5on5 by NIVEA MEN: Το no1 online game που δημιούργησαν το Menshouse και η BGM είναι πλέον χρυσό
Βρείτε μας στο
5on5 by NIVEA MEN

5on5 by NIVEA MEN: Το no1 online game που δημιούργησαν το Menshouse και η BGM είναι πλέον χρυσό

Βραβεύτηκε στα Digital Media Awards 2023, στην κατηγορία Best Outstanding New Project / Product
Menshouse Team

Λένε ότι κάθε τι διαφορετικό και ωραίο ξεκινά από μια πρωτότυπη ιδέα. Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Γιατί για να γίνει μια ωραία ιδέα πράξη, χρειάζεται κάποιος να τη στηρίξει και μια ομάδα ικανή και έτοιμη να την υλοποιήσει. Στην περίπτωση του 5on5 φίλε αναγνώστη, του online παιχνιδιού που τόσο αγάπησες, είχαμε και τα τρία. Ο Μάκης Ρηγάτος, διευθυντής του Menshouse.gr είχε την ιδέα: «Θα φτιάξουμε κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ ένα παιχνίδι που θα βάζει τον αναγνώστη στο ματς. Θα βλέπει τους αγώνες και θα έχει την ίδια αγωνία αν θα σκοράρει ο Μέσι, αλλά και ο ίδιος στο 5on5».

Οι άνθρωποι του αγαπημένου, NIVEA MEN πίστεψαν το project του Menshouse και της BGM το στήριξαν με κάθε δυνατό τρόπο και έδωσαν τον αέρα που χρειαζόταν στα πανιά του για να ξεκινήσει το ταξίδι του στο Μουντιάλ. Και το ταξίδι ξεκίνησε με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. To 5on5 by NIVEA MEN από την πρώτη μέρα κέρδισε τους αναγνώστες οι οποίοι έμπαιναν κατά εκατοντάδες στο παιχνίδι προσπαθώντας με μυαλό και στρατηγική να βρουν τις ιδανικές πεντάδες. Οι κανόνες του 5on5 ήταν άλλωστε πολύ απλοί:

Σε κάθε ματς ο χρήστης έβλεπε δυο 15άδες, χωρίς τερματοφύλακες κι εκείνος έπρεπε να διαλέξει συνολικά 10 παίκτες και από τις δύο ομάδες. 5 που πίστευε ότι μπορεί να σκοράρουν στην αναμέτρηση για να κερδίσει πόντους και 5 που πίστευε ότι δεν θα σκοράρουν για να μη χάσει πόντους.

Σε κάθε παίκτη αντιστοιχούσε ένας αριθμός πόντων που αναγραφόταν δίπλα του. Εάν ο χρήστης τον διάλεγε στην 5άδα των παικτών που πίστευε ότι θα σκοράρουν και όντως έβαζε γκολ τότε κέρδιζε τον αριθμό των πόντων του παίκτη. Εάν αντίθετα, τον επέλεγε στην 5άδα των παικτών που πίστευε ότι δεν θα σκοράρουν και έβαζε γκολ τότε έχανε τον αριθμό των πόντων του παίκτη.

Το 5on5 by NIVEA MEN τον μηνα του Μουντιάλ σάρωσε τα πάντα και χάρισε στους αναγνώστες του που το στήριξαν φανατικά 23+1 μοναδικά δώρα και προϊόντα NIVEA MEN.

To project αυτό που αγάπησες και αγαπήσαμε φίλε αναγνώστη κέρδισε στα Digital Media Awards 2023, το χρυσό βραβείο στην κατηγορία Best Outstanding New Project / Product και η χαρά μας γι’ αυτό είναι τεράστια.

Η ομάδαρα του Menshouse (Μάκης, Άλμπα, Netway, Δημήτρης, Σωτήρης, Ανέστης, Βαγγέλης, Γιάννης, Νίκος) σε συνεργασία με το εξαιρετικό team της BGM (Ναταλία, Αιμιλία, Βασίλης) & την στήριξη του αγαπημένου NIVEA MEN (Θάνος) δημιούργησαν ενα online game που έγινε λατρεία.

Θα ευλογούσαμε κι άλλο τα γένια μας, αλλά όση ώρα γράφαμε αυτό το κείμενο ο Μάκης, ο διευθυντής του Μenshouse.gr μας ενημέρωσε ό,τι έχει άλλη μια ιδέα, που πρέπει να συζητήσουμε. Κι επειδή κάπως έτσι ξεκινούν όλα, λέμε να σας αφήσουμε για την ώρα και να ανανεώσουμε το ραντεβού μας για το επόμενο, μεγάλο project! Stay tuned…