Οι 5 Ελληνίδες με τις οποίες σ’ αφήνει η κοπέλα σου να την απατήσεις (Pics)

Δεν έχει σημασία αν η δικιά σου ζηλεύει ακόμα τη σκιά της (επειδή, λέει, ζυγίζει λιγότερο από αυτήν): με αυτές τις 5 συγκεκριμένες Ελληνίδες θα σου έδινε μέχρι και την ευχή της για να πας μαζί τους…
Οι 5 Ελληνίδες με τις οποίες σ’ αφήνει η κοπέλα σου να την απατήσεις (Pics)
27 Δεκεμβρίου 2016 | 06:20

Χριστίνα Παππά

Έστω ότι τα τζίνι ήταν υπαρκτά κι εσύ σκόνταφτες πάνω σ’ ένα λυχνάρι κι ευχόσουν να περάσεις μια βραδιά με την Χριστίνα Παππά. Κι έστω ότι το τζίνι αντί να σου γελάσει κατάμουτρα και να σου πει «Που πα ρε Καραμήτρο;», σου έκανε το χατίρι.

Κι εσύ, πράγματι, άρχιζες να ερωτοτροπείς με την Χριστίνα, όμως επειδή το τζίνι είναι χαιρέκακο και εκδικητικό, φρόντιζε τη στιγμή της κορύφωσης ν’ ανοίξει την πόρτα η δικιά σου.

Ξέρεις πόσο εύκολα θα τα ’δειχνες- κυριολεκτικά- στο τζίνι; Η Χριστίνα αποτελεί ανεκπλήρωτο παιδικό όνειρο και είναι βέβαιο πως, δεδομένου του ότι παραμένει ασύλληπτα σέξι μέχρι και σήμερα, η κοπέλα σου απλά θα έκλεινε την πόρτα και θα σας έλεγε «Συνεχίστε- συνεχίστε! Μην ενοχλώ…».

Τότε θα γυρνούσες προς την Παππά και θα της καθιστούσες σαφές πως είσαι έτοιμος να κάνεις παπάδες.

Ύστερα θα έβγαζες τα ράσα και…

Μαρία Κορινθίου

Ας υποθέσουμε ότι ο Χατζηγιάννης είχε άδικο κι ότι το «Μόνο στα όνειρα μπορώ να σε αγγίζω» είναι εξίσου άστοχο με τον Σακίλ Ο’ Νιλ στις βολές.

Έτσι, εσύ μπορείς ν’ αγγίζεις την Μαρία Κορινθίου και στην πραγματικότητα, τη στιγμή, μάλιστα, που η κοπέλα σου βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο. Αντί να σύρει, όμως, το χορό της προσωπικής σου δολοφονίας αναγκάζοντάς σε να δεις 5 παιχνίδια της Superleague το ένα πίσω από το άλλο, σου δίνει συγχαρητήρια μιας και…

Μιας και μιλάμε για την Ελληνίδα Μόνικα Μπελούτσι.

Πώς να λογιστεί ως κέρατο το να πηγαίνει κανείς με την Μόνικα;

Κατερίνα Στικούδη

Χριστουγεννιάτικη περίοδο διανύουμε, οπότε τα θαύματα «επιτρέπονται». Γιατί, λοιπόν, να μην είσαι ο πρωταγωνιστής σ’ ένα απ’ αυτά;

Γίνεται, που λες, το 8ο θαύμα του σύγχρονου σεξουαλικού κόσμου κι εσύ παλεύεις ν’ αρθρώσεις κουβέντα βλέποντας την Κατερίνα Στικούδη γυμνή, παρόλο που το επαναλαμβανόμενο «τα-τα-τα-τα-τα» που ψελλίζεις σαν άλλος Γούντι Άλεν είναι κάργα ξεσηκωτικό.

Πάνω που ετοιμάζεσαι να κάνεις κίνηση- ματ (να πας, δηλαδή, τον Βασιλιά ένα βήμα πιο κοντά στα ενδότερα της Βασίλισσας), μπουκάρει στην κρεβατοκάμαρα η δικιά σου σαν αξιωματικός και φοβάσαι μην σου γκρεμίσει την σαρκική σκακιέρα.

Μη φοβάσαι- για την Κατερίνα μιλάμε. Ενδεχομένως ό,τι πιο γαλανόλευκα «καυτό» έχουμε να επιδείξουμε ως χώρα.

Ε, ας επηδήξουμε, λοιπόν, με τις ευχές της κοπέλας μας για συντροφιά.

Ελένη Μενεγάκη

Η πιο «Δεν πειράζει μωρό μου, μαγκιά σου» επιλογή: μετά από 5 τρισεκατομμύρια χρόνια στο διαπλανητικό μας σύστημα (ναι, ακόμα και τότε θα είναι super-hot η Ελένη) ο Ύψιστος κουράστηκε ν’ ακούει την καθημερινή σου κλάψα να βρεθείς μια μέρα μόνος σου με την Μενεγάκη και να προσπαθήσεις να της αλλάξεις τα φώτα- όχι από την ηλεκτρολογικής απόψεως- και στη φέρνει στο σπίτι σου.

Υπάρχει έστω και μία περίπτωση στις χίλιες να σε πιάσει η κοπέλα σου επί τω έργω και να σου απαγορεύσει να φτάσεις στο πολυπόθητο “The End”; Ποτέ των ποτών.

Διάολε, για την Ελενάρα μιλάμε. Μην εκπλαγείς αν στο τέλος σας περιμένει στο σαλόνι να πιείτε καφέ όλοι μαζί.

Αν το ρολόι δείχνει 11:00 το πρωί, μπορείτε κάλλιστα να τον πείτε «Πρωινό Καφέ».

Αν είναι αργότερα, «Καφές με την Ελένη».

Αν σας έχει τελειώσει ο καφές, τότε σκέτο «Ελένη».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menshouse.gr © 2022 - All Rights Reserved