το ξέρεις.

Στο νησάκι ζουν ελεύθερα στο δάσος ελάφια, παγώνια, ακόμα και σκίουροι. Όλα τα ζωάκια είναι φιλικά και εξοικειωμένα με τους ανθρώπους και απλώς συμπληρώνουν το παζλ της παρθένας ομορφιά της Μονής Αίγινας.

Μιλάμε για τον ιδανικό προορισμό για μια μονοήμερη. Αν πας μια φορά είναι βέβαιο ότι κάθε εβδομάδα θα επιστρέφεις για να ζήσεις την εμπειρία ξανά και ξανά. Στο νησάκι υπάρχει μια παραλία με πεντακάθαρα, κρυστάλλινα νερά στην οποία θα βρεις ξαπλώστρες. Το beach bar θα φροντίσει για τον καφέ σου και η θάλασσα και το περιβάλλον του νησιού θα σου χαρίσουν τις στιγμές χαλάρωσης που επιζητούσες. Η Ομάδα Drone Haanity που συνεργάζεται με το menshouse.gr έκανε μια πτήση πάνω από το «ελληνικό Μπαλί» που είναι σίγουρο ότι θα ερωτευτείς. Απολαύστε την…