5on5: Μπες όποια στιγμή θες στο παιχνίδι και κέρδισε προϊόντα NIVEA MEN και 23+1 super δώρα
Βρείτε μας στο

Το Μουντιάλ αρχίζει κι εμείς αγαπητέ αναγνώστη έχουμε την καλύτερη πρόταση για να το ζήσεις με τον πιο απολαυστικό τρόπο από την καλύτερη θέση. Το Menshouse.gr και το NIVEA MEN σε βάζουν στο παιχνίδι με το απόλυτο κόλλημα της χρονιάς. Το 5on5. Στο πιο εθιστικό παιχνίδι του Μουντιάλ παίζεις ταυτόχρονα σε δυο πρωταθλήματα.

Στο μεγάλο πρωτάθλημα όπου συγκεντρώνεις βαθμούς από την πρώτη μέρα του Μουντιάλ ως την τελευταία για να κερδίσεις μια ηλεκτρική μοτοσικλέτα και στα 23 πρωταθληματάκια κάθε αγωνιστικής ημέρας για ένα ξεχωριστό, super δώρο.

Πώς παίζεται το 5on5; Με τον πιο απλό τρόπο:

Βήμα πρώτο: Κάνεις εγγραφή ή συνδέεσαι μέσω Facebook

Βήμα δεύτερο: Μπαίνεις στο παιχνίδι έχοντας 1000 πόντους στη μπάνκα σου. Βλέπεις τις δυο 15άδες των Εθνικών ομάδων που έχει επιλέξει η παραγωγή του 5on5 (χωρίς τερματοφύλακες) και επιλέγεις συνολικά 10 παίκτες και από τις δύο ομάδες. Πρώτα φτιάχνεις την 5άδα των παικτών που πιστεύεις ότι θα σκοράρουν στο ματς για να κερδίσεις πόντους και στη συνέχεια την 5άδα των παικτών που πιστεύεις ότι δεν θα σκοράρουν για να μη χάσεις πόντους.

Σε κάθε παίκτη αντιστοιχεί ένας αριθμός πόντων που αναγράφονται δίπλα του. Εάν τον επιλέξεις στην 5άδα των παικτών που πιστεύεις ότι θα σκοράρουν και όντως βάλει γκολ τότε κερδίζεις τον αριθμό των πόντων του παίκτη. Εάν αντίθετα, τον επιλέξεις στην 5άδα των παικτών που πιστεύεις ότι δεν θα σκοράρουν και βάλει γκολ τότε αφαιρείται ο αριθμός των πόντων του παίκτη από τη μπάνκα σου.

Και η 5άδα των παικτών που θα επιλέξεις για να σκοράρουν και η 5άδα των παικτών που θα επιλέξεις να μην σκοράρουν πρέπει να παίζουν με σύστημα 1-2-2 (1 Αμυντικός, 2 Μέσοι και 2 Επιθετικοί). Και στις δυο 5άδες σου πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 παίκτες από κάθε Εθνική. Για παράδειγμα αν ο αγώνας είναι μεταξύ της Αγγλίας και του Ιράν, στην 5άδα των παικτών που πιστεύεις ότι θα σκοράρουν θα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2 παίκτες της Αγγλίας και 2 του Ιράν και το ίδιο πρέπει να κάνεις και στην 5άδα των παικτών που πιστεύεις ότι δεν θα σκοράρουν.

Βήμα Τρίτο: Αποθηκεύεις τις επιλογές σου τις οποίες μπορείς να επεξεργαστείς και να αλλάξεις έως και 1 λεπτό πριν την προκαθορισμένη έναρξη του αγώνα. Φυσικά στους αγώνες που έχουν ολοκληρωθεί δεν μπορείς να αλλάξεις την πρόβλεψή σου.

Βήμα Τέταρτο: Τσεκάρεις καθημερινά τη βαθμολογία ημέρας και τη συνολική βαθμολογία για να δεις πόσο κοντά βρίσκεσαι στα 23+1 super δώρα του 5on5 και τα προϊόντα NIVEA MEN. Καλή επιτυχία!

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ