Σαρωτικό ξεκίνημα 5on5: Στο παιχνίδι που κερδίζεις κάθε μέρα, διεκδικείς σήμερα μια φανταστική GoPro Hero9 Action Camera 5K!
Βρείτε μας στο

Πάνω από 1000 άτομα αγαπητέ αναγνώστη έκαναν την πρώτη μέρα εγγραφή και μπήκαν στο 5on5.gr. Το μοναδικό παιχνίδι για το Μουντιάλ από το Menshouse.gr και το NIVEA MEN που κερδίζεις κάθε μέρα έκανε σαρωτικό ξεκίνημα. Στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου το Κατάρ αντιμετώπισε το Εκουαδόρ. Κι ενώ οι διοργανωτές παρουσιάζονταν πριν το ματς ως το απόλυτο φαβορί οι φιλοξενούμενοι έκαναν την έκπληξη και με δυο γκολ του Βαλένσια πήραν τη μεγάλη νίκη. Μπορεί στα χαρτιά να μιλάμε για έκπληξη, στην πράξη όμως οι παίκτες του 5on5.gr απέδειξαν ότι…δεν μασάνε.

368 άτομα είχαν στην 5άδα των παικτών που πιστεύουν ότι θα σκοράρουν τον Βαλένσια κι έτσι κέρδισαν 38 βαθμούς και βρέθηκαν στην κορυφή της βαθμολογίας του καθημερινού διαγωνισμού. Σύμφωνα με τους κανόνες του 5on5.gr τους οποίους μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά εδώ σε περίπτωση ισοβαθμίας γίνεται κλήρωση το αποτέλεσμα της οποίας θα ανακοινωθεί μία μέρα μετά τη λήξη του Μουντιάλ. Θυμίζουμε ότι ο νικητής της πρώτης αγωνιστικής ημέρας θα κερδίσει ένα υπέροχο Subbuteo. 

Η δράση σήμερα (21/11) συνεχίζεται με τρεις αγώνες. Αγγλία – Ιράν, Σενεγάλη – Ολλανδία και ΗΠΑ – Ουαλία. Μπες στο γήπεδο του 5on5, επίλεξε σε κάθε παιχνίδι πέντε παίκτες που πιστεύεις ότι θα σκοράρουν και πέντε που δεν θα σκοράρουν, μάζεψε τους περισσότερους πόντους και κέρδισε στο τέλος της ημέρας μία φανταστική GoPro Hero9 Action Camera 5K!

Και φυσικά μην ξεχνάς, ότι μαζεύοντας πόντους σε κάθε αγωνιστική ημέρα, διεκδικείς στο φινάλε του διαγωνισμού μία εκπληκτική ηλεκτρική μοτοσικλέτα πόλης Super soco TS, που υπόσχεται ευέλικτες και στιλάτες μετακινήσεις με αυτονομία έως 150m, με τη χρήση και της δεύτερης μπαταρίας! Η έκδοση TS-X δίνει στον αναβάτη δύναμη 1900W, με ροπή της τάξεως των 150Nm!

Γιατί στο 5on5.gr κάθε μέρα, όποια στιγμή και αν μπεις στο παιχνίδι κερδίζεις!

ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ